«Εξ αποστάσεως εκπαίδευση στο νηπιαγωγείο: προκλήσεις και προτάσεις» | Παρασκευή 12/03/2021 17:00-19:00

Χαρακτηριστική Εικόνα 12_3_2021

Ανακοίνωση – ΠρόσκλησηΑίτηση συμμετοχής

Οι ΣΕΕ ΠΕ60 του ΠΕΚΕΣ Δυτικής Ελλάδας κ.κ. Διδάχου Ελένη, Κοΐδου Ελένη, Κουζέλη Χαρούλα και Νικολακοπούλου Ελένη συνδιοργανώνουν με το Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Ελλάδας και Πελοποννήσου της OMEP, προαιρετικό επιμορφωτικό σεμινάριο για Νηπιαγωγούς μέσω τηλεδιάσκεψης σε πλατφόρμα Zoom, με θέμα:

«Εξ αποστάσεως  εκπαίδευση στο νηπιαγωγείο: προκλήσεις και προτάσεις»

Παρασκευή 12/03/2021 και ώρα 17:00-19:00

Η επιμορφωτική δράση θα περιλαμβάνει τρεις εισηγήσεις, ως ακολούθως:

  1. «Εξ αποστάσεως εκπαίδευση και ο ρόλος της οικογένειας», με εισηγήτρια την κ. Δόμνα Κακανά, Καθηγήτρια, ΤΕΠΑΕ, ΑΠΘ
  2. «Δυνατότητες για παιχνίδι στην εξ αποστάσεως Εκπαίδευση», με εισηγήτρια την κ. Μαρία Παπανδρέου, Επίκουρη Καθηγήτρια, ΤΕΠΑΕ, ΑΠΘ
  3. «Ανοιχτές Δράσεις με τα παιδιά στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση», με εισηγήτρια την κ. Μαρία Μπιρμπίλη, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια, ΤΕΠΑΕ, ΑΠΘ.

Το σεμινάριο θα έχει περιορισμένο αριθμό συμμετεχόντων. Για το λόγο αυτό, παρακαλούμε να δηλώσετε εγκαίρως συμμετοχή συμπληρώνοντας τα στοιχεία σας στην ακόλουθη ηλεκτρονική φόρμα: https://bit.ly/3e1eRrG

Επισημαίνεται ότι η φόρμα θα κλείσει και δεν θα γίνονται αποδεκτές άλλες αιτήσεις όταν συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός. Τα απαραίτητα στοιχεία για σύνδεση στην πλατφόρμα και για παρακολούθηση της επιμορφωτικής εισήγησης θα σταλούν στα προσωπικά e-mail των συμμετεχόντων λίγες ημέρες πριν από την εισήγηση. Είναι απαραίτητο να συμπληρώσετε σωστά τα στοιχεία και το προσωπικό e-mail σας ,ώστε να είναι βέβαιο ότι θα λάβετε το σύνδεσμο.

Αφίσα