13-6-2019

Καλημέρα σας,

ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων αποχαιρέτησε χτες με συγκίνηση τους μαθητές της 6ης Δημοτικού, προσφέροντας τους ένα ”βαλιτσάκι” γεμάτο αναμνήσεις και όμορφες στιγμές!

Ευχόμαστε σε όλους Καλό Καλοκαίρι και καλή ξεκούραση!

Ραντεβού τον Σεπτέμβρη!

 

 

10-6-2019

Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους

σας ενημερώνουμε για τις δραστηριότητες που θα γίνονται στο σχολείο μας τη νέα σχολική χρονιά τις απογευματινές ώρες εφόσον υπάρχει ο ελάχιστος αριθμός συμμετοχών που απαιτείται

 • Δευτέρα 
 • έναρξη 16:00 σκάκι α τμήμα
 • έναρξη 17:00 σκάκι β τμήμα
 • έναρξη 16:30 ή 17: 00 αρχάριοι ρομποτική εφόσον υπάρχουν οι απαιτούμενες συμμετοχές από Α & Β τάξη & Γ ( ή &  Γ εφόσον δεν έχει παρακολουθήσει άλλη χρονιά)
 • έναρξη 18:00 ή 18:30 ρομποτική προχωρημένοι (Γ-ΣΤ τάξη)
 • Τετάρτη
 • 18:00-19:15 ρητορική

Αναμένουμε επίσης ενημέρωση από την προπονήτρια για την ημέρα και ώρα διεξαγωγής των μαθημάτων τοξοβολίας

Εφόσον προκύψει διαφοροποίηση στο πρόγραννα θα σας ενημερώσουμε εκ νέου

Σας ενημερώνουμε επίσης ότι τα μαθήματα σκάκι ολοκληρώθηκαν με το χτεσινό τουρνουά που διεξήχθη στο σχολείο μας.  

Συγχαρητήρια σε όλους για την συμμετοχή στο τουρνουά σκάκι και βέβαια στους νικητές για την διάκρισή τους

Νικητές Κορίτσια

Χρυσό / Ευαγγελία Γκάτσου

Ασημένιο / Ηλέκτρα Τσιτσιλιάνου

Χάλκινο/ Ευτυχία Γκάτσου

Νικητές Αγόρια

Χρυσό / Στέλιος Σταμκόπουλος

Ασημένιο/ Αλέξανδρος Μπαλάφας

Χάλκινο/ Νικόλας Μπαλάφας

 

 

 

23-5-2019

 

Αγαπητοί Γονείς & Κηδεμόνες,

Σε συνέχεια της 3ης γενικής συνέλευσης, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 19/5/2019,  θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε θερμά για την πολυπληθή παρουσία σας και την ενεργή συμμετοχή σας σε αυτή.

Η στήριξή σας μας δίνει δύναμη και κουράγιο για να συνεχίσουμε!

Αναλυτικά  αναφέρουμε τα θέματα που συζητήθηκαν και τις αποφάσεις που ελήφθησαν ομόφωνα (40 γονείς συμπεριλαμβανομένου του προεδρείου)  κατά την διάρκειά της, προκειμένου να ενημερωθούν όλοι οι γονείς.

 1. Εκδρομή 2/6 με το σύλλογο
 • 93 συμμετοχές έως σήμερα εξόφληση του αντιτίμου 16 ευρώ ανά ενήλικα /13 ανά παιδί έως την Πέμπτη 23/5 στην ταμία μας.
 • Συγκέντρωση  για αναχώρηση Κυριακή 2/6 ώρα 8:15 π.μ / αναχώρηση 8:30 π.μ αυστηρά
 1. Παραλαβή φωτογραφιών
 • Αναμένουμε από μέρα σε μέρα την παραλαβή τους από τον φωτογράφο. Ευελπιστούμε ότι θα μοιραστούν στους μαθητές έως το τέλος αυτής της εβδομάδας.
 • Για την 6η Δημοτικού ο Σύλλογος έχει κανονίσει κάποια έξτρα αναμνηστικά προκειμένου να τιμήσει τα παιδιά της 6ης που μας αποχαιρετούν .
 1. Λειτουργία Βιβλιοθήκης/ έλλειψη υλικών για πειράματα
 • Στη συνάντησή μας με την Διεύθυνση του σχολείου σχετικά με τη  λειτουργία  της βιβλιοθήκης , ενημερωθήκαμε  ότι θα γίνει προσπάθεια να λειτουργήσει πλήρως πριν το τέλος της σχολικής χρονιάς. Η βιβλιοθήκη θα λειτουργεί βάση συγκεκριμένου προγράμματος, 3 ώρες ανά εβδομάδα ώστε να  μπορούν τα παιδιά να δανείζονται βιβλία (Υπεύθυνη λειτουργίας της η κ Βαστάκη). Το σχολείο προμηθεύτηκε  πρόσφατα  ειδικά καρτελάκια, στα οποία  θα καταγράφονται τα στοιχεία των μαθητών και των βιβλίων , υλικό απαραίτητο για την ορθή λειτουργία της βιβλιοθήκης.
 •  Όσον αφορά τις ελλείψεις που αναφέρθηκαν από τους γονείς στην προηγούμενη γενική συνέλευση σε εξοπλισμό για τα πειράματα της φυσικής, η διεύθυνση του σχολείου μας διαβεβαίωσε ότι υπάρχει πληρότητα εξοπλισμού για τα πειράματα φυσικής και υπάρχει η δυνατότητα της χρήσης του χώρου της βιβλιοθήκης  από τους δασκάλους .
 1. Προβλήματα εγκαταστάσεων  / θέματα προς επίλυση

 Αναφορικά με τα προβλήματα στις τουαλέτες για τα οποία ενημερώσαμε την Διεύθυνση του Σχολείου,  λάβαμε την παρακάτω ενημέρωση για τις ενέργειες της

 • Η δυσλειτουργία στα καζανάκια αποκαταστάθηκε.
 • Για τα πλακάκια που χρειάζονται επιδιόρθωση , είναι σε διαδικασία εξεύρεσης τεχνίτη .
 • Για τους ουρητήρες που είχε ζητηθεί αποξήλωση από πλευράς συλλόγου, προτάθηκε  αντί αυτής να γίνει κάλυψη τους με κόντρα πλακέ θαλάσσης ή παρόμοιο ανθεκτικό υλικό,  προκειμένου να μην μπορούν να χρησιμοποιηθούν από τα παιδιά (η αποξήλωση τους θα έχει υψηλότερο κόστος και είμαστε στην διαδικασία αίτησης ολικής ανακαίνισης).
 • Αναφορικά με τους τουαλέτες αποφασίστηκε ομόφωνα από την συνέλευσή  να γίνει αίτημα ολικής ανακαίνισής τους, τόσο προς την Διεύθυνση του σχολείου όσο και   προς  τον Δήμο καθώς οι φθορές λόγο παλαιότητας είναι μη αναστρέψιμες  με παροδικές και μικρές ενέργειες συντήρησης. Ήδη για το θέμα είχαμε μιλήσει με τη διευθύντρια , η οποία μας διαβεβαίωσε ότι θα γίνει αίτημα και από τη δική της πλευρά  για την ανακαίνισή τους.  Ωστόσο, όπως μας ενημέρωσε, το κόστος των εργασιών αυτών θα είναι ιδιαίτερα υψηλό , γεγονός που καθιστά δύσκολη την άμεση υλοποίηση τους από τον Δήμο Αμαρουσίου. Για τον παραπάνω λόγο και για να πιέσουμε τον Δήμο Αμαρουσίου συζητήθηκε και αποφασίστηκε από την συνέλευση η επιστολή για το αίτημα της ανακαίνισης  να φέρει υπογραφές όλων των γονέων & κηδεμόνων του σχολείου που το επιθυμούν.
 • Συζητήθηκε η βελτίωση – αντικατάσταση των προστατευτικών  που είναι ντυμένες οι κολώνες φωτισμού και οι μπασκέτες,  για τα οποία και θα ενημερώσουμε την διεύθυνση.
 • Συζητήθηκε η βελτίωση της επιφάνειας της ράμπας εισόδου των αυτοκινήτων από την πλευρά Άλσους.  Και για το θέμα αυτό θα υπάρξει συνεργασία με την Διεύθυνση του σχολείου.
 1. Συνεισφορά συλλόγου στην σχολική γιορτή

