ΠΕ 02/06/2022 | 18:00-20:00 Ημερίδα Ενημέρωσης & Ευαισθητοποίησης «Το Τραύμα της Απομάκρυνσης Ανηλίκων»

Δυτικής Ελλάδας Χαμόγελο του παιδιού εικόνα

Πρόσκληση        |      Φόρμα συμμετοχής

Στο πλαίσιο των ενημερωτικών-επιμορφωτικών δράσεων του ΠΕΚΕΣ Δυτ. Ελλάδας, σε συνδιοργάνωση με το Χαμόγελο του Παιδιού, διοργανώνεται, διαδικτυακά μέσω WEBEX, Ημερίδα Ενημέρωσης & Ευαισθητοποίησης με θέμα:

«Το Τραύμα της  Απομάκρυνσης Ανηλίκων»

 την Πέμπτη 02/06/2022  και ώρα 18:00-20:00

Η Ημερίδα απευθύνεται σε Εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης με στόχο να βελτιώσει τις δεξιότητες των εκπαιδευτικών συμβάλλοντας στην πρόληψη, στην αντιμετώπιση και στην μείωση τυχόν τραυματικών εμπειριών που μπορεί να αποκτούν τα παιδιά, κατά την διαδικασία, απομάκρυνσης από το οικογενειακό περιβάλλον και τοποθέτησής τους σε χώρους διαβίωσης,  στην καλύτερη ανίχνευση, ταυτοποίηση και αντιμετώπιση των τραυματικών εμπειριών που μπορεί να βιώνουν τα παιδιά κατά την διάρκεια αυτών των διαδικασιών εντός και εκτός της σχολικής κοινότητας.

Εισηγητής θα είναι ο κ. Στέφανος Αλεβίζος, ψυχολόγος – Επιστημονικά Υπεύθυνος του Εθνικού Κέντρου για τις Εξαφανίσεις και τα Παιδιά Θύματα Εκμετάλλευσης του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και Υποψήφιος Διδάκτωρ του Παντείου Πανεπιστημίου.

Για δηλώσεις συμμετοχής παρακαλούμε συμπληρώστε τη Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος / Συμμετοχής στο σύνδεσμο: https://bit.ly/3Nsjv0i

Δυο μέρες πριν την ημερίδα οι συμμετέχοντες θα λάβουν τα στοιχεία σύνδεσης στο e-mail τους.

Αίθουσα: https://us06web.zoom.us/j/81132746061?pwd=azdrR3JvRm5JbmJmYitLYU5EYnQ1dz09


ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΗΜΕΡΙΔΑΣ (Διαφάνειες) 

«Το Τραύμα της Απομάκρυνσης Ανηλίκων & Καλές Πρακτικές Διαχείρισής του» Αλεβίζος Στέφανος, Ψυχολόγος (M.Ed), Υποψήφιος Διδάκτωρ Παντείου Πανεπιστημίου

Άνοιγμα μενού
Top
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση