Διαδικτυακό Επιμορφωτικό Σεμινάριο (Webinar) «COVID19 + ΕΜΒΟΛΙΑ: Ακούμε και Ρωτάμε τους Ειδικούς» – Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2021

Εικόνα-Webinar-COVID19 & ΕΜΒΟΛΙΑ

Δελτίο τύπου (.pdf) [05-02-2021 (Απολογισμός μετά την Εκδήλωση).docx

Ανακοίνωση – Πρόσκληση (.pdf) (.docx) |  Αίτηση συμμετοχής  |   Πρόγραμμα

Ερωτήσεις   |   YouTube (Live Streaming:  https://youtu.be/aKh-nlYuZ1M

Σας προσκαλούμε στο Διαδικτυακό Επιμορφωτικό Σεμινάριο (Webinar) που θα υλοποιηθεί υπό την αιγίδα του Περιφερειακού Κέντρου Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού (ΠΕΚΕΣ) Δυτικής Ελλάδας και του Κοινωνικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων (ΚΟΔΗΠ), με θέμα:

 «COVID19 + ΕΜΒΟΛΙΑ: Ακούμε και Ρωτάμε τους Ειδικούς»

Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2021 

5.00-8.00 μ.μ.,

Το ιστοσεμινάριο οργανώνεται από την Συντονίστρια Εκπαιδευτικού Έργου Φυσικών Επιστημών του ΠΕΚΕΣ Δυτικής Ελλάδας κα Αγγελική Γαριού, μετά από αίτημα του προέδρου του Κοινωνικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων κ. Θεόδωρου Τουλγαρίδη.

Το Διαδικτυακό Επιμορφωτικό Σεμινάριο απευθύνεται στους εργαζόμενους και στους αποδέκτες των υπηρεσιών όλων των Δομών του Κοινωνικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων (ΚΟΔΗΠ), στους Συλλόγους Γονέων ΑμεΑ, στην Ένωση και στους Συλλόγους Γονέων & Κηδεμόνων Δήμου Πατρέων, αλλά και σε όποιον δημότη/πολίτη της ευρύτερης περιοχής ενδιαφέρεται και έχει ως σκοπό την αξιόπιστη ενημέρωση για το θέμα του εμβολιασμού.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να υποβάλλουν τις ερωτήσεις τους προς τους ειδικούς και να συζητήσουν μαζί τους ό,τι σχετικό τους απασχολεί.

  • Είσοδος για συμμετοχή στην Αίθουσα (πλατφόρμα Webex Events): https://bit.ly/395Jqtg   Event password (κωδικός):1234
  • Παρακολούθηση από ΥouTube (Live Streaming ):  https://youtu.be/aKh-nlYuZ1M

Η συμμετοχή στο σεμινάριο είναι προαιρετική και θα χορηγηθεί βεβαίωση παρακολούθησης.