Οι “Βήτα στον Κύβο” ξαναχτυπούν…


Mε νέα εκπομπή και σας ξαναπρο(σ)κα
βητα κυβολούν απλώς…να την ΑΚΟΥΣΕΤΕ!!

Συντονιστείτε την Τετάρτη, 22 Ιανουαρίου, στις 8.00μ.μ. στο Ευρωπαϊκό Σχολικό Ραδιόφωνο γράφοντας:

http://esradio.mysch.gr/player.html

Και αν έχετε smart phone ή Tablet:

                                                                http://esradio.mysch.gr/mobile

                                                                                   1420407_10200939972406998_79285473_n

ΒΗΤΑ ΣΤΟΝ ΚΥΒΟ…η πρώτη μας εκπομπή!

Χρόνια πολλά, καλή κβητα κυβοαι δημιουργική χρονιά από τους

ΒΗΤΑ ΣΤΟΝ ΚΥΒΟ

 

Το ΓΕΛ Νίκαιας Λάρισας ετοίμασε την πρώτη του μουσική εκπομπή και σας… προ(σ)καλεί την Τετάρτη 8 Ιανουαρίου, στις 8.00μ.μ. ΝΑ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΕΤΕ!!!

 

Θα μας ακούτε κάθε δεύτερη Τετάρτη στις 8 ΑΚΡΙΒΩΣ από τη συντόμευση στη δεξιά στήλη του blog μας ή από την διεύθυνση https://blogs.sch.gr/esrblog

ΒΗΤΑ ΣΤΟΝ ΚΥΒΟ ΣΠΟΤΑΚΙ

 

Η τελευταία σχολική μέρα του 2013…

Και τι δεν είχε… 😉

Το πρωί πήγαμε εκκλησία (ως είθισται) και στη συνέχεια γυρίσαμε στο ΟΜΟΡΦΟ σχολείο μας για να παρακολουθήσουμε τη Χριστουγεννιάτικη μουσική εκδἠλωση που ετοίμασαν ομάδα μαθητών με τις καθηγήτριες Σ. Τουλουμτζίδου και Μ. Συρόγλου.

Οι μουσικές και ο τέλειος στολισμός του χώρου, μας μετέφεραν νοερά στις όμορφες μέρες των Χριστουγέννων που θα ακολουθούσαν…

Επειδή όμως ο ήλιος δεν είχε ανέβει ακόμα ψηλά (!!!), παρακολουθήσαμε ΚΑΙ φιλικό αγώνα μπάσκετ μεταξύ της ανδρικής ομάδας του σχολείου μας και της αντίστοιχης του ιδ. εκπαιδευτηρίου Ράπτου.

Πολύ καλός αγώνας που έδειξε ότι η ομάδα μας θα πρωταγωνιστήσει και στο φετινό σχολικό πρωτάθλημα!!!

Πάρτε μία γεύση…

20131223_101408 20131223_101810 20131223_115812

Πρέπει να αναφέρουμε ότι οι μαθητές μας (μετά από πρόταση του δεκαπενταμελούς μαθητικού συμβουλίου) μάζεψαν τρόφιμα με σκοπό να βοηθήσουν συγχωριανούς τους. Τα παρέδωσαν στον Δήμο Κιλελέρ κατά τη διάρκεια φιλανθρωπικού αγώνα μεταξύ των ομάδων ΝΙΚΑΙΑ 2012 και ΜΥΡΑΪΚΟΥ.

Ραδιοφωνικά νέα…

Τα σχολεία μπορεί να έκλεισαν, όμως οι ραδιοφωνατζίδες επιμένουν, βρίσκουν τους ρυθμούς τους και ετοιμάζουν τις εκπομπούλες τους.

Πἀρτε μία γεύση και δείτε τι όμορφα που συνεννοείται η ομάδα χωρίς να μιλάει…

 

Νιφάδες αγάπης στα “κάγκελα” της φυλακής (έγραφε η Ελευθερία…)

Μία επίσκεψη που τείνει να γίνει θεσμός…

Μαθητές του Λυκείου μας

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

με επικεφαλής τον διευθυντή μας κ. Δ. Παπαχατζόπουλο και συνοδούς καθηγητές Μ.Συρόγλου, Σ. Τουλουμτζίδου, Γ. Ριζηνό, φρόντισαν και φέτος να δώσουν μία μικρή μουσική συναυλία στους μαθητές του Σ.Δ.Ε Λάρισας που στεγάζεται στο σωφρονιστικό ίδρυμα της πόλης μας…

Δυστυχώς ούτε και φέτος θα πούμε ότι η οργάνωση μιας τέτοιας εκδήλωσης, σε ένα τόσο ιδιαίτερο χώρο, είναι εύκολη υπόθεση! Στο τέλος όμως αισθάνεσαι δικαιωμένος, πλήρης, γεμάτος εμπειρίες και συναισθήματα που δεν πίστευες ότι θα ένιωθες…

 Με λίγα λόγια “νιώθεις ότι ήδη έχεις κάνει Χριστούγεννα”, όπως είπε και ο κ. Παπαχατζόπουλος!

Κλείνοντας, πρέπει να αναφέρουμε ότι η φετινή μουσική εκδήλωση είχε κάτι διαφορετικό, ή μάλλον δεν είχε -δεν είχε ντράμς- αλλά είχε ντράμερ! Για κάποιους ιδιαίτερους λόγους δεν καταφέραμε να τα έχουμε μαζί μας και έτσι περιοριστήκαμε σε αυτοσχέδια ντάμς, κάτι που έκανε την εκδήλωση πιο παρεΐστικη, πιο ζεστή και τελικά…πιο πετυχημένη!!! Κάθε εμπόδιο για καλό λοιπόν!

ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ!