“Η χριστουγεννιάτικη γιορτή του Νηπιαγωγείου μας!”

Η χριστουγεννιάτικη γιορτούλα μας !

Μέσα σ ΄ένα ζεστό κι άκρως χριστουγεννιάτικο κλίμα τα παιδιά του Νηπιαγωγείου Ριζαριού  παρουσίασαν την αναπαράσταση της γέννησης του Χριστού με εξαιρετική επιτυχία και πραγματικά απόλαυσαν και καταχειροκρότησαν  την παράσταση όλοι όσοι παρευρέθηκαν στην όμορφη αυτή γιορτή μας.

  

   

Ανάμεσά τους και ξένοι εκπαιδευτικοί από διάφορες χώρες της Ευρώπης που επισκέφτηκαν τη συγκεκριμένη περίοδο την πόλη μας και το σχολείο μας στα πλαίσια του ευρωπαϊκού προγ/τος Erasmus+με τίτλο: « My culture,your culture,our culture » και είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τη χριστουγεννιάτικη γιορτή του σχολείου μας.Αν και την παράσταση έκλεψαν τα καλλικαντζαράκια με τις ζαβολιές τους ,η νύχτα, τα αγγελούδια και οι χιονούλες μας  μάγεψαν με τον χορό τους ,ενώ οι μάγοι και οι βοσκοί στο ρυθμό του μικρού τυμπανιστή  μας εντυπωσίασαν!

  

Τα παιδιά μας τραγούδησαν γνωστά χριστουγεννιάτικα τραγούδια κι απήγγειλαν όμορφα ποιήματα για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά και δημιούργησαν μια ακόμη ομορφότερη χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα!Τα παιδικά προσωπάκια φωτίστηκαν όταν έφτασε ο Αι Βασίλης με δώρα φορτωμένος και δεν έβλεπαν την ώρα να πάρουν το δικό τους δωράκι και τα ζαχαρωτά τους.

  

  

Φυσικά αναμνηστικά δώρα υπήρχαν και για τους καλεσμένους μας που έδειξαν γοητευμένοι από την καταπληκτική ερμηνεία των ρόλων  και  παρουσίαση της αναπαράστασης από τους μικρούς μας φίλους.Ευχαριστούμε όλους όσους παρευρέθηκαν στην χριστουγεννιάτικη γιορτούλα μας!

Ευχόμαστε χαρά, ειρήνη κι αγάπη σ όλο τον κόσμο και το νέο έτος 2019 μακάρι να είναι καλύτερο κι ευλογημένο για όλους μας! Χρόνια πολλά!

Επιμέλεια άρθρου : Άννα Μαγκιώση

Μια σκέψη στο ““Η χριστουγεννιάτικη γιορτή του Νηπιαγωγείου μας!”

Τα σχόλια είναι κλειστά.