19-06-2020:

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΕΝΤΡΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ  ΔΗΜΟΥ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΑΜΠΑΤΖΟΓΛΟΥ

Ενημερώνουμε τους αγαπητούς γονείς ότι ο Δήμος Αμαρουσίου και η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου (Κ.Ε.Δ.Α.) σε συνεργασία με το Ανθρωπιστικό μη Κερδοσκοπικό Σωματείο «ΕΧΩ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ» θα λειτουργήσει ΔΩΡΕΑΝ δύο (2) Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης (ΚΔΑΠ) για παιδιά ηλικίας 5-12 ετών .

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Θεόδωρος Αμπατζόγλου απευθύνει πρόσκληση προς τους γονείς για την εγγραφή των παιδιών τους στα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης της πόλης μας σημειώνοντας :

«Αναλαμβάνουμε μία ακόμη σημαντική πρωτοβουλία, έχοντας στο επίκεντρο τη νέα γενιά. Δημιουργούμε πρότυπους χώρους απασχόλησης και με τη συνδρομή του έμπειρου εκπαιδευτικού προσωπικού, παρέχουμε τις προϋποθέσεις για τη δημιουργική αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου των παιδιών μας, με τη δωρεάν συμμετοχή τους σε εκπαιδευτικές, αθλητικές και πολιτιστικές δράσεις.

Η προσπάθειά μας έρχεται να καλύψει τις σύγχρονες ανάγκες των παιδιών και παράλληλα να προσφέρει στήριξη στους εργαζόμενους γονείς.

Σταθερή επιδίωξή μας είναι τη νέα σχολική χρονιά να προσφέρουμε ποιοτικές εκπαιδευτικές, πολιτιστικές, περιβαλλοντικές και ψυχαγωγικές υπηρεσίες στα παιδιά του Δήμου μας, συμβάλλοντας στην καλύτερη ψυχοσωματική ανάπτυξή τους, την κοινωνικοποίησή τους και στην κατάκτηση νέων γνώσεων.
 Περιμένουμε τους μικρούς μας φίλους να τους υποδεχθούμε στα δύο Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης της πόλης μας».

Η συμμετοχή των παιδιών θα είναι εντελώς Δωρεάν μέσω της Ε.Ε.Τ.Α.Α. και του προγράμματος «Εναρμόνιση Επαγγελματικής και Οικογενειακής Ζωής 2020-2021» με την εξασφάλιση voucher,  για την απόκτηση του οποίου πρέπει να γίνει ηλεκτρονική αίτηση και υποβολή φακέλου στην Ε.Ε.Τ.Α.Α. Το πρόγραμμα είναι διάρκειας 11 μηνών με έναρξη τον Σεπτέμβριο 2020.

Παρακαλούνται οι γονείς που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν τα παιδιά τους στα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης του Δήμου Αμαρουσίου, να συμπληρώσουν τα στοιχεία του παιδιού και τα στοιχεία επικοινωνίας, καθώς και τις ενδεικτικές δραστηριότητες για τις οποίες ενδιαφέρονται, έτσι στη συνέχεια η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου (ΚΕΔΑ) να τους ενημερώσει για τις περαιτέρω ενέργειες.

Το Σωματείο «ΕΧΩ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ» δύναται να αναλάβει (δωρεάν) όλη την διαδικασία του φακέλου. Όσοι γονείς ενδιαφέρονται να τους βοηθήσουμε στην σύνταξη του φακέλου παρακαλούμε να το συμπληρώσουν στην αίτηση .

Οι αιτήσεις εκδήλωσης ενδιαφέροντος πρέπει να σταλούν έως 25/6/2020 στο email kdap@maroussi.gr ή  να παραδοθούν από Δευτέρα 22/6 έως Παρασκευή 26/6/2020 και τις ώρες 09:00 – 11:00, στο Κέντρο Τέχνης  &  πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου (Βασ.  Σοφίας αρ. 85).

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση παρακαλούνται οι γονείς να επικοινωνούν από Δευτέρα – Παρασκευή από 09:00 – 11:00, στο τηλέφωνο 210 – 8056314 ή στο email   kdap@maroussi.gr.

Για να δείτε τις δραστηριότητες και την αίτηση, πατήστε εδώ.

