5-04-2022:

Σήμερα, 5-04-2022, το φορτηγό από “Το Χαμόγελο του παιδιού” φόρτωσε 33 σακούλες με είδη πρώτης ανάγκης και τρόφιμα, ως ενίσχυση του οργανισμού την πασχαλινή περίοδο που διανύουμε. Ευχαριστούμε τους μαθητές και τους γονείς του σχολείου μας, που πάντα είναι αρωγοί στις δράσεις του σχολείου.

 

22-12-2021:

Σήμερα 22-12-2021, αυτοκίνητο από «Το Χαμόγελο του παιδιού» φόρτωσε 70 σακούλες με είδη πρώτης ανάγκης και τρόφιμα. Ευχαριστούμε τους μαθητές και τους γονείς του σχολείου μας, που πάντα είναι αρωγοί στις δράσεις του σχολείου.

 

 

20-12-2021:

Το σχολείο μας σε κάθε ευκαιρία δηλώνει έμπρακτα, ότι στέκεται δίπλα στον άνθρωπο με σεβασμό και αγάπη. Έτσι μετά από πρόταση μελών του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου οι τάξεις ΣΤ1΄ και Β΄ ετοίμασαν ονομαστικές, χριστουγεννιάτικες καρτούλες και ένα σουπλά, για να τα ανταλλάξουν με τα παιδιά από τη δομή φιλοξενίας ασυνόδευτων ανηλίκων “Little Pugad”, η οποία ανήκει στην οργάνωση The Homeproject.

Ο ξενώνας αυτός  φιλοξενεί 12 παιδιά ηλικίας από 6 έως 13 ετών.

Την προηγούμενη εβδομάδα τα παιδιά του ξενώνα ετοίμασαν ζωγραφιές,  ώστε να φτιάξουν χριστουγεννιάτικες  κάρτες, τις οποίες παραδοσιακά μοιράζουν σε φίλους του ξενώνα και σε ανθρώπους που συνεργάζονται. Έτσι συμφωνήθηκε να γίνει ανταλλαγή  καρτών με χριστουγεννιάτικες ευχές. Σήμερα λοιπόν, 20-12-2021 παραλάβαμε μία κάρτα για κάθε τμήμα από τα παιδιά τις δομής και εμείς τους στείλαμε τις δημιουργίες των μαθητών/τριών μας.

 

 

13-12-2021:

Αυτή τη χρονιά το σχολείο μας έχει προγραμματίσει να πραγματοποιήσει διάφορες δράσεις με στόχο την  ενημέρωση – ευαισθητοποίηση των μαθητών/τριών  σε ζητήματα που απασχολούν την κοινωνία και την ενεργό συμμετοχή τους μέσα από την προσφορά.

Τη Δευτέρα λοιπόν, 13-12-2021,  όλα τα παιδιά του σχολείου συζήτησαν διαδικτυακά με εκπρόσωπο της “Κιβωτού του Κόσμου” για τη δράση της.

Επίσης, οι μαθητές/τριες από την Α΄έως την Δ΄ τάξη ετοίμασαν χριστουγεννιάτικες χειροτεχνίες για τα παιδιά της δομής και οι μαθητές/τριες της Ε΄ & ΣΤ ΄ τάξης θα προσφέρουν ένα αγαπημένο τους αντικείμενο συνοδευόμενο με μια επιστολή.