Πρόσκληση εκπαιδευτικών σε επιμορφωτικό σεμινάριο διδακτικής Γεωλογίας-Γεωγραφίας

233 Banner επιμόρφωσης στη διδακτική Γεωλογίας Γεωγραφίας Γαριού ΠΕΚΕΣ ΓΕΩΛΟΓΙΚΟ 3

Πρόσκληση         |         Πρόγραμμα (.pdf )

Στο πλαίσιο συνεργασίας του Τμήματος Γεωλογίας του Πανεπιστημίου Πατρών με την Συντονίστρια Εκπαιδευτικού Έργου Φυσικών Επιστημών κα Αγγελική Γαριού του ΠΕΚΕΣ Δυτικής Ελλάδας, διοργανώνεται σειρά επιμορφωτικών ιστοσεμιναρίων με θέμα τη διδακτική των Γεωεπιστημών.

Τα σεμινάρια εντάσσονται στη διδασκαλία του προπτυχιακού σεμιναριακού μαθήματος «Η διδακτική των Γεωεπιστημών στη Β/θμια εκπαίδευση» του εαρινού εξαμήνου του 4ου έτους σπουδών το οποίο απευθύνεται σε φοιτητές, με υπεύθυνο τον Αν. Καθηγητή κ. Ιωάννη Ηλιόπουλο και μπορούν να τα παρακολουθήσουν και ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί.

Με βάση το ωρολόγιο πρόγραμμα μαθημάτων του Τμήματος Γεωλογίας το σεμινάριο θα γίνεται ημέρα Παρασκευή 17:00 με 19:00 σε πλατφόρμα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης με υβριδικό τρόπο. (Οι φοιτητές θα είναι δια ζώσης, ο εκπαιδευτής και οι εκπαιδευτικοί θα είναι εξ αποστάσεως).

Για την καλύτερη οργάνωση και διαχείριση του διαδικτυακού χώρου παρακαλούμε δηλώστε την πρόθεση συμμετοχής σας στον παρακάτω σύνδεσμο:  https://forms.gle/tHcN87DiSRnj76i26

Τα στοιχεία της εικονικής μας αίθουσας είναι: https://bit.ly/DIDAKT_2022             ή

https://upatras-gr.zoom.us/meeting/register/tJApc–qqj4jHtEVdqeDDu5du9OSr_dr0SuG

(εάν ζητηθεί κωδικός: 1234)

Θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης.

Programma Seminariakon Mathimaton 2021 22 PEKES UP 2