Ο Σύλλογος κατά τη συνάντησή του με την Διευθύντρια του σχολείου και σε συνέχεια σχετικής αλληλογραφίας, προσφέρθηκε να βοηθήσει οικονομικά για την σχολική γιορτή. Ενημερωθήκαμε ότι  δεν υπάρχει ανάγκη για χρηματοδότηση της γιορτής από το σύλλογο φέτος.

 1. Έργα που θα γίνουν στο σχολείο κατά το καλοκαίρι

Κατά τη συνάντησή μας με την διευθύντρια ενημερωθήκαμε ότι κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού έχουν εγκριθεί από τον Δήμο Αμαρουσίου και θα πραγματοποιηθούν τα παρακάτω έργα που αφορούν το Δημοτικό

 • Ανακαίνιση στις τουαλέτες των δασκάλων
 • Ράμπα για ΑΜΕΑ από την είσοδο της Καραολή μέχρι το προαύλιο
 • Επιδιόρθωση του δαπέδου του προαυλίου στα σημεία που υπάρχει αστοχία υλικού.
 1. Αναμνηστικά για την 6ηΔημοτικού

Ζητήθηκε από γονέα να εξεταστεί η προσφορά αναμνηστικών  για την 6η Δημοτικού από την μεριά του συλλόγου. Ο σύλλογος ενημέρωσε ότι καθώς η  εκδρομή της 6ης δεν πραγματοποιήθηκε προκειμένου να συνεισφέρει στα έξοδα αυτής, έχει  ήδη προχωρήσει, σε συνεργασία με το φωτογράφο, για κάποια αναμνηστικά για τα παιδιά της 6ης Δημοτικού. Ωστόσο  και θα εξετάσει το συγκεκριμένο αίτημα για κάτι επιπρόσθετο αυτών.

 1. Δημιουργία χώρου αθλοπαιδιών στην περιοχή του Παραδείσου

Ζητήθηκε από γονέα η αποστολή επιστολής από τον σύλλογο Γ&Κ,  σχετικά με την δημιουργία χώρου αθλοπαιδιών (πάρκο) στην περιοχή του Παραδείσου καθώς πέραν της παιδικής χαράς δεν υπάρχει κάποιος άλλος χώρος για να παίζουν τα παιδιά μεγαλύτερης ηλικίας στην περιοχή μας. Υποδείχθηκε εγκαταλειμμένος χώρος που θα μπορούσε να αξιοποιηθεί από τον Δήμο (παρκάκι στην οδό Σοφίας Βέμπο). Η επιστολή θα συνταχθεί από το γονέα, σε συνεργασία με τον σύλλογο Γ&Κ θα αποσταλεί στους αρμόδιους φορείς μετά τις εκλογές.

 1. Απογευματινές δραστηριότητες

Για τις απογευματινές δραστηριότητες για την επόμενη σχολική χρονιά εκτός από σκάκι και ρομποτική στόχος μας είναι να δημιουργηθούν τμήματα

 • Ρητορικής (Δ-ΣΤ ΤΑΞΗ) κάθε Τετάρτη 18:00-19:15εφόσον διατηρηθεί ο ελάχιστος αριθμός των 8 συμμετοχών που απαιτείται για να δημιουργηθεί ρητορικός όμιλος
 • Τοξοβολίας .Το ενδιαφέρον για την τοξοβολία ήταν πολύ μεγάλο επομένως προσανατολιζόμαστε να ενταχθεί στις δραστηριότητες της επόμενης σχολικής χρονιάς. Θα σας ενημερώσουμε σύντομα για πιθανές ημέρες και ώρες διεξαγωγής της.
 • Ζητήθηκε από γονείς στη συνέλευση αντί για Πέμπτη 18:00-21:00 που έχει οριστεί ως μέρα για σκάκι και ρομποτική του χρόνου (εναλλάξ μικρές τάξεις με μεγάλες τάξεις/ 2 τμήματα την ίδια ώρα), να γίνει μεταφορά την Παρασκευή νωρίτερα.
 •  Παρακαλούμε τους γονείς που ενδιαφέρονται να δηλώσουν την προτίμησή τους άμεσα (έως την Παρασκευή) προκειμένου να δούμε ποια είναι η μέρα που εξυπηρετεί την πλειοψηφία και να δεσμεύσουμε από τώρα τους εκπαιδευτές μας

Για παράδειγμα επιλογή 1 ή επιλογή 2α ή  επιλογή 2β / βάση πλειοψηφίας θα οριστεί η μέρα & ώρα διεξαγωγής

1η επιλογή Πέμπτη

o   Πέμπτη σκάκι προχωρημένοι / ρομποτική Α-Β Τάξη 18:00-19:30

o   Πέμπτη σκάκι αρχάριοι/ ρομποτική Γ-ΣΤ Τάξη 19:30-21:00

2η επιλογή Παρασκευή (για την Παρασκευή υποδείξτε μας και την ώρα έναρξης που προτιμάτε

α) έναρξη μαθημάτων στις 16:00 μμ (μετά το ολοήμερο)

β) έναρξη μαθημάτων στις 18:00 μμ (όπως ακριβώς την Πέμπτη)

o   Παρασκευή σκάκι προχωρημένοι / ρομποτική Α-Β Τάξη 16:00-17:30 μμ ή 18:00-19:30μμ

o   Παρασκευή σκάκι αρχάριοι/ ρομποτική Γ-ΣΤ Τάξη 17:30-19:00 ή 19:30-21:00μμ

Τέλος θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι την Κυριακή 9/6 στις 18:00 μμ , σε συνεργασία με τον εκπαιδευτή κ Γρηγοριάδη, θα διεξαχθεί τουρνουά σκάκι για τους μαθητές του 6ου Δημοτικού Σχολείου. Η συμμετοχή είναι ελεύθερη για όλους γονείς και παιδιά του σχολείου μας.

Το επόμενο μάθημα σκάκι θα γίνει την Δευτέρα 10/6 (καθώς τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά λόγω εκλογών)

 

Καλή συνέχεια σε όλους

Με εκτίμηση

Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων

 

 

Σας προσκαλούμε στην 2η Γενική Συνέλευση Γονέων & Κηδεμόνων που θα γίνει την Κυριακή 7 Απριλίου ώρα 11 00 π.μ στην αίθουσα εκδηλώσεων.

