Καλοτάξιδη και ευλογημένη και αυτή η χρονιά Στρούμπειο 2019-2020.

Ο αγιασμός στο σχολείο μας το Στρούμπειο  ήταν η πρώτη μας ξεχωριστή μέρα , για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς .

Με την ευλογία του θεού ανταμώσαμε στο χώρο του σχολείου μας και χαρούμενα παιδιά γονείς και εκπαιδευτικοί παρακολούθησαν τον αγιασμό από τους Ιερείς της Ι. Μητρόπολης Πατρών Ευαγγελίστριας!

Ακολούθησαν χαιρετισμοί από την διευθύντια του 2ου  Δημοτικού σχολείου Πατρών κ Μαρία Μαρκέτου , την Προισταμένη του 15ου Νηπιαγωγείου ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΓΑΝΙΑ Παρευρέθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης κ.Φωκίων Ζαΐμης Fokion Zaimis που απηύθυνε χαιρετισμό όπως και ο Πρόεδρος Συλλόγου Γονέων Στρουμπείου κ.Γιώργος Ζησιμάτος.

Ένα ακόμα ταξίδι της γνώσης ξεκινά!!!Το Μυστικό της επιτυχίας είναι στα χέρια μας, και για να έχουμε τα καλύτερα αποτελέσματα θέλουμε τους γονείς συνεργάτες μας, το σύλλογο Γονέων και κηδεμόνων και το βοηθητικό προσωπικό του σχολείου μας συμπαραστάτες όπως και όλους τους συναδέλφους μας εκπαιδευτικούς του συστεγαζόμενου δημοτικού σχολείου μας συνοδοιπόρους από την αρχή ως το τέλος και αυτή της σχολικής χρονιάς!!!

Ας είναι καλοτάξιδη και ευλογημένη και αυτή η χρονιά για όλους μας!!!

Στη συνέχεια οι γονείς και κηδεμόνες του Νηπιαγωγείου μας παρακολούθησαν την ενημέρωση για τη σωστή λειτουργία του σχολείου και τον προγραμματισμό της νέας χρονιάς.

Η ενημέρωση έλαβε χώρα στο αμφιθέατρο του σχολείου μας με την μορφή του ppt από τις εξαιρετικούς συναδέλφους την κ. Δήμητρα Αγγελογιαννοπούλου ,την κ. Ιωάννα Φερμελή ,την κ. Αλεξία Βγενοπούλου,την κ. Σοφία Αμπατζόγλου και την κ Παγανιά Γεωργία.

Στο τέλος τα νήπια πήραν τα δώρα τους και το πρώτο γράμμα καλωσορίσματος,

 

αποθανατίσαμε την στιγμή της πρώτης μας μέρας και δώσαμε την υπόσχεση πως την επόμενη μέρα όπως και κάθε μέρα θα φέρνουμε μαζί μας μόνο χαρά  και αγάπη.

Το ομορφότερο ξεκίνημα για τη νέα σχολική χρονιά!!!

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς……….ΔΗΜΗΤΡΑ-ΙΩΑΝΝΑ-ΑΛΕΞΙΑ-ΣΟΦΙΑ-ΓΩΓΩ.