ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ – ΕΠΙΛΟΓΗΣ – ΚΑΤΑΝΟΜΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

ΥNEOSYLEKTOI KATATAXI 660x330πενθυμίζουμε τους άρρενες μαθητές γεννηθέντες το 2004 σχετικά με την υποχρέωσή τους για κατάθεση Δελτίου Απογραφής (ΔΑ) στις αρμόδιες Στρατολογικές Υπηρεσίες Δελτίου Απογραφής κατά το χρονικό διάστημα από 02 Ιανουαρίου2022 έως τις 31 Μαρτίου 2022 επισημαίνοντας ότι οι εν λόγω μαθητές πρέπει να διαθέτουν πέραν των υπολοίπων δικαιολογητικών, Αριθμό Φορολογικού Μητρώου και κωδικούς πρόσβασης Τaxisnet .

 

Προετοιμασία για το άνοιγμα των σχολείων

Καλη χρονια σε όλους.

Ευχόμαστε να είστε όλοι υγιείς και να περάσατε τις ημέρες των γιορτών με αγάπη, χαρά και γαλήνη.
 
Με την ευκαιρία ανοίγματος των σχολείων, τη Δευτέρα, 10-1-2022,  θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως :
 
α) Για την είσοδο όλων στο σχολείο, είναι απαραίτητη η διενέργεια αυτοδιαγνωστικού τεστ (self-test), κατά του covid-19. To self-test θα πρέπει να γίνει την Κυριακή και θα πρέπει να δηλωθεί στην αντίστοιχη πλατφόρμα.
 
Θα πρέπει όλοι (μαθητές και εκπαιδευτικοί) να έχουμε παραλάβει 5 αυτοδιαγνωστικά self-test από τα φαρμακεία (τρία για την πρώτη εβδομάδα λειτουργίας του σχολείου και δύο για την επόμενη).
 
β) εκπαιδευτικοί και μαθητές της σχολικής σας μονάδας, θα πρέπει να είναι έτοιμοι να συμμετάσχουν σε διαδικτυακά μαθήματα, σε όσες περιπτώσεις και εφόσον αυτό χρειαστεί.