Η παρουσία όλων σας είναι απαραίτητη!

Στη συνέλευση θα συζητηθούν τα παρακάτω θέματα.

 1. Ενημέρωση για τις εργασίες που έγιναν από το Σύλλογο και προγραμματισμός νέων εργασιών εντός του σχολείου με ομάδα εθελοντών
 2. Μονοήμερη εκδρομή του Συλλόγου/ επιδότηση μέρους της από το Σύλλογο
 3. Προγραμματισμός απογευματινών δραστηριοτήτων για το νέο σχολικό έτος
 4. Ανοιχτά θέματα προς συζήτηση

Υπενθυμίζουμε ότι το Σάββατο & την Κυριακή έγιναν εθελοντικές εργασίες (ελαιοχρωματισμός ισογείου, καθαρισμός τουαλετών όλων των ορόφων) από τα μέλη του συλλόγου και μικρό αριθμό γονέων που τους ευχαριστούμε πολύ! Ειδικό συνεργείο έτριψε και κρυσταλλοποίησε τα μάρμαρα των τουαλετών του ισογείου (χορηγία προς το Σύλλογο). Το εξαιρετικό αποτέλεσμα αντάμειψε επάξια τους κόπους των εθελοντών!

Όλοι μας θα πρέπει να ενημερώσουμε ξανά τα παιδιά μας για την ορθή χρήση των χώρων. Όταν χρησιμοποιούμε τις τουαλέτες τις αφήνουμε, όπως θα θέλαμε να τις βρούμε, αυτό είναι αναφαίρετο δικαίωμα και υποχρέωση των παιδιών μας. Η χρήση της τουαλέτας του σχολείου δεν θα πρέπει να διαφέρει από την αυτήν του σπιτιού μας!

Τέλος θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι ο Σύλλογος μας έχει προβεί στις παρακάτω δωρεές προς το 6ο Δημοτικό Σχολείο Αμαρουσίου προς ικανοποίηση αιτημάτων της Διεύθυνσης του σχολείου. 

 1. 7 κουβάδες χρώματος  για εξωτερική τοιχοποιία, δωρεά προς το σύλλογο από την εταιρεία Κraft  (μέρος τους χρησιμοποιήθηκε για τον ελαιοχρωματισμό του ισογείου)
 2. Ένα μεταχειρισμένο φωτοτυπικό μηχάνημα σε εξαιρετική κατάσταση μάρκας Canon IR3025 και ανταλλακτικό τόνερ δωρεά προς το σύλλογο από την εταιρεία ΜΕΤΚΑ
 3. Μεταχειρισμένα βιβλία και cds δωρεά προς το σύλλογο από την εταιρεία ΜΕΤΚΑ
 4. 2 συλλεκτικές μπάλες adidas, δωρεά προς το σύλλογο από την ΕΠΟ

Καλή συνέχεια

Με εκτίμηση

Σύλλογος Γονεών & Κηδεμόνων 6ου Δημοτικού Σχολείου Αμαρουσίου

 

Το Σάββατο 30 Μαρτίου 2019 πραγματοποιήθηκε εθελοντική δράση των γονέων του σχολείου μας,  μετά από παρότρυνση του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων. Οι γονείς έβαψαν και καθάρισαν χώρους του σχολείου. Το σχολείο άλλαξε όψη!

Επειδή τίποτε δε γίνεται χωρίς τη συνεργασία,  το σχολείο  συνέβαλε  οικονομικά σ΄αυτή τη δράση προσφέροντας το χρηματικό ποσό των 95 € για την αγορά χρωμάτων και υλικών βαφής. Η συνεργασία και ο εθελοντισμός που αναπτύσσεται μεταξύ σχολείου και γονέων στοχεύουν στη βελτίωση των εκπαιδευτικών αναγκών του.

Ευχαριστούμε θερμά για τη συνεργασία και τη βοήθεια και ελπίζουμε στη συνέχισή τους.

 

 

Καλησπέρα σε όλους

σας αποστέλλουμε τις μέχρι σήμερα συμμετοχές στην εθελοντική δράση που θα γίνει το Σάββατο.

Εφόσον επιθυμείτε να συμμετέχετε είτε ενεργά το Σάββατο (30-3-2019), είτε προσφέροντας υλικά καθαριότητας παρακαλούμε ενημερώστε μας μέχρι την Πέμπτη, προκειμένου να γίνει καλύτερος συντονισμός εργασιών και αγορών εκ μέρους του Συλλόγου

καλή συνέχεια

Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων 6ου Δημοτικού Σχολείου Αμαρουσίου

 

 

 

Ευχαριστούμε όλα τα μέλη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων για την προσφορά του σε δύο συλλεκτικές μπάλες ποδοσφαίρου, καθώς και τη μεσολάβησή του,  για να εξοπλιστεί το σχολείο με μεταχειρισμένα βιβλία και cds από την εταιρεία ΜΕΤΚΑ ΑΕ και ένα μεταχειρισμένο φωτοτυπικό μηχάνημα CANON IR3025 από την εταιρεία ΕΛΕΜΚΑ ΑΕ προς κάλυψη αναγκών του σχολείου.

Η στήριξη του Συλλόγου  είναι ιδιαίτερα σημαντική, για να μπορέσει  το σχολείο από τη δική του πλευρά να υπηρετεί με τον καλύτερο τρόπο το έργο του προς όλα τα μέλη της σχολικής κοινότητας.

 

 

 

 

Καλημέρα σε όλους και Χρόνια Πολλά,

Σας ενημερώνουμε ότι το Σάββατο 30 Μαρτίου θα εκτελεστούν οι κάτωθι εθελοντικές εργασίες από τα μέλη του συλλόγου και τους εθελοντές γονείς που θα δηλώσουν ότι θέλουν να βοηθήσουν και να συμμετάσχουν σε αυτές

α) καθαρισμός τουαλετών ισογείου, α & β ορόφου

β) ελαιοχρωματισμός ισογείου

γ) ελαιοχρωματισμός κουπαστής

Αναμένουμε την συμπαράσταση και την δήλωση της συμμετοχής σας (καθώς και τις ώρες που μπορείτε να διαθέσετε) μέσω email στις παραπάνω δράσεις

Ώρα έναρξης εργασιών Σάββατο 9:00 π.μ

Ευπρόσδεκτη και η συνεισφορά σας σε υλικά καθαρισμού (καθαριστικά , πανιά κοκ)

Παρακαλούμε για τον καλύτερο προγραμματισμό μας στείλτε μας τα παρακάτω στοιχεία όπως το παράδειγμα που ακολουθεί

Παράδειγμα

Ονοματεπώνυμο/ Χριστίνα Παπαδάκη

εθελοντική εργασία / α)

διαθέσιμες ώρες/ 9:00-14:00

 

Με εκτίμηση

Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων 6ου Δημοτικού Σχολείου Αμαρουσίου

 

 

 

Επισυνάπτουμε τη λίστα των νικητών της κλήρωσης που έγινε στο τέλος του αποκριάτικου πάρτι!

Όσοι δεν έχουν παραλάβει τα δώρα τους μπορούν να έρθουν την Πέμπτη 7-3-2019 (18:00-19:00)  ώρες ρομποτικής στο σχολείο (2ος όροφος) ή την Παρασκευή 8-3-2019 (16:15-17:15) στο σκάκι (1ος όροφος) προκειμένου να τα παραλάβουν.

