7-6-2021:

Λόγω της παραίτησης δύο μελών του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, σας ενημερώνουμε για τη νέα του σύνθεση. Πατήστε εδώ, για να τη δείτε.

 

 

18-1-2021:

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

To Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων με μεγάλη χαρά, σας ενημερώνει για την ολοκλήρωση των εργασιών ανακαίνισης της αίθουσας εκδηλώσεων του Σχολείου μας.

Σε συνεργασία με τη Διεύθυνση και τον Σύλλογο Διδασκόντων, καταφέραμε να υλοποιήσουμε ένα έργο αναβάθμισης των υποδομών του σχολείου μας, που για χρόνια θα μείνει στην υπηρεσία των δασκάλων και των παιδιών μας.

Στο πλαίσιο της ανακαίνισης πραγματοποιήθηκαν οι παρακάτω εργασίες :

  • επέκταση της σκηνής εκδηλώσεων,
  • ανακατασκευή της τοιχοποιίας της σκηνής και των παρασκηνίων,
  • αντικατάσταση των θυρών των παρασκηνίων,
  • ελαιοχρωματισμός της αίθουσας και
  • αντικατάσταση του δαπέδου της αίθουσας και της σκηνής με νέο βινυλικό δάπεδο υψηλής αντοχής.

Στο σημείο αυτό, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε πρωτίστως την Πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής Π.Ε. του Δήμου Αμαρουσίου, κα Ελένη Βλάχου – Σταματάκη, καθώς και  τη Διεύθυνση του σχολείου μας και τον Σύλλογο Διδασκόντων, για τη βοήθεια, τη συνεργασία και τη συμπαράστασή τους σε όλα τα στάδια ολοκλήρωσης του έργου αυτού.

Πάνω από όλα όμως, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους εσάς, καθώς και τους μαθητές του σχολείου μας, που με τη συμμετοχή σας σε όλες τις δράσεις του Συλλόγου μας τα τελευταία δύο (2) χρόνια, μας δώσατε το κίνητρο, τη βοήθεια και τα μέσα, προκειμένου να υλοποιήσουμε το έργο αυτό.

Ελπίζοντας σύντομα να συναντηθούμε εκ νέου στις υπέροχες γιορτές του σχολείου μας, ευχόμαστε Καλή Υγεία σε όλους!

 

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων

 

 

21-10-2020:

Πατήστε εδώ, για να διαβάσετε ανακοίνωση- ενημέρωση του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 6ου Δ. Σχ. Αμαρουσίου προς τους γονείς.

 

17-9-2020:

Ανασυγκρότηση του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων

Αγαπητοί  γονείς/κηδεμόνες,

Σας ενημερώνουμε για τη νέα σύνθεση του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, λόγω της αυτοδίκαιης παύσης της θητείας του Προέδρου κ. Β. Καραγιάννη, επειδή το τέκνο του δε φοιτά πλέον στο σχολείο μας. Για να δείτε τη νέα σύνθεση, πατήστε εδώ.