 

 

6-2020:

16 & 17 Ιουνίου 2020, Δημαρχείο Αμαρουσίου

Θ. Αμπατζόγλου: «Ελάχιστος χρόνος προσφοράς, σώζει ολόκληρες ζωές»

Διήμερο εθελοντικής αιμοδοσίας διοργανώνει ο Οργανισμός Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης Δήμου Αμαρουσίου (Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Δ.Α) για την ενίσχυση της Δημοτικής Τράπεζας Αίματος, ώστε να μπορεί να καλύψει τις ανάγκες σε μονάδες αίματος των εθελοντών αιμοδοτών, κατοίκων και πολιτών.

Η 34η εθελοντική αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί στο Δημαρχείο Αμαρουσίου (Βασ. Σοφίας 9 & Δ. Μόσχα) τις ακόλουθες ημέρες και ώρες:

  • Τρίτη 16 Ιουνίου 2020 κατά τις ώρες 9:00 – 13:30
  • Τετάρτη 17 Ιουνίου 2020 κατά τις ώρες 14:00 – 19:30

Για την καλύτερη τήρηση των μέτρων ασφαλείας, οι εθελοντές αιμοδότες παρακαλούνται να κλείσουν ραντεβού στο τηλέφωνο: 213 2031 940.

Την αιμοληψία αναλαμβάνει κινητό συνεργείο του Νοσοκομείου Φλέμινγκ, το οποίο αποτελείται από επιστημονικό προσωπικό, διασφαλίζοντας την τήρηση των υγειονομικών κανονισμών για την προστασία των αιμοδοτών.

Τα μέλη της Δημοτικής Τράπεζας Αίματος εφοδιάζονται με κάρτα εθελοντή αιμοδότη του Υπουργείου Υγείας και Πρόνοιας. Με την κάρτα αυτή το μέλος εξασφαλίζει σε περίπτωση ανάγκης μονάδες αίματος για τον ίδιο ή τους συγγενείς του.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, Θεόδωρος Αμπατζόγλου στο μήνυμά του για την 34η Εθελοντική Αιμοδοσία αναφέρει:

«Καλώ όλους τους Μαρουσιώτες να αφιερώσουν ελάχιστο από το χρόνο τους, ικανό όμως να σώσει ολόκληρες ζωές. Η εθελοντική αιμοδοσία αποτελεί την ανώτατη διαδικασία κοινωνικής αλληλεγγύης και συμμετέχοντας σε αυτή αποδεικνύουμε την αγάπη για τον συνάνθρωπό μας».

Παρακαλούνται οι εθελοντές αιμοδότες κατά την προσέλευσή τους στο Δημαρχείο να έχουν μαζί τους την Αστυνομική Ταυτότητα και τον αριθμό ΑΜΚΑ.

Ραντεβού και πληροφορίες στο τηλ.: 213 2031 940

 

18-02-2020:

33η Εθελοντική Αιμοδοσία στο Δήμο Αμαρουσίου 25 & 26 Φεβρουαρίου 2020, Δημαρχείο Αμαρουσίου

Θ. Αμπατζόγλου: «Όλοι οι Μαρουσιώτες να δώσουν το παρών στο κάλεσμα κοινωνικής ευθύνης και ζωής»

Διήμερο εθελοντικής αιμοδοσίας διοργανώνει ο Οργανισμός Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης Δήμου Αμαρουσίου (Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Δ.Α) για την ενίσχυση της Δημοτικής Τράπεζας Αίματος, ώστε να μπορεί να καλύψει τις ανάγκες σε μονάδες αίματος των εθελοντών αιμοδοτών, κατοίκων και πολιτών.

Η 33η εθελοντική αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί στο Δημαρχείο Αμαρουσίου (Βασ. Σοφίας 9 & Δ. Μόσχα) τις ακόλουθες ημέρες και ώρες:

  • Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2020 κατά τις ώρες 9:00 – 13:30
  • Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2020 κατά τις ώρες 14:00 – 19:30

Την αιμοληψία αναλαμβάνει κινητό συνεργείο του Νοσοκομείου Φλέμινγκ, το οποίο αποτελείται από επιστημονικό προσωπικό, διασφαλίζοντας την τήρηση των υγειονομικών κανονισμών για την προστασία των αιμοδοτών.

