Αγαπητοί γονείς,

οι Σύλλογοι μας, με οδηγό τη μεγάλη ανταπόκριση και επιτυχία των σχολικών αγώνων σκάκι των τριών τελευταίων ετών, αποφάσισαν να διοργανώσουν για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, σχολικό τουρνουά σκάκι, στο σχολικό μας συγκρότημα (Ψαρών 1 Ν.Ερυθραία), την Κυριακή 12 Μαΐου 2019.Πιστεύουμε ότι το πνευματικό αυτό άθλημα, πρέπει να καθιερωθεί σαν μάθημα στο ωρολόγιο πρόγραμμα των σχολείων μας, όπως με τεράστια επιτυχία έχει γίνει σε πολλές χώρες του κόσμου. Αναπτύσσει αρετές, συμπεριφορές και χαρακτηριστικά που είναι πολύτιμα στην ζωή όλων μας.

 

 

 


Στη βάση αυτής της άποψης, σας ζητάμε να μας βοηθήσετε, ενημερώνοντας τα παιδιά, για την ευκαιρία που τους δίνεται να συμμετάσχουν ΔΩΡΕΑΝ, διαγωνιζόμενοι με παιδιά της ηλικίας τους.
Για όσους ενδιαφερθούν πρέπει να συμπληρώσουν τα στοιχεία τους στην ιστοσελίδα των Συλλόγων μας, που είναι syllogos23neaeryth.wixsite.com/syllogoi23nerythraia ή στη σελίδα μας στο facebook Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων 2ου και 3ου Δημοτικών Σχολείων Νέας Ερυθραίας.
H συμπλήρωση της φόρμας πρέπει να γίνει έγκαιρα, γιατί υπάρχει ανώτατο όριο συμμετεχόντων τα 350 άτομα και χρονικό όριο μέχρι τις 09/05/2019 στις 24:00. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Σας ευχαριστούμε πολύ εκ των προτέρων για τη βοήθεια
Ν. Ερυθραία 06/04/2019
Τα Δ.Σ.
των Συλλόγων Γονέων 2ου-3ου Δημοτικών Ν. Ερυθραίας