ΑΙΤΗΣΗ-ΔΗΛΩΣΗ για πανελλαδικές εξετάσεις ΓΕΛ – ΜΟΝΟ ΜΑΘΗΤΕΣ (όχι για απόφοιτους)

Σας ενημερώνουμε πως έχει σταλεί στα mail των κηδεμόνων των μαθητών της Γ τάξης, η σχετική εγκύκλιος για την υποβολή Αίτησης- Δήλωσης για τις πανελλαδικές εξετάσεις ΓΕΛ 2021. Αφορά μαθητές όχι απόφοιτους.
Η προθεσμία υποβολής από τους μαθητές με mail προς το Λύκειο είναι 25-30 Νοεμβρίου.
Υπενθυμίζουμε ότι η Α-Δ ΜΟΥΣΙΚΑ ΓΕΛ για υποβολή υποβάλλεται ΜΟΝΟ από τους μαθητές που ενδιαφέρονται για τα 3 Μουσικά Τμήματα με την ειδική διαδικασία εισαγωγής.
Συνημμένα έχουν σταλεί και τα απαραίτητα υποδείγματα – οδηγίες.

Αλλαγή ωρολογίου προγράμματος Σύγχρονης εκπαίδευσης

Σας ενημερώνουμε ότι από Δευτέρα, 16-11-2020, τα μαθήματα webex θα ξεκινούν στις 8π.μ.,  αντί στις 8.15. Όταν με το καλό επιστρέψουμε στις φυσικές μας τάξεις, θα εφαρμόσουμε το προηγουμενο ωρολόγιο πρόγραμμα.Λήψη αρχείου

ωραριο ΓΕΛ συγχρονης εκπαιδευσης.docx

Μαθήματα σύγχρονης – εξ αποστάσεως εκπαίδευσης

Αγαπητοί γονείς, κηδεμόνες και μαθητές του ΓΕΛ Νίκαιας,
 
Σας ενημερώνουμε ότι από τις 09-11-2020 ως και τις 30-11-2020, τα σχολεια θα λειτουργουν μεσω τηλεκπαιδευσης 
Από τις 9-11-2020, ξεκινάνε τα μαθήματα σύγχρονης – εξ αποστάσεως εκπαίδευσης, τα οποία θα ακολουθούν το ωρολόγιο πρόγραμμα του σχολείου. Οι μαθητές θα εισέρχονται στη διαδικτυακή τάξη του κάθε εκπαιδευτικού, την ώρα ακριβώς που θα είχαν μάθημα μαζι του, αν βρίσκονταν στη φυσική τάξη.
 
Θα χρησιμοποιηθεί η πλατφόρμα webex (η οποία θα σας ζητηθεί να εγκατασταθεί την πρώτη φορά που θα πατήσετε τον σύνδεσμο του εκπαιδευτικού). Θα εισέρχεστε στην διαδικτυακή τάξη, βάζοντας το ονοματεπώνυμό σας και το mail που σας δόθηκε από το Πανελλήνιο σχολικό δίκτυο (sch), μέσω του σχολείου. Η συμμετοχή σας είναι υποχρεωτική και θα λαμβάνονται απουσίες κάθε ώρα διδασκαλίας.
 
Θα χρειαστεί επίσης να χρησιμοποιηθεί αρκετές φορές η πλατφόρμα e-class , ώστε να υπάρχει ανατροφοδότηση ασκήσεων, σημειώσεων. Και σε αυτή θα εισέρχεστε χρησιμοποιώντας το usermane και το password του Πανελλήνιου Σχολικού Δικτύου που έχετε.
 
(για παράδειγμα: αν το mail σας είναι: 123123@sch.gr, τότε το username σας είναι το 123123, ενώ το password είναι το password που έχετε στο mail 123123@sch.gr)
 
Στα e-mail των κηδεμονων, σταλθηκαν οδηγίες για την είσοδό σας στο webex και στο e-class, το ωρολόγιο πρόγραμμα του σχολείου, καθώς και η λίστα με τους συνδέσμους των ηλεκτρονικών τάξεων του κάθε εκπαιδευτικού.
 
Καλή δύναμη σε όλους. Σε λίγο καιρό θα είμαστε πάλι μαζί. Μέχρι τότε ακολουθήστε τις οδηγίες πιστά και όλα θα πάνε καλά.

Αναστολή λειτουργίας τμημάτων Γ1, Γ2 στη σχολική μονάδα του ΓΕΛ Νίκαιας, λόγω κρούσματος covid-19.

Αγαπητοί γονείς, κηδεμόνες και μαθητές του ΓΕΛ Νίκαιας,
σας ενημερώνουμε ότι εξαιτίας κρούσματος Covid-19 στο σχολείο μας, τίθεται σε αναστολή η λειτουργία των τμημάτων Γ1 και Γ2 (καθώς και των αντίστοιχων τμημάτων προσανατολισμού), από τις 03-11-2020 ως και τις 15-11-2020.
Έχουν σταλεί αναλυτικές οδηγίες στα mail των κηδεμόνων των μαθητών της Γ τάξης, σχετικά με τα μέτρα προστασίας κατά τη διάρκεια της καραντίνας και τη διαδικασία της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης.
Από αύριο, 4-11-2020, ξεκινά η διδασκαλία μέσω webex για όλη τη Γ τάξη και είναι υποχρεωτική, συνεπώς θα πρέπει να μελετηθούν οι οδηγίες, ώστε να είναι έτοιμοι να ακολουθήσουν το ωρολόγιο πρόγραμμα του σχολείου εξ αποστάσεως.
Καλή δύναμη.