Τα μέλη της Δημοτικής Τράπεζας Αίματος εφοδιάζονται με κάρτα εθελοντή αιμοδότη του Υπουργείου Υγείας και Πρόνοιας. Με την κάρτα αυτή το μέλος εξασφαλίζει σε περίπτωση ανάγκης μονάδες αίματος για τον ίδιο ή τους συγγενείς του.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, Θεόδωρος Αμπατζόγλου στο μήνυμά του για την 33η Εθελοντική Αιμοδοσία αναφέρει:

«Η συμμετοχή στην 33η Εθελοντική Αιμοδοσία του Δήμου Αμαρουσίου, που θα λάβει χώρα στο Δημαρχείο στις 25 Φεβρουαρίου (09:00-13:30) και 26 Φεβρουαρίου (14:00-19:30), 2020, συνιστά ύψιστη πράξη κοινωνικού πολιτισμού και αλληλεγγύης απέναντι στους συνανθρώπους μας και την ανάγκη σε αίμα που μπορεί να έχουν σε μία δύσκολη στιγμή.

Λίγα λεπτά από το χρόνο του καθενός εξ’ ημών, λίγα λεπτά εθελοντικής αιμοδοσίας, είναι ικανά να σώσουν μία ολόκληρη ζωή.

Όλοι οι Μαρουσιώτες πρέπει να δώσουν το παρών στο κάλεσμα κοινωνικής ευθύνης και ζωής».

Παρακαλούνται οι εθελοντές αιμοδότες κατά την προσέλευσή τους στο Δημαρχείο να έχουν μαζί τους την Αστυνομική Ταυτότητα και τον αριθμό ΑΜΚΑ.

Πληροφορίες στο τηλ.: 213 2031 940

 

11-02-2020:

Σας ενημερώνουμε για την έναρξη της εκπόνησης του Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας (ΣΒΑΚ) στον Δήμο Αμαρουσίου, καθώς θεωρούμε πολύ σημαντική την ενεργό συμμετοχή των πολιτών σε αυτό. Επιπλέον, σας επισυνάπτουμε το Πρόγραμμα της Διαβούλευσης για το Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας (ΣΒΑΚ) του Δήμου Αμαρουσίου, στην οποία θα συμμετέχουν δημόσιοι φορείς, σύλλογοι της πόλης μας και ομάδες σχετικές με την κινητικότητα στις πόλεις.

Πληροφορίες:

Εκ μέρους της Διευθύνουσας Υπηρεσίας – Διεύθυνση Τεχνικών Έργων Δήμου Αμαρουσίου

Κική Κόλλια

Μέλος Ομάδας Εργασίας ΣΒΑΚ (Αποφ.Δημάρχου 421/17-10-2019)

τηλ.επικοινωνίας 213 2038147

 

 

27-01-2020:

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Συναυλία Κλασικής Μουσικής στο Πολιτιστικό Κέντρο Δαΐς στο Μαρούσι: «Βιρτουόζοι – Από την Ανατολή στη Δύση»

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου και ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού & Αθλητισμού Γιάννης Νικολαράκος, σας προσκαλούν στη Συναυλία Κλασικής Μουσικής που διοργανώνει ο Δήμος Αμαρουσίου στο Πολιτιστικό Κέντρο Δαΐς την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 20:00.

Έξι προσκεκλημένοι  βιρτουόζοι σολίστ από τη Νότια Κορέα, θα συμπράξουν με το ορχηστρικό σύνολο Νοβάρτε υπό τη διεύθυνση του διεθνούς φήμης μαέστρου Youngdae Yoo.

Στη συναυλία με τίτλο «Βιρτουόζοι – Από την Ανατολή στη Δύση» το ακροατήριο θα απολαύσει ένα μαγικό μουσικό ταξίδι μέσα από ένα απαιτητικό πρόγραμμα ποικίλης ύλης που θα τους ταξιδέψει σε πολλές χώρες και διαφορετικές μουσικές περιόδους με τα έργα των , Sarasate, Bizet, Cimarosa, Popper, Iturralde κ.α.

