10ο Μαθητικό Φεστιβάλ Ψηφιακής Δημιουργίας – Σχ. έτος 2020- 2021

Απολογιστικό Δελτίο Τύπου

Ανακοίνωση – Πρόσκληση για παρακολούθηση  |  Φόρμα συμμετοχής για παρακολούθηση

Πρόγραμμα

Ιστότοπος 10ου Μαθητικού Φεστιβάλ Ψηφιακής Δημιουργίας

Το 10ο Μαθητικό Φεστιβάλ Ψηφιακής Δημιουργίας , το οποίο τελεί υπό την αιγίδα και την έγκριση του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων (Φ16/163665/Δ2/1-12-2020), θα διεξαχθεί φέτος Διαδικτυακά και οι σχολικές μονάδες της Π.Δ.Ε. Δυτικής Ελλάδας και των τριών Περιφερειακών Ενοτήτων Αιτωλοακαρνανίας, Αχαΐας και Ηλείας θα αποτελέσουν έναν κόμβο κοινών δράσεων

την Τετάρτη 14 Απριλίου, την Πέμπτη 15 Απριλίου και  την Παρασκευή 16 Απριλίου 2021.

Στο 10ο Μαθητικό Φεστιβάλ Ψηφιακής Δημιουργίας θα παρουσιαστούν  ψηφιακά έργα τα οποία, έχουν δημιουργηθεί στο πλαίσιο μαθημάτων όλων των γνωστικών αντικειμένων όλων των βαθμίδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, ψηφιακά έργα που εντάσσονται σε Προγράμματα Σχολικών Δραστηριοτήτων (Περιβαλλοντικά, Πολιτιστικά, Αγωγής Υγείας, κ.ά.) και ψηφιακά έργα διαθεματικού/διεπιστημονικού σχεδίου συνεργασίας μεταξύ του μαθήματος της Πληροφορικής και άλλων μαθημάτων.

Την Τετάρτη 14-04-2021 ημέρα επίσημης έναρξη του Φεστιβάλ στη Π.Δ.Ε. Δυτικής Ελλάδας μας τιμά με την παρουσία του ο κ. Μπούντης Αναστάσιος, Ομότιμος Καθηγητής του Τμήματος Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Πατρών και Αντεπιστέλλον Μέλος της Ακαδημίας Αθηνών, με θέμα ομιλίας  «Η μετάβαση από την μέση στην ανώτατη εκπαίδευση και η προσφορά της επιστήμης της πολυπλοκότητας» Αίθουσα σύνδεσης  https://bit.ly/3cT96eG )

 Στην παρακάτω φόρμα μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή για την παρακολούθηση της ομιλίας του κ. Μπούντη Αναστάσιου και της παρουσίασης των έργων των σχολικών μονάδων που συμμετέχουν στο 10ο Μαθητικό Φεστιβάλ Ψηφιακής Δημιουργίας Φόρμα δήλωσης συμμετοχής  ( https://forms.gle/YFBeozqnayao3jCR9 )

Αναστάσιος (Τάσσος) Μπούντης  – Ομιλία για την Εκπαίδευση – 10 ΜΦΨΔ – Διαφάνειες

Είσοδος για συμμετοχή στην Αίθουσα (πλατφόρμα Webex Meetings): (Δείτε πάνω στο πρόγραμμα)