Διαδικτυακή επιμορφωτική εκδήλωση «Διδακτικές Προσεγγίσεις στο νέo Πρόγραμμα Σπουδών Μαθηματικών του Γυμνασίου»

PDE Attikis c. ΑΦΙΣΑ s

Πρόσκληση – Πρόγραμμα     |      Εγγραφή – Υποβολή ερωτημάτων       |     Παρουσιολόγιο

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αττικής, διοργανώνει διαδικτυακή επιμορφωτική εκδήλωση, με θέμα:

«Διδακτικές προσεγγίσεις στο νέο Πρόγραμμα Σπουδών Μαθηματικών του Γυμνασίου»

η οποία θα πραγματοποιηθεί την

Τρίτη 15 Φεβρουαρίου και ώρες 17:30-20:30.

Η επιμορφωτική εκδήλωση θα προβάλλεται απευθείας, σε ζωντανή μετάδοση (live-streaming) από το YouTube. Για να την παρακολουθήσετε δεν έχετε παρά να επιλέξετε το κανάλι της ΠΔΕ Αττικής στο YouTube :

https://www.youtube.com/c/ΠΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Η συμμετοχή στο διαδικτυακό επιμορφωτικό σεμινάριο είναι προαιρετική.

Απευθύνεται σε στελέχη εκπαίδευσης, μόνιμους και αναπληρωτές εκπαιδευτικούς κλάδου ΠΕ03 και μπορούν να την παρακολουθήσουν προαιρετικά οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί.

Η επιμορφωτική μας εκδήλωση θα αναδείξει τις βασικές αρχές του νέου Προγράμματος Σπουδών των Μαθηματικών στο Γυμνάσιο και τις αλλαγές που εισάγει στη διδασκαλία και τη μάθηση των Μαθηματικών. Αποσκοπεί να δώσει τη δυνατότητα στους εκπαιδευτικούς κλάδου ΠΕ03 να μοιραστούν τους προβληματισμούς και την εμπειρία τους και ταυτόχρονα να αποτελέσει αφορμή αναστοχασμού της εκπαιδευτικής πράξης. Η τηλεσυνάντησή μας φιλοδοξεί να δώσει προτάσεις, οι οποίες θα συμβάλουν στην ανανέωση του μαθητικού ενδιαφέροντος για τα Μαθηματικά και ταυτόχρονα στην ανάπτυξη μαθηματικών πρακτικών και ικανοτήτων, ώστε οι μαθητές και οι μαθήτριες μας να λειτουργούν συνεκτικά και κριτικά σε μια συνεχώς μεταβαλλόμενη κοινωνία.

Mπορείτε να πραγματοποιήσετε την εγγραφή σας και να υποβάλετε σχετικά ερωτήματα προς τους εισηγητές μέχρι την Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου και ώρα 22:00 επιλέγοντας τον παρακάτω σύνδεσμο: https://forms.gle/BAZfztLWe7okv4iU9

Οι εγγεγραμμένοι εκπαιδευτικοί και τα στελέχη εκπαίδευσης που επιθυμούν βεβαίωση παρακολούθησης1 θα πρέπει να επιβεβαιώσουν την παρουσία τους κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης στη φόρμα επιβεβαίωσης παρακολούθησης: https://forms.gle/LtShsbJftuG63sYM7
χρησιμοποιώντας το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (e-mail) της εγγραφής τους. Η φόρμα αυτή θα ενεργοποιηθεί κατά τη διάρκεια της επιμορφωτικής εκδήλωσης.

PDE Attikis c. ΑΦΙΣΑ