Τη βραδιά θα ανοίξει η ορχήστρα με το έργο Arirang Fantasy και μετά η σκυτάλη θα περάσει στα χέρια των σολίστ από το βιολί και το τσέλο μέχρι το φλάουτο, το όμποε και το σαξόφωνο.

Η Είσοδος είναι ελεύθερη

 

Παρακαλούμε όπως μας ενημερώσετε

για την παρουσία σας στην εκδήλωση

έως 30/1

στο email kpapanikolaou@maroussi.gr

Ευχαριστούμε

 

 

23-01-2020:

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Η Βορέειος Βιβλιοθήκη  στo πλαίσιο ανάπτυξης της παιδικής φιλαναγνωσίας, διοργανώνει, στον χώρο της Βιβλιοθήκης (Μιλτιάδου & Στ. Δραγούμη , Μαρούσι), κύκλο  εικαστικού εργαστηρίου σχεδιασμού Manga.

Στη διάρκεια του εργαστηρίου τα παιδιά και οι έφηβοι,  θα γνωρίσουν τα manga,  την ιστορία,  την αισθητική τους γλώσσα και θα πειραματιστούν στη δημιουργία δικών τους  χαρακτήρων που θα τους  αποτυπώσουν στο χαρτί.  Θα γνωρίσουν το ιαπωνικό κόμικ,  συνδυάζοντας τη μελέτη του προσώπου,  της ανατομίας του ανθρώπινου σώματος και των αναλογιών με τη γεωμετρία και τη δραματοποίηση των χαρακτήρων.

Για παιδιά 9 – 14 ετών

Το εργαστήριο θα πραγματοποιηθεί 1, 8, 15 Φεβρουαρίου

Ώρα διεξαγωγής: 11.00 πμ- 12.30 μμ

Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν μπορούν να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο της Βορέειου Βιβλιοθήκης 210 6147181

Επειδή οι θέσεις είναι περιορισμένες, παρακαλούμε, όπως δηλώσετε συμμετοχή εγκαίρως.

Για να δείτε τη σχετική αφίσα, πατήστε εδώ.

 

Ο Αντιδήμαρχος

Αθλητισμού και Πολιτισμού

Ιωάννης Νικολαράκος

 

 

20-12-2019:

 

5-11-2019:

Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 8 π.μ.- 2 μ.μ. η 50η Δράση Εγχώριων Αγροτικών Προϊόντων από τον Δήμο Αμαρουσίου –  Για περισσότερες πληροφορίες, πατήστε εδώ.

 

18-11-2019:

Ο Δήμος Αμαρουσίου και η διεύθυνση του φημισμένου CIRCO MEDRANO σας προσκαλούν να παρακολουθήσετε δωρεάν τη μοναδική του παράσταση με 30 καλλιτέχνες από όλο τον κόσμο που θα σας χαρίσουν την πιο όμορφη οικογενειακή ανάμνηση, προσφέροντας μια πρόσκληση δωρεάν και κάθε μαθητή.

 

 

5-11-2019:

Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 8 π.μ.- 2 μ.μ. η 49η Δράση Εγχώριων Αγροτικών Προϊόντων από τον Δήμο Αμαρουσίου –  Για περισσότερες πληροφορίες, πατήστε εδώ.

 

 

29-10-2019:

32η Εθελοντική Αιμοδοσία στο Δήμο Αμαρουσίου – 5 & 6 Νοεμβρίου 2019, Δημαρχείο Αμαρουσίου

Θ. Αμπατζόγλου: “Δίνω αίμα, δίνω ζωή” το σύνθημά μας – λίγα λεπτά Εθελοντικής Αιμοδοσίας, είναι ικανά να σώσουν μία ολόκληρη ζωή

Διήμερο εθελοντικής αιμοδοσίας διοργανώνει ο Οργανισμός Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης Δήμου Αμαρουσίου (Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Δ.Α) για την ενίσχυση της Δημοτικής Τράπεζας Αίματος, ώστε να μπορεί να καλύψει τις ανάγκες σε μονάδες αίματος των εθελοντών αιμοδοτών, κατοίκων και πολιτών.

