29-02-2024:

ΕΥΧΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

 

Οι μαθητές/τριες του σχολείου μας που συμμετείχαν στη δράση του “Make A Wish 2023-2024” βοήθησαν να  εκπληρωθεί η παρακάτω ευχή ενός παιδιού:
“Εύχομαι να αποκτήσω έναν όμορφο χώρο για να υποδέχομαι τα αγαπημένα μου πρόσωπα”
Μ., 17 ετών
*Οι γονείς δεν επιθυμούν τη δημοσιοποίηση της ασθένειας

“Η μεγάλη οικογένεια των Αστερούληδων σάς εκφράζει την απεριόριστη ευγνωμοσύνη της.”

Υβέτ-Λουίζα Κοσμετάτου
Πρόεδρος

 

3-01-2024:

Το σχολείο μας πάντα δίπλα στα παιδιά των Παιδικών Χωριών SOS

Το σχολείο μας, στο πλαίσιο δράσεων με στόχο την ευαισθητοποίηση και την ενίσχυση της κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης των μαθητών και μαθητριών, παρέδωσε στις 27-12-2023 ένα «Χριστουγεννιάτικο Καλάθι» για τα παιδιά που φιλοξενούνται στα Παιδικά Χωριά SOS. Τα παιδιά θα ανακαλύψουν δωράκια φτιαγμένα από τα χέρια των μαθητών & μαθητριών του σχολείου μας, χριστουγεννιάτικα στολίδια, καθώς και μικρά γλυκίσματα. Επιπλέον, αγοράστηκαν εισιτήρια,  για να διασκεδάσουν στο “Christmas Castle Fun Park” στο ΟΑΚΑ παιδιά και παιδαγωγοί!

Με τον δικό τους μοναδικό τρόπο, τα παιδιά μας συμβάλλουν και τα ίδια στο πολύ σημαντικό έργο που επιτελούν τα Παιδικά Χωριά SOS, τόσο στην Ελλάδα όσο και σε άλλα μέρη του κόσμου.

Πληροφορίες για τη δράση των Παιδικών Χωριών SOS μπορείτε να βρείτε στον ιστότοπο: https://sos-villages.gr/

Τους ευχηθήκαμε από καρδιάς Καλά Χριστούγεννα & Καλή Πρωτοχρονιά!

3-01-2024:

Οι μαθητές/τριες του σχολείου μας στηρίζουν τη δράση «Είσαι το αστέρι μου»

Οι τάξεις Α΄, Γ΄, Δ΄, Ε2΄& ΣΤ΄ του σχολείου μας στηρίζουν τη δράση «Είσαι το αστέρι μου» του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), βοηθώντας να εκπληρωθεί η ευχή παιδιών με σοβαρές ασθένειες.

Οι μαθητές & οι μαθήτριες των τάξεων, αφότου ενημερώθηκαν για τον πολύ σημαντικό σκοπό της δράσης, απέκτησαν το δικό τους αστέρι, προσφέροντας ένα συμβολικό ποσό, με σκοπό την ενίσχυσή της.

Τα παιδιά του σχολείου μας συμμετέχουν έμπρακτα για ακόμη μία χρονιά σε μία δράση προσφοράς, δείχνοντάς μας πως, μία μικρή κίνηση, μπορεί να φέρει μια μεγάλη αλλαγή.