STEM Discovery Campaign 2024

To Νηπιαγωγείο Ριζαριού δηλώνει επίσημος υποστηρικτής  της  εκστρατεία STEM Discovery 2024, μια κοινή διεθνή πρωτοβουλία που διοργανώθηκε από το Scientix και το έργο Life Terra που SDC24 Visual no disclaimerπροσκαλεί εκπαιδευτικούς, έργα, οργανισμούς, βιβλιοθήκες, σχολεία, πανεπιστήμια, λέσχες νέων και όλους τους ενδιαφερόμενους φορείς σε όλη την Ευρώπη και τον κόσμο για να γιορτάσουν τη σταδιοδρομία και τις σπουδές στους τομείς της Επιστήμης, της Τεχνολογίας, της Μηχανικής και των Μαθηματικών (STEM).

Προσκαλούμε όλους να συμμετάσχουν στην καμπάνια STEM Discovery 2024 οργανώνοντας, διεξάγοντας και συμμετέχοντας σε διάφορες δραστηριότητες STEM και παρουσιάζοντάς τες στον χάρτη STEM Discovery Campaign, γίνοντας συνεργάτες και συμμετέχοντας στους διαγωνισμούς μας καθώς και σε άλλες διαδικτυακές εκδηλώσεις!

Προσθέστε τη δραστηριότητά σας STEM στον Χάρτη!

Έχετε οργανώσει μια δραστηριότητα STEM από τον Μάιο του 2023; Συμπεριλάβετέ το στον χάρτη! Συνδεθείτε στον (δωρεάν) λογαριασμό σας στο Scientix και βάλτε τη δραστηριότητά σας σε έναν παγκόσμιο χάρτη.

Θέλετε να συμμετάσχετε;

Έχετε οργανώσει, πραγματοποιήσει και/ή συμμετάσχει σε δραστηριότητες STEM από τον Μάιο του 2023; Ενδιαφέρεστε να παρουσιάσετε έργα ή προσπάθειες που προωθούν την εκπαίδευση STEM; Είστε δάσκαλος ή οργανισμός που εργάζεται στο STEM; Όλες οι ενέργειες που σχετίζονται με το STEM μπορούν να συμπεριληφθούν στον χάρτη της καμπάνιας STEM Discovery και βοηθούν τους μαθητές να κεντρίσουν το ενδιαφέρον για το STEM και να διαμορφώσουν την ταυτότητά τους STEM!

Ενδιαφέρεστε να γίνετε συνεργάτης;

Δημόσια και ιδιωτικά χρηματοδοτούμενα έργα, μη κυβερνητικοί και κυβερνητικοί οργανισμοί, πανεπιστήμια, βιβλιοθήκες, σύλλογοι νέων, εταιρείες και σχολεία που δραστηριοποιούνται στην εκπαίδευση STEM είναι ευπρόσδεκτοι να συμμετάσχουν στην εκστρατεία STEM Discovery 2024 ως εταίροι. Με τη δέσμευση στο SDC24, οι εταίροι συμφωνούν:

Οργανώστε και μοιραστείτε πληροφορίες σχετικά με (διαδικτυακές) δραστηριότητες και δράσεις στην εκπαίδευση STEM ως μέρος της εκστρατείας STEM Discovery.
Ενθαρρύνετε τρίτα μέρη να υποστηρίξουν και να συμμετάσχουν στην πρωτοβουλία οργανώνοντας δραστηριότητες STEM (διαδικτυακά) ή δικές τους δράσεις και μοιραστείτε πληροφορίες σχετικά με αυτά ως μέρος της εκστρατείας STEM Discovery, ιδίως επισημαίνοντας αυτές τις δραστηριότητες στον χάρτη της εκστρατείας.
Δημοσιεύστε στην ιστοσελίδα τους πληροφορίες για την υποστήριξη της καμπάνιας STEM Discovery, διευκολύνοντας έτσι την ενεργό ανταλλαγή πληροφοριών μεταξύ έργων, οργανισμών και σχολείων.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα βήματα εγγραφής που πρέπει να ακολουθήσουν οι πιθανοί συνεργάτες, πραγματοποιήστε λήψη του εγγράφου οδηγού για συνεργάτες και συμπληρώστε τη φόρμα. Για γενικές πληροφορίες και διαφημιστικό υλικό, επισκεφθείτε την επίσημη σελίδα της καμπάνιας STEM Discovery 2024 στην πύλη Scientix.  https://www.scientix.eu/campaigns/sdc/sdc24_count