Ημερίδα ERASMUS DAYS 2020

Η Περιφερειακή Δ/νση Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπ/σης Δυτικής Ελλάδας και το ΠΕΚΕΣ Δυτικής Ελλάδας σε συνεργασία με το Europe Direct Patras- Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και το Πειραματικό Λύκειο του Πανεπιστημίου διοργανώνουν online και On site την Ημερίδα με τίτλο «Στιγμές Erasmus- Τα Ευρωπαϊκά Προγράμματα στην εποχή της Πανδημίας»., στο πλαίσιο των ErasmusDays 2020, των πανευρωπαϊκών ημερών για τα Ευρωπαϊκά Προγράμματα Erasmus+.

Η Ημερίδα πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2020, στις 9:00πμ έως τις 2:00μμ, στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας στο ισόγειο του κτιρίου της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας (Ν.Ε.Ο. Πατρών – Αθηνών 32 & Αμερικής) στην Πάτρα.

Πρόγραμμα Ημερίδας

Video Εκδήλωσης

Δελτίο Τύπου Ημερίδας

Λόγω των ειδικών υγειονομικών συνθηκών και για λόγους ασφαλείας στην αίθουσα θα μπορεί να παρευρεθεί περιορισμένος αριθμός ατόμων, γι’ αυτό και θα δίνεται δυνατότητα εξ αποστάσεως συμμετοχής εισηγητών, καθηγητών και μαθητών. Μαθητές δε θα επιτραπεί να προσέλθουν στην αίθουσα, αντιθέτως θα είναι δυνατή μόνο η εξ αποστάσεως συμμετοχή τους η οποία προϋποθέτει και αντίστοιχη υπεύθυνη δήλωση – συγκατάθεση των γονέων ή κηδεμόνων τους για τη βιντεοσκόπησή τους. Όσοι εκπαιδευτικοί επιθυμούν να λάβουν μέρος είτε δια ζώσης είτε εξ αποστάσεως, μπορούν να το δηλώσουν μέχρι τις 8-10-2020 στον ακόλουθο σύνδεσμο (η προθεσμία δηλώσεων συμμετοχής παρατείνεται έως 10-10-2020):

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeVbwOb3dmKR7tzmGmRLxAhYuqN0hve4hJvFHDMMbDTNYgD_A/viewform

Η ημερίδα θα υλοποιηθεί με Skype For Business. Οι ενδιαφερόμενοι θα ενημερωθούν για το Link με το οποίο θα βρεθούν στο εικονικό δωμάτιο της ημερίδας μέσω e-mail μία ημέρα πριν καθώς και για το οριστικοποιημένο πρόγραμμα της Ημερίδας. Θα δοθούν βεβαιώσεις εισηγήσεων και παρακολούθησης.

Πρόγραμμα Ημερίδας

Video Εκδήλωσης

Δελτίο Τύπου Ημερίδας

Αφήστε μια απάντηση