Τελετή αγιασμού στο ΓΕΛ Νίκαιας

Ενημερώνουμε ότι την Τετάρτη 11/9 και ώρα 9:30 θα πραγματοποιηθεί η τελετή του αγιασμού ενόψει της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς στο Γυμνάσιο και το ΓΕΛ Νίκαιας.

Τα λεωφορεία που εξυπηρετούν τα δύο σχολεία έχουν ενημερωθεί να φέρουν τα παιδιά στο σχολείο γύρω στις 9:00, ενώ θα αναχωρήσουν από το σχολείο στις 11:30.

Επειδή με το πέρας του αγιασμού θα ακολουθήσει η διανομή των βιβλίων, καλούνται οι μαθητές/ριες να έχουν μαζί τους τις σχολικές τσάντες τους – προς διευκόλυνση θα τους δοθούν και πλαστικές σακούλες για όσους/ες θελήσουν να τις χρησιμοποιήσουν.

Με την οριστικοποίηση και τη δημοσίευση των νέων μέτρων λειτουργίας των σχολείων (π.χ. απουσίες, κινητά, νέο πλαίσιο ποινών κτλ) που έχει εξαγγείλει το Υπουργείο Παιδείας, θα ακολουθήσει αναλυτική ενημέρωση για τα προβλεπόμενα.

Υπενθυμίζεται ότι, βάσει και του ισχύοντος κανονισμού λειτουργίας του σχολείου, απαγορεύεται αυστηρά η κατοχή και χρήση κινητού τηλεφώνου, όπως και το κάπνισμα στους χώρους του σχολείου. Παρακαλούμε για την εφαρμογή της νομιμότητας και την πιστή τήρηση των κανόνων λειτουργίας, που, ούτως ή άλλως, έχουν θεσπιστεί για την ασφαλή και απρόσκοπτη φοίτηση των μαθητών και μαθητριών.

Ο διευθυντής και ο σύλλογος διδασκόντων/ουσών εύχονται στους μαθητές και τις μαθήτριές μας καλή σχολική χρονιά με υγεία και δημιουργική διάθεση σε πνεύμα αλληλεγγύης, συνεργασίας και αμοιβαίας κατανόησης.