Η 32η εθελοντική αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί στο Δημαρχείο Αμαρουσίου (Βασ. Σοφίας 9 & Δ. Μόσχα) τις ακόλουθες ημέρες και ώρες:

  • Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2019 κατά τις ώρες 9:00 – 13:30
  • Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2019 κατά τις ώρες 14:00 – 19:30

Την αιμοληψία αναλαμβάνει κινητό συνεργείο του Νοσοκομείου Φλέμινγκ, το οποίο αποτελείται από επιστημονικό προσωπικό, διασφαλίζοντας την τήρηση των υγειονομικών κανονισμών για την προστασία των αιμοδοτών.

Τα μέλη της Δημοτικής Τράπεζας Αίματος εφοδιάζονται με κάρτα εθελοντή αιμοδότη του Υπουργείου Υγείας και Πρόνοιας. Με την κάρτα αυτή το μέλος εξασφαλίζει σε περίπτωση ανάγκης μονάδες αίματος για τον ίδιο ή τους συγγενείς του.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, Θεόδωρος Αμπατζόγλου στο μήνυμά του για την 32η Εθελοντική Αιμοδοσία αναφέρει:

«Σας προσκαλώ να συμμετάσχετε στην 32η Εθελοντική Αιμοδοσία του Δήμου Αμαρουσίου, που θα λάβει χώρα στο Δημαρχείο στις 5 Νοεμβρίου (09:00-13:30) και 6 Νοεμβρίου (14:00-19:30), 2019.

Ο Οργανισμός Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης Δήμου Αμαρουσίου (Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Δ.Α), διοργανώνει αυτή τη δράση, που σκοπό έχει να “γεμίσει” με ζωή τη Δημοτική Τράπεζα Αίματος για να “χαρίσει” στη συνέχεια ζωή σε όποιον συμπολίτη μας απαιτηθεί.

Η Εθελοντική Αιμοδοσία συνιστά πράξη αλληλεγγύης και ύψιστης ευθύνης απέναντι στους συνανθρώπους μας. Είναι το σπουδαιότερο και αναντικατάστατο δώρο ζωής στην πιο δύσκολη στιγμή, στην οποία μπορεί να βρεθεί ο καθένας μας.

Λίγα λεπτά από το χρόνο σας, λίγα λεπτά εθελοντικής αιμοδοσίας, είναι ικανά να σώσουν μία ολόκληρη ζωή.

“Δίνω αίμα, δίνω ζωή” το σύνθημά μας και με αυτό το ισχυρό μήνυμα αλληλεγγύης, ας γίνουμε όσοι μπορούμε εθελοντές αιμοδότες, εθελοντές ζωής!»

Παρακαλούνται οι εθελοντές αιμοδότες κατά την προσέλευσή τους στο Δημαρχείο να έχουν μαζί τους την Αστυνομική Ταυτότητα και τον αριθμό ΑΜΚΑ.

Παράλληλα, με την Αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί ενημέρωση του κοινού, καθώς και λήψεις σιέλου για έλεγχο συμβατότητας δότη μυελού των οστών, σε όσους αιμοδότες επιθυμούν, από τη νοσηλεύτρια του Τοπικού Κέντρου Εγγραφής Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών που λειτουργεί στο Δημοτικό Πολυιατρείο.

 

 

29-10-2019:

ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΛΟΥΛΑΚΑ ΔΗΜΗΤΡΑ – ΤΗΛ 6944196682
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ
ΔΕΥΤΕΡΑ & ΤΕΤΑΡΤΗ: 16.15 – 17.15 & 17.15 – 18.15

Το μάθημα θα πραγματοποιείται στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου.

 

 

21-10-2019:

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Θ. Αμπατζογλου σας προσκαλεί στις εορταστικές εκδηλώσεις για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ. Το πρόγραμμα της παρέλασης μπορείτε να το δείτε εδώ.

 

 

20-10-2019:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΡΥΘΜΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ

Ανακοινώνεται ότι στο πλαίσιο του προγράμματος «Άθληση για Όλους» ο Δήμος Αμαρουσίου θα συνεχίσει και φέτος τα μαθήματα Ρυθμικής Γυμναστικής, στο 6ο Δημοτικό Σχολείο με την κ. Άντρια Χριστοδουλίδη, Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής με Ειδικότητα στην ΡΥΘΜΙΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ (Προπονήτρια Α΄ Κατηγορίας).