 

Πραγματοποιήθηκε χθες 3 Μαρτίου 2019 με μεγάλη επιτυχία η αποκριάτικη εκδήλωση,  που διοργάνωσε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων για μικρούς και μεγάλους. Διασκέδασαν όλοι πάρα πολύ! Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλα τα μέλη του Συλλόγου για την άρτια οργάνωση της εκδήλωσης!

 

 

Αγαπητοί Γονείς & Κηδεμόνες,

Σας προσκαλούμε στο Αποκριάτικο πάρτι του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του Σχολείου μας που θα γίνει την Κυριακή 3.3.2019 και ώρα 11:00 το πρωί στο προαύλιο του σχολείου μας!

Έχουμε ετοιμάσει για όλους ένα υπέροχο πρόγραμμα γεμάτο μουσική κέφι χορό και δημιουργία!

11:30-13:30: θα είναι μαζί μας η ομάδα του ΑΕΙ ΦΕΡΕΙΝ (δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα δραστηριοτήτων που επισυνάπτεται)

13:00-13:00 θα είναι μαζί μας η σχολή χορού DanceNicol για μισή ώρα non stop χορό

13:00-14:30 θα είναι μαζί μας ο κλόουν Λούης και ο μάγος Desmo για ατελείωτο χορό, μουσικοκινητικά παιχνίδια, διαγωνισμούς και εντυπωσιακά τρικς!

14:30 με 15:00: θα γίνει η κλήρωση των δώρων της λαχειοφόρου μας!

Τιμή εισόδου 2 ευρώ με δωρεάν καφέ ή χυμό & μικρό κέρασμα.

Αγοράζοντας λαχνούς (1€ ο κάθε λαχνός) στηρίζουμε δράσεις για το σχολείο μας! Η προπώληση των λαχνών θα ξεκινήσει τη Δευτέρα.

Τα δώρα φέτος είναι πλούσια και πολλά…και συνεχίζουμε να προσπαθούμε για να γίνουν ακόμα περισσότερα μέχρι την κλήρωση !

Ευχαριστούμε πάρα πολύ όλες τις εταιρείες χορηγούς, καθώς και

 • την κα Αννέτα Γεωργιάδου για την προσφορά του μεγάλου δώρου της διήμερης διαμονής στην Κύθνο σε πολυτελή βίλα,
 • την κα Ράνια Αναστασοπούλου & κ. Σπύρο Καψίλη για τις διπλές προσκλήσεις για την θεατρική παράσταση το όνειρο του σκιάχτρου
 • την κα Χριστίνα Καπράλου για τα χειροποίητα κοσμήματα
 • την κα Αγγελική Πέρου για τα παζλ
 • τον κο Γιώργο Οικονόμου & κα Ελένη Μπάνου για την υποτροφία εκμάθησης γαλλικών ή αγγλικών στο φροντιστήριο so easy Αμαρουσίου
 • την κα Δήμητρα Μωραΐτη για την προσφορά 2 ενδυμάτων από το κατάστημα urban stores
 • την κα Ιωάννα Σκιαδά για την προσφορά φυσικοθεραπειών στο physioup
 • την κα Αριστέα Μπρη για την πολύτιμη βοήθειά της
 • τον κο Ζαρμπουζάνη  για την προσφορά δώρων για την κλήρωση
 • την κα Γεραλή για την προσφορά δώρων για την κλήρωση

Σας περιμένουμε μικρούς μεγάλους μασκαρεμένους! Η καλύτερη στολή κερδίζει!!!

 

Α/Α ΔΩΡΑ ΛΑΧΕΙΟΦΟΡΟΥ ΠΟΣΟΤΗΤΑ
1 K4Kythnos vacation villas 2 διανυκτερεύσεις  6/5-26/5 ή 10/9-10/10 1
2 Εlxis medical ενέσιμη μεσοθεραπεία για σύσφιξη και ενυδάτωση ΑΞΙΑΣ 150 ΕΥΡΩ 2
3 Εlxis medical φωτοανάπλαση και ενυδάτωση προσώπου αξίας 50 ευρώ 3
4 Συλλεκτικές μπάλες ποδοσφαίρου adidas 3
5 δωροεπιταγές Σκλαβενίτη 40 ευρώ 2
6 ταβέρνα Ηλίας 35€ για τραπέζι 4 ατόμων 2
7 The Blue loft 1 γεύμα για 2 (2 κυρίως, 1 σαλάτα και 2 ποτήρια κρασί) 1
8 AEI ΦΕΡΕΙΝ 4 Συμμετοχές  στο εργαστήρι Αγκαλιά-ζω για παιδιά δημοτικού 1
9 AEI ΦΕΡΕΙΝ 4 Συμμετοχές  στο ρόλων για παιδιά 8-11 ετών 1
10 AEI ΦΕΡΕΙΝ συμμετοχή στο Easter Camp 1
11 ψησταριά Θράκα 20€ για τραπέζι 4 ατόμων 1
12 βιβλία από εκδόσεις Ψυχογιός 8
13 επιταγές 5a5sec 20 ευρώ 3
14 βραβευμένο ελαιόλαδο 2
15 Κορφιάτης- ρολά κοτόπουλο 2
16 Zandim café γεύμα αξίας  50 ευρώ 1
17 Κομμωτήριο Q Factor παιδικό κούρεμα 2
18 Κομμωτήριο Q Factor χτένισμα 1
19 κομμωτήριο Electric hair & brand χτένισμα 1
20 κομμωτήριο Electric hair & brand κούρεμα 1
21 κομμωτήριο Electric hair & brand μάσκα μαλλιών 1
22 Θεατρική παράσταση για ενήλικες “6 μαθήματα χορού σε 6 εβδομάδες ΔΙΠΛΕΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ 4
23 Θεατρική παράσταση”Ήρωες” ΔΙΠΛΕΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ 5
24 Dolcezza – σοκολατόπιτα 1
25 Fresh – Τούρτες 2
26 Χειροποίητα κοσμήματα ΑΜΑΖΟΝ ΕCO 20
27 Ατραπός – δίμηνες συνδρομές 3
28 Διπλές προσκλήσεις για την παράσταση το αγόρι με την βαλίτσα  για ΚΥΡΙΑΚΗ 17/3 ΩΡΑ 11:30 2
29 Διπλές προσκλήσεις για την παράσταση το όνειρο του Σκιάχτρου 4
30 είσοδος για το μουσείο του planet physics 5
31 Παζλ Trefl 14
32  K NAILS απλό μανικιούρ ΜΕΧΡΙ 31.3 2
33 Εμφιαλωμένα κρασιά 4
34 Υποτροφία γαλλικά ή γερμανικά για αρχάριο μαθητή στο So easy Αμαρουσίου 1
35 10 συνεδρίες φυσικοθεραπείας στο Physioup Ιωάννα Σκιαδά 1
36 Πλαίσιο – Tablet 1
37 γεύμα 30 ευρώ στο Penny Lane για καθημερινή 1
38 γεύμα 30 ευρώ στο Butterfly all day bar 1
39 γεύμα 20 ευρώ από zoes brunch 1
40 Θέατρο Ακάδημος – Η σιωπή δεν είναι χρυσός – διπλές προσλήσεις 5
41 Χοροδρομή – δωρεάν εγγραφή και 1 μήνας hip hop έως τέλους 2019 (από Δ’ δημοτικού και άνω) – μόνο για νέους μαθητές 2
42 Χοροδρομή – Δωρεάν 1 μήνας μπαλέτου έως τέλους 2019 -μόνο για νέους μαθητές 2
43 Χοροδρομή – δωρεάν 1 μήνας μοντέρνο εφόσον παρακολουθεί ήδη μπαλέτο έως τέλους 2019 – μόνο για νέους μαθητές 2
44 Urban – ρούχα 2
45 τσάντα βόλτας ΑΝΕΚΚΕ 2
46 τσάντα καλλυντικών ΑΝΕΚΚΕ 2
47 τσαντάκι φαγητού 1 ANNEKE 1
48 τρυπάνι black and decker 1
49 Τριήμερη διαμονή στο Ηράκλειο Κρήτης για μήνες Μάιος ή Σεπτέμβριος 2019 στο Myplace ή στο Mintgarden apartment 1
50 γεύμα αξίας 40€ στον Μυστικό Κήπο 1
51 1 ορεκτικό 1 κυρίως και 1 αναψυκτικό στο Ancho Mexican Grill 1
52 Οικογενειακή σκέψη 4 συνεδρίες συμβουλευτικής γονέων (Γεραλή) 2
53 κρεοπωλείο Παπαθανάσης δυο κιλά αρνί γάλακτος 1
54 Attrare Alexia accessories 1
55 επιτραπέζια 4
56 dolce gusto piccolo 1
57 mp3 4
58 Σετ πυτζάμες Νο 8 αγόρι από www.rouxalakia.gr 1
59 χειροποίητα κοσμήματα από Χριστίνα Καπράλου 16
60 οικογενειακά γλυκά από το la fete du chocolat 2
61 δωροεπιταγές των 25 ευρώ από το κρεποπώλειο ”το κρέας” (Ζαρμπουζάνης) 3
62 τρυπάνι black and decker 1
170

