ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ

Αγαπητοί μαθητές και κηδεμόνες,

Στις 18 Μαΐου ανοίγει το σχολείο για τις τάξεις Α και Β, όμως θα διαφέρει ο τρόπος με τον οποίο θα κινούμαστε μέσα σε αυτό.

Οι μαθητές χωρίζονται σε δύο ομάδες. Η καθε ομάδα έρχεται στο σχολείο διαφορετική ήμερα.

Η ομάδα Α θα έρθει στο σχολείο τη ΔΕΥΤΕΡΑ, 18 Μαΐου 2020

Η ομάδα Β θα έρθει στο σχολείο την ΤΡΙΤΗ , 19 Μαΐου 2020

(έχει σταλεί e-mail στους κηδεμόνες, το οποίο και ενημερωνει σε ποια ομαδα ανήκει ο κάθε μαθητής)

Στην έναρξη της πρώτης ημέρας της κάθε ομάδας, θα γίνει λεπτομερής ενημέρωση για τον τρόπο με τον οποίο θα εισέρχεστε στο σχολείο και τους κανόνες που θα πρέπει να τηρούνται κατά τη διάρκεια μαθημάτων και διαλειμμάτων.

Προσοχή σε κάποια σημεία :

  1. Οι μαθητές που σχετίζονται με άτομα που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες, εξαιτίας των έκτακτων συνθηκών του covid-19, δύναται να εξαιρεθούν από τα σχολικά μαθήματα. Σε αυτή την περίπτωση, οι κηδεμόνες θα πρέπει να συμπληρώσουν αντίστοιχη υπεύθυνη δήλωση και να τη στείλουν στο e-mail του σχολείου (mail@lyk-nikaias.lar.sch.gr), το αργότερο την πρώτη ημέρα, ανάλογα με την ομάδα στην οποία ανήκουν. Δηλαδή: οι μαθητές της Α ομάδας κάθε ταξης, τη Δευτέρα 18-5-2020 και οι Μαθητές της Β ομαδας κάθε ταξης, την Τρίτη 19-5-2020. Σημειώστε πως αν κάνετε χρήση υπεύθυνης δήλωσης εξαίρεσης, αυτή θα ισχύει για όλο το χρονικό διάστημα που θα γίνονται μαθήματα. Δεν μπορείτε δηλαδή να την αναιρέσετε μετά από μερικές μέρες και να έρθετε στο σχολείο.
  1. Τα κυλικεία στα σχολεία παραμένουν κλειστά. Ταυτόχρονα, δεν επιτρέπεται το delivery, η οποιαδήποτε δηλαδή διανομή φαγητών και ροφημάτων σε μαθητές, κατά τη διάρκεια του σχολικού ωραρίου. Συνεπώς οι μαθητές θα πρέπει να έρχονται εφοδιασμένοι από πριν με τρόφιμα και νερό.

       ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ !