To 2ο ΕΠΑΛ Αγρινίου συμμετοχή σε πρόγραμμα ERASMUS ΚΑ2 με θέμα: «Αναβάθμιση των εκπαιδευτικών για τη διευκόλυνση των μαθητών στη μετάβαση από την εκπαίδευση στην εργασία»

Δελτίο Τύπου  |   Υλικό Εκδήλωσης

To 2ο ΕΠΑΛ Αγρινίου συμμετέχει σε πρόγραμμα ERASMUS ΚΑ2 με θέμα: «Αναβάθμιση των εκπαιδευτικών για τη διευκόλυνση των μαθητών στη μετάβαση από την εκπαίδευση στην εργασία»

Στo πλαίσιο των ανειλημμένων υποχρεώσεων ως εταίροι στο πρόγραμμα Erasmus KA2    την  Πέμπτη  10η   Δεκεμβρίου 2020 και ώρα 6:00 μ.μ., η  ομάδα προγράμματος  Erasmus του σχολείου μας  πραγματοποίησε  τηλεδιάσκεψη στην οποία συμμετείχαν ο Αντιδήμαρχος Παιδείας του Δήμου Αγρινίου κ. Ζαρκαβέλης Χρήστος , ο Δ/ντής Δευτεροβάθμιας Εκπ/σης Αιτωλ/νίας  κ. Σαρδέλης Αθανάσιος, ο Οργανωτικός Σύμβουλος ΠΕΚΕΣ Δυτικής Ελλάδας κ. Παπαδάκης Σπυρίδων , ο Δ/ντής του τμήματος Εμποροβιομηχανικών θεμάτων του Επιμελητηρίου Αιτωλ/νίας κ. Ρόμπολας Γεώργιος , η Δ/ντρια του ΕΚ Αγρινίου κα Συρόκου Ελένη , ο Δ/ντής του 1ου ΕΠΑ.Λ. Αγρινίου κ. Παπούτσης Φώτιος . Ο Δ/ντής του 3ου Εσπερινού ΕΠΑ.Λ. Αγρινίου κ. Παπασάββας Αριστοτέλης , η Δ/ντρια του ΕΠΑ.Λ. Μακρυνείας κα Βούλγαρη Χριστίνα , καθηγητές του 1ου ΕΠΑ.Λ. Αγρινίου και του   Εσπερινού ΕΠΑ.Λ. Αγρινίου ως υπεύθυνοι προγραμμάτων μαθητείας.