 

 

 

Σας παραθέτουμε φωτογραφίες από τη χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, για να θυμόμαστε  πόσο όμορφα περάσαμε όλοι μαζί!

 

 

Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους,

Ευχαριστούμε για την παρουσία σας στην χτεσινή μας εκδήλωση, ειδικά τους γονείς & κηδεμόνες των μικρών τάξεων του σχολείου μας!

Σας ενημερώνουμε ότι ο Σύλλογoς, μετά το τέλος της παρουσίασης, προέβη στην αγορά των παρακάτω βιβλίων προκειμένου να εμπλουτιστεί περαιτέρω η βιβλιοθήκη του σχολείου μας.

Καλή συνέχεια σε όλους!

 

 

 

 

Αγαπητοί γονείς και παιδιά,

Παρακαλούμε όπως ενημερωθείτε σχετικώς από τη συνημμένη επιστολή για την εκδήλωση του Συλλόγου μας την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2018 ώρα 11:00 πμ.

Η παράσταση ”Αλ το παλιό Ρομπότ” είναι μια πρωτότυπη & επίκαιρη παράσταση για όλη την οικογένεια με άριστες κριτικές από το κοινό.

Παρακάτω κάποια χρήσιμα link για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την παράσταση

https://www.alfavita.gr/koinonia/272728_al-palio-rompot-mia-parastasi-diaforetiki-apo-tis-alles

http://www.gynaikamagazine.gr/Article/6843/al-to-palio-rompot-mia-entypwsiakh-parastash-gia-paidia

Παρακαλούμε εξασφαλίστε εγκαίρως τις θέσεις σας (το αργότερο έως την Τετάρτη 30 Ιανουαρίου)

Σας περιμένουμε όλους!

 

Αγαπητοί γονείς & κηδεμόνες,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι την Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2019 θα γίνει κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας σε κάθε τμήμα του σχολείου μας (κέικ απλό χωρίς ξηρούς καρπούς). Παρακαλούμε ενημερώστε τους δασκάλους των τάξεων για τυχόν δυσανεξία του παιδιού σας (γλουτένη κ.ο.κ). Οι τυχεροί μαθητές θα πάρουν ως δώρο μία ελεύθερη είσοδο στο λούνα παρκ ”ΑΗΔΟΝΑΚΙΑ”.

Υπενθυμίζουμε επίσης ότι σας περιμένουμε όλους την Κυριακή 17:00 στην παρουσίαση των παιδικών βιβλίων από το συγγραφέα τους κ.  Χρήστο Δημόπουλο.

Με εκτίμηση,

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων

 

 

Καλημέρα και καλή χρονιά σε όλους με υγεία τύχη & αγάπη στις οικογένειές σας!

Σας ενημερώνουμε ότι την Κυριακή 20/1 στις 17:00 στον πολυχώρο-βιβλιοθήκη του σχολείου μας (στον 2ο όροφο) θα γίνει παρουσίαση του παιδικού βιβλίου ”ΤΟ ΣΠΑΘΙ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΛΑΤΗ”  από την σειρά βιβλίων  ”Οι περιπέτειες του Ήπιου Θερμοκήπιου” από τον συγγραφέα του,  Χρήστο Δημόπουλο και τις εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ. Θα ακολουθήσουν κατασκευές με τον συγγραφέα, από το βιβλίο του ”Κατασκευές από το Ουράνιο Τόξο”.

Λίγα λόγια για τον συγγραφέα 
Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ γεννήθηκε στην Αθήνα. Για δεκαπέντε χρόνια παρουσίαζε από την ΕΡΤ τη βραβευμένη παιδική εκπομπή ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ. Τα τελευταία χρόνια γράφει βιβλία για παιδιά. Από τις Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ κυκλοφορούν τα βιβλία του ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ, ΜΑΘΑΙΝΩ ΤΗΝ ΑΛΦΑΒΗΤΑ ΣΑΝ ΠΟΙΗΜΑ, ΜΑΘΑΙΝΩ ΤΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΣΑΝ ΠΟΙΗΜΑ, ΜΑΘΑΙΝΩ ΤΑ ΣΧΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΣΑΝ ΠΟΙΗΜΑ, ΜΑΘΑΙΝΩ ΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΣΑΝ ΠΟΙΗΜΑ, ΜΑΘΑΙΝΩ ΤΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΟΧΕΣ ΣΑΝ ΠΟΙΗΜΑ, Η ΓΟΡΓΟΝΑ ΕΛΙΣΣΩ, ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟ, ΠΑΣΧΑ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟ, Ο ΔΡΑΚΟΣ ΝΑΠΟΛΕΩΝ, Η ΜΑΣΚΑ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ – ΟΙ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΤΟΥ ΗΠΙΟΥ ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΟΥ 1, ΤΟ ΧΑΜΕΝΟ ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΟ – ΟΙ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΤΟΥ ΗΠΙΟΥ ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΟΥ 2, ΟΙ ΟΥΦ ΚΑΙ ΟΙ ΦΟΥ, Η ΕΒΔΟΜΗ ΚΑΡΥΑΤΙΔΑ – ΟΙ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΤΟΥ ΗΠΙΟΥ ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΟΥ 3, ΚΙΒΩΤΟΣ και ΤΟ ΣΠΑΘΙ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΛΑΤΗ – ΟΙ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΤΟΥ ΗΠΙΟΥ ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΟΥ 4.

Σας περιμένουμε!