ΕΓΓΡΑΦΕΣ και ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ στο τηλέφωνο:
6940919404  (κ. Άντρια Χριστοδουλίδη)

ΕΝΑΡΞΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ:  21/10/2019 (ΔΕΥΤΕΡΑ)

                                                 25/10/2019 (ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ)

Τα τμήματα της Δευτέρας θα γίνονται όλα στον 1ο όροφο,  ενώ τα τμήματα της Παρασκευής στην Αίθουσα Εκδηλώσεων.

 6ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

Λειτουργούν πολλά τμήματα στο σχολείο, κάθε Δευτέρα και Παρασκευή. Επικοινωνήστε στο παραπάνω τηλέφωνο για να βρείτε το κατάλληλο τμήμα για εσάς. (Tα τμήματα διαμορφώνονται ανάλογα με την ηλικία και το επίπεδο των παιδιών).

Επιπλέον, για όσους θέλουν περισσότερες ώρες ή δεν τους βολεύουν οι ημέρες, λειτουργούν και τμήματα στα εξής σχολεία τις υπόλοιπες ημέρες της εβδομάδας:
1ο     κάθε ΤΡΙΤΗ
13ο   κάθε  ΤΕΤΑΡΤΗ
16ο   κάθε  ΠΕΜΠΤΗ

 

 

10-10-2019:

 

 

8-10-2019:

Αγαπητοί γονείς/κηδεμόνες,

Μετά από γνωστοποίηση της «Κοινωφελούς  Επιχείρησης του Δ. Αμαρουσίου» για το σχολικό έτος 2019-2020,  θα πραγματοποιηθούν στον χώρο του σχολείου μας οι ακόλουθες αθλητικές δραστηριότητες:

ΑΘΛΗΜΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΡΙΤΗ ΤΕΤΑΡΤΗ ΠΕΜΠΤΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΟΡΓΑΝΗ   16.15-

17.15

  16.00-

17.00

 
ΠΑΡΑΔ. ΧΟΡΟΙ ΠΑΙΔΙΩΝ 16.00-

18.30

  16.00-

18.30

   
ΡΥΘΜΙΚΗ 16.00-

21.00

      16.00-

21.00

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ   17.30-

21.00

  17.30-

21.00

 

Σημειώνεται ότι στα ανωτέρω προγράμματα δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι και δεν εξαιρείται κανείς λόγω οικονομικοκοινωνικών κριτηρίων.

Θα έχετε περαιτέρω ενημέρωση από τους  γυμναστές του Δήμου.

Η διευθύντρια του σχολείου

 

 

4-10-2019:

Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2019 και ώρα 8 π.μ.- 2 μ.μ. η 48η Δράση Εγχώριων Αγροτικών Προϊόντων από τον Δήμο Αμαρουσίου –  Για περισσότερες πληροφορίες, πατήστε εδώ.

 

 

4-10-2019:

Στις 12 & 13 /10/2019 στην κεντρική πλατεία του Ηλεκτρικού Σταθμού Αμαρουσίου από τις 10.00-19.00 θα διεξαχθεί το Φεστιβάλ Ανακύκλωσης ECO PARK  με τη συνδιοργάνωση του Δ. Αμαρουσίου. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

 

 

10-09-2019:

Έγιναν πράξη τα αιτήματα χρόνων για τη δημιουργία WC στον χώρο του συστεγαζόμενου 19ου Νηπιαγωγείου Αμαρουσίου. Ο Σύλλογος Διδασκόντων του 6ου Δ. Σχ. Αμαρουσίου παραχώρησε δύο μέτρα από το γραφείο δασκάλων για την πραγματοποίηση του έργου. Υπεύθυνη για την υλοποίηση του έργου ήταν η  Σχ. Επιτροπή ΠΕ Δ. Αμαρουσίου, την οποία ευχαριστούμε θερμά.

 

 

6-09-2019

Μετά από αυτοψία μηχανικού που πραγματοποιήθηκε στο σχολείο την Τρίτη 3-09-2019, η Δ/νση Τεχνικών Έργων, Τμήμα συντήρησης κτηρίων κοινοποίησε σχετικό έγγραφο.