Επιμόρφωση για “Productive Learning” 7η Αυτο-Επιμόρφωση ΣΕΕ Δυτικής Ελλάδας

productive_learning

Σεμινάριο για την “Παραγωγική μάθηση (PL) στην Ευρώπη και αλλού” που διοργανώνει η Κίνηση ΠΡΟΤΑΣΗ και η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και θα πραγματοποιηθεί από 14 Νοεμβρίου έως και 16 Νοεμβρίου 2019 στο ΚΔΑ της Κίνησης ΠΡΟΤΑΣΗ και ώρες 09:30- 15:30.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ – ΑΠΟΤΥΠΩΣΗ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗΣ ΜΑΘΗΣΗΣ ΠΕΚΕΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ – ΚΝΗΣΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

Δελτίο Τύπου για το Διεθνές Σεμινάριο Παραγωγικής Μάθησης για ΣΕΕ ΠΕΚΕΣ Δυτικής Ελλάδας

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας θα καλύψει τη διαμονή και τα γεύματα των 10 εκπαιδευτών του INEPS από τη Γερμανία, τη Λιθουανία, την Ισπανία, τη Γαλλία, τη Φινλανδία  και τα μεσημεριανά γεύματα των συμμετεχόντων από το ΠΕ.Κ.Ε.Σ , όλα τα διαλείμματα καφέ και τους φακέλους των σεμιναρίων.

Program PL Seminar in Greece 14-16.11.19

Η Γλώσσα διεξαγωγής του σεμιναρίου θα είναι η Αγγλική.

Εάν επιθυμούν υπάρχει η δυνατότητα να το παρακολουθήσουν και Σ.Ε.Ε. από άλλα ΠΕΚΕΣ της χώρας Μπορείτε να μας στείλετε σχετικό αίτημα με email έως ΠΕ 7-11-19  και θα σας ενημερώσουμε.

Περισσότερες Πληροφορίες: http://www.ineps.org/productive-learning.html

Definition of Productive Learning by INEPS-Members (2nd congress of INEPS in 1992 in Peniche/Portugal):

“Productive Learning is an educational process leading to the development of a person’s role in the community as well as bringing about change within the community itself. The process is realized by an itinerary of product-oriented activities in real life situations in an educational experience within a group that is facilitated by educators.”