 

 

Αγαπητοί γονείς & κηδεμόνες,

Σας ευχαριστούμε πολύ για την πολυπληθή παρουσία και ενεργή συμμετοχή σας στο 1st Open Christmas Festival! Τα μηνύματα που λαμβάνουμε είναι πολύ ενθαρρυντικά και θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να πραγματοποιηθούν παρόμοιες εκδηλώσεις και στο μέλλον!

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι ο Σύλλογός μας εξασφάλισε για τις οικογένειες του σχολείου μας 2 αποκλειστικές προβολές παιδικών ταινιών για το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου στην τιμή των 5€ ανά είσοδο και 1+1 δωρεάν είσοδο ανά οικογένεια (εφόσον υπάρχει 2ο μέλος της ίδιας οικογένειας, μπαίνει δωρεάν, το 3ο πληρώνεται κοκ). Παρακαλώ ενημερωθείτε αναλυτικά από την συνημμένη ανακοίνωση . Ελπίζουμε στην παρουσία σας! Εφόσον η δράση αυτή έχει ανταπόκριση, η συνεργασία με το ΑΘΗΝΑ PISCINES IDEAL, θα επαναληφθεί και στο μέλλον.

Σας ενημερώνουμε επίσης, ότι παραδόθηκαν σήμερα στην Διευθύντρια του σχολείου μας κ. Βαστάκη τα παρακάτω 2 βιβλία προκειμένου να κληρωθούν στα παιδιά εντός της εβδομάδος.

Ο Μικρός Πρίγκηπας – Graphic Novel

Το ωραιότερο πράγμα του κόσμου

Ευχαριστούμε πολύ & σας περιμένουμε το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου!

Πατήστε εδώ, για να δείτε  τη σχετική ανακοίνωση.

 

Αγαπητοί γονείς & παιδιά, έχουμε την χαρά να σας ενημερώσουμε ότι τα έπαθλα στους νικητές του τελικού του τουρνουά, θα απονείμει ο πρώην διεθνής καλαθοσφαιριστής Δημήτρης Παπανικολάου! Ένας παίχτης ορόσημο για τις ομάδες στις οποίες πρωταγωνίστησε αλλά κυρίως για την Εθνική Ελλάδος.

Θα θέλαμε επίσης να σας ενημερώσουμε ότι θα δοθούν αναμνηστικά μπλουζάκια δώρα για όλους τους συμμετέχοντες!

Η απονομή αναμνηστικών & επάθλων έχει προγραμματιστεί για τις 18:00 μ.μ..

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε σε αυτό το σημείο, τον πρόεδρο της ΚΕΔΑ κ Νικόλαο Πέππα καθώς και την υπεύθυνη  Εθελοντισμού & Νέας Γενιάς, κ. Γαλανοπούλου για την ουσιαστική βοήθειά τους προς το Σύλλογό μας.

Σας αποστέλλουμε την τελική λίστα των συμμετοχών με βάση τις δηλώσεις που έγιναν.

Καλή επιτυχία στους μικρούς μας αθλητές!!!

Σας περιμένουμε όλους συμμετέχοντες & μη στις 15:00!!!

ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ
      Α/Α ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΠΑΙΔΙΟΥ ΤΑΞΗ
1 ΓΩΝΙΑΝΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Α
2 ΜΠΑΛΑΦΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Α
3 ΣΑΓΑΝΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Α
4 ΜΠΑΛΑΦΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Α
5 ΖΩΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ Β
6 ΓΑΛΟΥΣΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ Β
7 ΓΚΡΕΜΣΙ ΜΑΤΕΟ Β
8 ΒΕΛΕΓΡΑΚΗΣ ΩΡΙΩΝΑΣ Β
9 ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ Β
10 ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ Β
11 ΣΑΜΑΡΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ Γ
12 ΜΟΥΡΑΝΤΙΑΝ ΛΕΩΝΙΔΑΣ Γ
13 ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ Γ
14 ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ Γ
15 ΣΑΜΑΡΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ Γ
16 ΚΟΥΝΕΛΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ Γ
17 ΚΟΥΝΕΛΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Γ
18 ΣΤΑΓΚΑΣ ΜΑΡΚΟΣ Γ
19 ΜΠΕΛΙΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Γ
20 ΜΠΕΛΙΑΣ ΜΑΡΙΟΣ Γ
21 ΜΠΟΥΡΙΤΗΣ ΝΙΚΟΣ Γ
22 ΓΚΑΤΣΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ Δ
23 ΚΑΝΕΛΛΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Δ
24 ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ Δ
25 ΜΕΡΜΙΓΚΗΣ ΘΕΟΦΑΝΗΣ Δ
26 ΜΠΟΜΠΟΤΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ Δ
27 ΚΑΣΤΑΝΙΟΥΔΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ Δ
28 ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ Δ
29 ΚΑΣΣΙΔΙΑΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Δ
30 ΜΠΕΛΙΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ Ε
31 ΚΟΤΑΡΙΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Ε
32 ΜΠΟΖΩΝΗΣ ΠΕΤΡΟΣ Ε
33 ΠΑΠΑΔΟΝΙΚΟΛΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Ε
34 ΖΑΡΜΠΟΥΖΑΝΗΣ ΑΡΗΣ Ε
35 ΓΙΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΣΤ
36 ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΣΤ
37 ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤ
38 ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΤ
39 ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤ
40 ΓΙΑΛΑΜΑΔΑΚΗΣ ΠΑΥΛΟΣ ΣΤ

 

 

Αγαπητοί γονείς & κηδεμόνες,

θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Πατούλης ανταποκρίθηκε θετικά στην πρόσκλησή του Συλλόγου μας και θα παρευρεθεί εκτός απροόπτου στο 1st Open Christmas Festival για να φωταγωγήσει το Χριστουγεννιάτικο δέντρο μας!

Σας περιμένουμε όλους την Κυριακή 16-Δεκεμβρίου ώρα 15:00 στη  μεγάλη γιορτή που διοργανώνουμε για τα παιδιά και τους γονείς του σχολείου μας!

 

Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων 6ου Δημοτικού Σχολείου Αμαρουσίου

             Καραολή & Δημητρίου 1, Παράδεισος Αμαρουσίου, 15125             

Έτος Ιδρύσεως 1967

e-mail: goneis6dm@gmail.com

 

 

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 6ου Δ. Σχ. Αμαρουσίου διοργανώνει την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2018 και ώρες 15.00-22.00 το 1st Open Christmas Festival!

Σας περιμένουν  όλους με τις οικογένειές σας, τους φίλους σας και προπαντός το κέφι σας.

Πατήστε εδώ, για να δείτε το  αναλυτικό πρόγραμμα όλων των δραστηριοτήτων.

 

 

 

Σας ενημερώνουμε ότι έπειτα από την παραίτηση της κας Γιαννακάκη-Στάγκα Στυλιανής, η θέση της καλύφθηκε από την πρώτη αναπληρωματική, βάσει των αποτελεσμάτων των εκλογών που πραγματοποιήθηκαν στις 7/10/2018. Για να δείτε τη νέα σύνθεση του διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου, πατήστε εδώ.

