Επιμορφωτικό Σεμινάριο για Εσωτερικό Κανονισμό Λειτουργίας Σχολικών Μονάδων

Κανονισμός Λειτουργίας Σχολείου

Σεμινάριο   για Διευθυντές/τριες & Προϊσταμένους Δημοτικών Σχολείων της Δυτικής Ελλάδας  Τρίτη 23/11/2021 κατά τις ώρες 11:15 – 13:45 στην ψηφιακή αίθουσα https://minedu-secondary.webex.com/meet/papadakis

Παρουσιολόγιο Δ/ντών & Προϊσταμένων Δημοτικών Σχολείων


Πρόσκληση   |   Πρόγραμμα   |   Παρουσιολόγιο (Δ/ντών Δ/θμιας)

Επιμορφωτικό Υλικό – Χρήσιμοι πόροι

Προτάσεις του Συνηγόρου του Παιδιού από το 2009 αφού συζήτησε με πολλές ομάδες παιδιών

Tο ΠΕ.Κ.Ε.Σ Δυτικής Ελλάδας διοργανώνει το επιμορφωτικό – βιωματικό σύγχρονης εξ αποστάσεως εκπαίδευσης σεμινάριο, με θέμα:

«Η διαμόρφωση, εφαρμογή και αναθεώρηση  του Εσωτερικού Σχολικού Κανονισμού με τη συμμετοχή των μαθητών & των μαθητριών»

τη Δευτέρα 18/10/2021 και ώρα 11.15 – 13.45

και προσκεκλημένο εισηγητή τον κ. Γιώργο Μόσχο, νομικό, πρώην Συνήγορο του Παιδιού και ιδρυτικό μέλος της Πρωτοβουλίας για το Άρθρο 12 (ΠΡΩΤΑ.12).

Το σεμινάριο απευθύνεται στους Διευθυντές Σχολικών Μονάδων Δευτεροβάθμιας & Δημοτικής Εκπαίδευσης,

Αίθουσα σύνδεσης:

https://minedu-secondary.webex.com/meet/papadakis

Λόγω περιορισμένου αριθμού συμμετεχόντων (40), εξαιτίας του βιωματικού τρόπου διεξαγωγής του σεμιναρίου, παρακαλούνται οι Δ/ντες και Δ/ντριες που επιθυμούν να συμμετέχουν, να δηλώσουν τη συμμετοχή τους μέχρι την Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2021 στη φόρμα: https://bit.ly/2Yy43vG 

Προσοχή ! το σεμινάριο της ΔΕ 18-10-21 θα αφορά ΜΟΝΟ τους ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ/ΤΡΙΕΣ Σχολικών Μονάδων Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης οι οποίοι είχαν κάνει αίτηση.
Θα ακολουθήσει τις επόμενες ημέρες ανακοίνωση για  ένα ξεχωριστό εξειδικευμένο σεμινάριο με το ίδιο θέμα, το οποίο θα αφορά ΜΟΝΟ τους ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ/ΤΡΙΕΣ & Προϊσταμένους Δημοτικών Σχολείων της Δυτικής Ελλάδας οι οποίοι είχαν κάνει αίτηση, σε μεταγενέστερη ημερομηνία – ώρα στην οποία θα υπάρχει διαθεσιμότητα του προσκεκλημένου ομιλητή.