«Τα ΕΠΑΛ πάνε Erasmus : Ωφέλειες για μαθητές και εκπαιδευτικούς ΙΙ»

Ανακοίνωση   |  Πρόσκληση – Πρόγραμμα   |  Αίτηση Συμμετοχής  |    Ερωτήσεις |  Αφίσα

Στο πλαίσιο των ενημερωτικών-επιμορφωτικών δράσεων του ΠΕΚΕΣ ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑΣ και σε συνδιοργάνωση με τα ΠΕ.Κ.Ε.Σ. ΗΠΕΙΡΟΥ, ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ, ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ και 6ο ΑΤΤΙΚΗΣ, οργανώνεται με την συντονιστική ευθύνη του ΣΕΕ ΠΕ80 Οικονομίας κ. Γερ. Πομώνη και της ομάδας εργασίας ΣΕΕ επαγγελματικών ειδικοτήτων του ΠΕΚΕΣ ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑΣ, η δεύτερη Εσπερίδα με θέμα:

«Τα ΕΠΑΛ πάνε Erasmus : Ωφέλειες για μαθητές και εκπαιδευτικούς ΙΙ»

Πέμπτη 10 Ιουνίου 2021 και ώρες 16:00-20:30

Η εκδήλωση απευθύνεται σε Διευθυντές/ντριες και σε εκπαιδευτικούς των ΕΠΑΛ και ΕΚ των περιοχών ευθύνης των ΣΕΕ της Ομάδας Εργασίας επαγγελματικών ειδικοτήτων (κ.κ. Κων. Γκέρτζος ΠΕ82, Ευθ. Λιάπης ΠΕ88, Ιωαν. Παδιώτης ΠΕ83, Σπ. Παπαδάκης ΠΕ86, Γερ. Πομώνης ΠΕ80, Ιωάν. Τζωρτζάκης ΠΕ81, Παν. Φατσέας ΠΕ89, και Ευθ. Τσεγγελίδου ΠΕ87) και είναι ανοικτή για εκπαιδευτικούς όλων των κλάδων και όλων των σχολικών μονάδων.

Στην εκδήλωση θα μοιραστούν την εμπειρία τους από τις αντίστοιχες συμμετοχές στο πρόγραμμα Erasmus δεκατέσσαρα ΕΠΑΛ σε δυο παράλληλες συνεδρίες σε δωμάτια Webex και θα ακολουθήσει συζήτηση σχετικά με τις ωφέλειες για μαθητές και εκπαιδευτικούς. Παράλληλα θα λειτουργήσει Ενημερωτικό Εργαστήριο για τις διαδικασίες υποβολής πρότασης. Θα δοθούν απαντήσεις σε γραπτές ερωτήσεις που έχουν υποβληθεί σε σχετικό σύνδεσμο, ή τυχόν άμεσες που θα υποβληθούν προφορικά κατά τη διάρκεια της συζήτησης στο πλαίσιο του διαθέσιμου χρόνου.

Την εκδήλωση θα χαιρετήσουν ο Αναπληρωτής Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Επαγγελματικής Εκπαίδευσης του ΥΠΑΙΘ κ. Ιωάννης Καπουτσής, ο Συντονιστής της Επιστημονικής Μονάδας «Επαγγελματική εκπαίδευση και μαθητεία» και της Επιστημονικής Υπομονάδας «Συντονισμός, Υποστήριξη και Παρακολούθηση Επιμορφώσεων» του ΙΕΠ κ. Σταύρος Πιτσικάλης, ο Περιφερειακός Δντής της ΠΔΕ ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑΣ κ. Κων. Γιαννόπουλος και οι Οργανωτικοί Συντονιστές των συνεργαζόμενων ΠΕ.Κ.Ε.Σ. κ. Σπύρος Παπαδάκης, κ. Ευδοξία Σακελλαροπούλου, κ. Αικατερίνη Γκίνη και κ. Βασίλειος Κωτούλας.

Παρακαλούμε, για την αρτιότερη διοργάνωση της εκδήλωσης, οι ενδιαφερόμενοι/ες να δηλώσουν συμμετοχή στον σύνδεσμο: https://bit.ly/3ojxVEI .

 

Αφήστε μια απάντηση