 

Αγαπητοί γονείς,
Παρακαλούμε πολύ για τη συναίνεσή σας, έτσι ώστε ο νεοσυσταθείς Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων να συμπεριλαμβάνει στις ενημερώσεις που θα στέλνει ή να κοινοποιεί τυχόν προσωπικά σας στοιχεία (Ονοματεπώνυμο, email, τηλέφωνο επικοινωνίας) αποκλειστικά για λόγους σχετικούς με τη λειτουργία του σχολείου μας, καθώς και με τις εκδηλώσεις/ δραστηριότητες που θα οργανώσει στο μέλλον (η επιστολή θα πρέπει να επιστραφεί στον σύλλογο μέσω σχολείου υπογεγραμμένη). Για να δείτε τη δήλωση συναίνεσης, πατήστε εδώ.

 

Αγαπητοί γονείς & παιδιά,
Έχουμε τη χαρά να σας ενημερώσουμε ότι ο σύλλογός μας θα προβεί σε συνεργασία με τον εκπαιδευτή σκάκι κο Γρηγοριάδη Αλέξανδρο. Τα μαθήματα θα διεξάγονται στο χώρο του σχολείου μας (εντός αίθουσας διδασκαλίας) κάθε Δευτέρα 18:00-19:00. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

 

Σας προσκαλούμε στην 1η Γενική Συνέλευση του νέου Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 11 2018 Νοεμβρίου και ώρα 11:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου. Πατήστε εδώ, για να διαβάσετε ολόκληρη την ανακοίνωση.

 

O Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του σχολείου μας θα συνεχίσει και φέτος τη συνεργασία του με τον εκπαιδευτικό Οργανισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής, Επιστήμης, Τεχνολογίας & Μαθηματικών STEM Education. Ευελπιστούμε στη συμμετοχή σας και το ενδιαφέρον σας, έτσι ώστε τα εκπαιδευτικά προγράμματα Ρομποτικής να πραγματοποιηθούν και φέτος στις εγκαταστάσεις του σχολείου μας. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

 

Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων 6ου Δημοτικού Σχολείου Αμαρουσίου

Καραολή & Δημητρίου 1, Παράδεισος Αμαρουσίου – 15125, Αθήνα

Έτος Ιδρύσεως 1967

e-mail: goneis6dm@gmail.

  Αρ. Πρωτ.:  750 / 14-10-2018

Αγαπητή κ. Βαστάκη,

Σας ενημερώνουμε ότι έπειτα από την πραγματοποίηση των εκλογών που πραγματοποιήθηκαν στις 7/10/2018 η νέα σύνθεση του διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου μας είναι:

 • Πρόεδρος: Καραγιάννης Βασίλης (6945802323/bikar@hotmail.gr)
 • Αντιπρόεδρος: Σπυρούλιας Διαμαντή (6978481299/ dspyroulias@yahoo.com)
 • Γενική Γραμματέας: Γιαννακάκη-Στάγκα Στυλιανή (6948684039/stelagiannakaki@hotmail.com)
 • Αναπλ. Γραμματέας: Χρήστου Αντώνης (6973400428/achristou@avidex.gr)
 • Ταμίας A: Καθόλου-Χρόνη Γεωργία (6982960030/georgiakatholou@gmail.com)
 • Ταμίας Β: Κρητικού Κοκοσαλάκη Ματίνα (6949318818/matinakritikou7@gmail.com)
 • Υπεύθυνη Καλλιτεχνικών: Παπαδάκη-Ρουμπή Χριστίνα (6985909169/Cpapadaki@ote.gr)

Εκπρόσωπος στην  Ένωση Γονέων Αμαρουσίου: Καραγιάννης Βασίλης

Με εκτίμηση, εκ μέρους του Συλλόγου

        Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                        Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Βασίλης Καραγιάννης                               Στυλιανή Στάγκα Γιαννακάκη

 

 

 

Την Παρασκευή ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου διοργανώνει καλοκαιρινή εκδήλωση στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του σχολείου από τις 18.00 έως τις 23.00, για να αποχαιρετήσουμε όλοι μαζί τη φετινή χρονιά και να υποδεχτούμε το καλοκαίρι!

 

 

Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων 6ου Δημοτικού Σχολείου Αμαρουσίου

Καραολή & Δημητρίου 1, Παράδεισος Αμαρουσίου – 15125, Αθήνα

Έτος Ιδρύσεως 1967

e-mail: goneis6dm@gmail.com

Αρ. Πρωτ.:  741 / 23-5-2018

     ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αγαπητοί γονείς,

Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε θερμά για την άμεση ανταπόκρισή σας όσον αφορά την πραγματοποίηση της ημερήσια εκδρομής του Συλλόγου μας στις 3/6/2018 στο The Ranch, στο Σοφικό Κορινθίας. Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το κόστος της εκδρομής θα είναι 17 ευρώ ανά άτομο συμπεριλαμβάνοντας τη μετάβαση στο χώρο με πούλμαν και την επιστροφή, την είσοδο στο χώρο, τη συμμετοχή σε όλες τις δραστηριότητες και το μεσημεριανό φαγητό σε μπουφέ.

Την Τετάρτη στις 30/5/2018, η Γραμματέας του Συλλόγου μας Γιαννακάκη-Στάγκα Στέλλα, θα συλλέξει τα χρήματα καθώς και όποιες επιπλέον υπεύθυνες δηλώσεις προκύψουν.

Είμαστε πάντα στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε επιπλέον διευκρίνιση.

Με εκτίμηση, εκ μέρους του Συλλόγου

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Δήμητρα Μπαλόγιαννη
Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Στυλιανή Στάγκα Γιαννακάκη

 

Αγαπητοί γονείς,

Σας ενημερώνουμε ότι η ημερομηνία διεξαγωγής της εκδρομής στο The Ranch, στο Σοφικό Κορινθίας αλλάζει και μεταφέρεται την Κυριακή 3/6/2018. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

 

Σας ενημερώνουμε ότι η ημερήσια εκδρομή του σχολείου μας θα διοργανωθεί από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων την Κυριακή 10/6/2018 στον χώρο της κατασκήνωσης The Ranch, στο Σοφικό Κορινθίας. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

 

 

26-04-2018: Ακόμη μια προσφορά βιβλίων για το σχολείο μας από τις εκδόσεις Αδελφοί Βλάσση. Ευχαριστούμε τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων που μεσολάβησε, για να λάβουμε αυτή την προσφορά.

 

 

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 6ου Δ. Σχολείου Αμαρουσίου σας προσκαλεί την Κυριακή 22 Απριλίου 2018 στις 19.00 στα εγκαίνια του Πολυχώρου-Βιβλιοθήκης του σχολείου.

Η παρουσία όλων σας θα είναι ιδιαίτερη τιμή για όλη την εκπαιδευτική κοινότητα.

 

Την Παρασκευή 30 Μαρτίου 2018 οι εκδόσεις Ψυχογιός μας πρόσφεραν δέκα βιβλία και αφίσες. Ευχαριστούμε τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων που μεσολάβησε, για να λάβουμε αυτή την προσφορά.

 

Ευχαριστούμε τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων που μεσολάβησε,  ώστε να μας προσφέρουν οι εκδόσεις Πατάκη δέκα αξιόλογα βιβλία για τη Βιβλιοθήκη του σχολείου.

 

 

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε σήμερα 11-2-2018 το αποκριάτικο πάρτι που διοργάνωσε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων. Μικροί και μεγάλοι διασκέδασαν πολύ. Και του χρόνου!

 

 

Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων 6ου Δημοτικού Σχολείου Αμαρουσίου

Καραολή & Δημητρίου 1, Παράδεισος Αμαρουσίου – 15125, Αθήνα

Έτος Ιδρύσεως 1967

e-mail: goneis6dm@gmail.com

                                                                                                       Αρ. Πρωτ.:  726 / 15-1-2018

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αγαπητοί γονείς,

Σας ευχόμαστε καλή χρονιά με υγεία και ευτυχία!

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 21/1/2018 στις 11:00 π.μ. στο χώρο του σχολείου μας και θα συζητηθούν τα εξής θέματα:

 • Κατασκευή πολυχώρου-βιβλιοθήκης.
 • Αποκριάτικος χορός.
 • Δράση «Πάμε σινεμά;».
 • Διοργάνωση bazaar βιβλίου.

Θα σας περιμένουμε για να συζητήσουμε οποιοδήποτε άλλο θέμα επιθυμείτε.

Η παρουσία σας είναι απαραίτητη!

 

Με εκτίμηση, εκ μέρους του Συλλόγου

                         Η Πρόεδρος                                                                   Η Γραμματέας

 

Δήμητρα  Μπαλόγιαννη                                                  Στυλιανή Στάγκα Γιαννακάκη

 

 

 

Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων 6ου Δημοτικού Σχολείου Αμαρουσίου

Καραολή & Δημητρίου 1, Παράδεισος Αμαρουσίου – 15125, Αθήνα

Έτος Ιδρύσεως 1967

e-mail: goneis6dm@gmail.com

                                                                       Αρ. Πρωτ.:   724 / 15-12-2017

 

A N A Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες ,

Σας ενημερώνουμε ότι το φετινό χριστουγεννιάτικο  bazaar, το οποίο πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου από τον Σύλλογό μας, στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία!!

Σας ευχαριστούμε θερμά τόσο για τη μεγάλη συμμετοχή σας όσο και για την οικονομική ενίσχυση, καθώς το χρηματικό ποσό που συγκεντρώθηκε και θα διατεθεί για τα παιδιά του σχολείου μας, ξεπέρασε τις προσδοκίες μας!

Επίσης, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ολόψυχα  τη Διευθύντρια του σχολείου μας κ. Βαστάκη και το διδακτικό προσωπικό για την άριστη συνεργασία και τη δημιουργική προσφορά τους. Τέλος, συγχαίρουμε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες για τις δημιουργίες τους και για τη βοήθειά τους σε αυτή την προσπάθεια!

Η επιτυχία αυτή μας δίνει ώθηση για την πραγματοποίηση πολλών ακόμα δράσεων που στοχεύουν στο να διευρύνουν τα παιδιά μας τους ορίζοντές τους και να καλλιεργήσουν όλες τις πτυχές της προσωπικότητάς τους.

  Σας ευχαριστούμε πολύ!!!

Με εκτίμηση, εκ μέρους του Συλλόγου

                             Η Πρόεδρος                                                                                  Η Γραμματέας

Δήμητρα Μωραΐτη Μπαλόγιαννη                                            Στυλιανή Στάγκα Γιαννακάκη

 

 

XRIST. EKDHL. 2017

 

ΑΝΑΚ. ΣΥΛ. ΠΑΖΑΡΙ

 

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι την Παρασκευή 17/11/17 δεν θα πραγματοποιηθεί το μάθημα της ρομποτικής. Για να διαβάσετε ολόκληρη την ανακοίνωση, πατήστε εδώ.

 

 

ΦΩΤΟ ΓΙΑ ΣΧΟΛΕΙΟΑγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας διοργανώνει την ετήσια αναμνηστική φωτογράφιση των μαθητών την Τετάρτη 22/11/17. Το πακέτο της φωτογράφισης κοστίζει 6 ευρώ και περιλαμβάνει τα εξής:

 • Ατομική φωτογραφία 15x21cm
 • Ομαδική φωτογραφία της εκάστοτε τάξης 15x21cm
 • 4 ατομικές φωτογραφίες διαβατηρίου

Παρακαλούμε να συμπληρώσετε τη  σχετική φόρμα και και να την επιστρέψετε στους δασκάλους των τάξεων έως τις 21/11/17, καθώς η συναίνεσή σας για την πραγματοποίηση της φωτογράφισης είναι απαραίτητη.

 

 

ΑΝΑΚ. ΣΥΛ.

Κοινή χρήση 'καραγκιοζης-2_261 pdf'-page-0 (1)

 

Διοικητικό Συμβούλιο Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 6ου Δημοτικού Σχολείου Αμαρουσίου

Πρόεδρος Μωραΐτη-Μπαλογιάννη Δήμητρα
Αντιπρόεδρος Σπυρούλιας Διαμαντής
Γραμματέας Στάγκα-Γιαννακάκη Στυλιανή
Αναπληρώτρια γραμματέας Κουνελάκη- Φειδά Αρετή
Ταμίας Καλεγεώργη-Κοταρίνου Σεβαστή
Υπεύθυνη καλλιτεχνικών Μπελιά-Τριανταφυλλοπούλου Κατερίνα
Μέλος Ανδριά-Μαρίνου Κωνσταντίνα
Αναπληρωματικά μέλη Γεωργίου-Ψαλιδάκη, Παπαπαδάκη-Ρουμπή
Ελεγκτική Επιτροπή Βραδής Ιωάννης, Σπανός Γεώργιος, Δείνα Στέλλα

Για να επικοινωνήσετε με τα μέλη του Συλλόγου, μπορείτε να απευθύνεστε στη Διεύθυνση του σχολείου.

 

 

STEM ENHMΕΡΩΣΗ

 Για να εκτυπώσετε την παραπάνω ανακοίνωση, πατήστε εδώ.

 

 

STEM 1Χθες,  13 Σεπτεμβρίου 2017 στις 19.00, πραγματοποιηθηκε η παρουσίαση για τα μαθήματα Ρομποτικής από την εταιρεία Stem Education  με ικανοποιητική προσέλευση γονέων και μαθητών.  Θα ακολουθήσει γραπτή ενημέρωση του Συλλόγου  για τους γονείς που δεν παρευρέθησαν προκειμένου να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους.

 

 

 

 

STEM-625x290Πατήστε εδώ, για να διαβάσετε την ανακοίνωση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, για την  Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2017, σχετικά με τα μαθήματα ρομποτικής από την εταιρεία   STEM EDUCATION (ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΡΟΜΠΟΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ, ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ), η οποία θα αναλάβει την πραγματοποίησή τους.

 

 

 

 

ΣΧ. ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΤην Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου και ώρα 18.00 πραγματοποιήθηκε το 1ο  Σχολικό Συμβούλιο, κατά το οποίο έγινε μια πρώτη γνωριμία της Διευθύντριας, κ. Μαρίας Βαστάκη,  με τα μέλη του Συλλόγου, Μωραΐτη Δήμητρα, Σπυρούλια Διαμαντή, Στάγκα Στέλλα,  Μπελιά Κατερίνα  και Κουνελάκη Αρετή.

Συζητήθηκαν διάφορα θέματα που αφορούν τη λειτουργία του σχολείου, όπως η σίτιση, βελτιώσεις και εξυγχρονισμός της υλικοτεχνικής υποδομής και δεσμεύτηκαν για τη δημιουργία ενός δημιουργικού, ευχάριστου, αποτελεσματικού και αποδοτικού σχολείου μέσα στο πλαίσιο της συνεργασίας και του σεβασμού.