2023-2024

 

23-02-2024:

ΦΙΛΙΠΠΟΣ 2024Β

Με μεγάλη χαρά και περηφάνια στεκόμαστε δίπλα στον μαθητή μας Φίλιππο Καμπάρδη του Ε1, ο οποίος έλαβε το χρυσό μετάλλιο στους Πανελλήνιους Αγώνες του TAE KWON DO. Συγχαρητήρια Φίλιππέ μας!

 

14-11-2023:

Το σχολείο μας με τους μαθητές και τις μαθήτριες του Ε2 τμήματος, σήμερα 14-11-2023,  συμμετείχαν στο 2ο Πανελλήνιο Μαθητικό Πρωτάθλημα Μπότσια 2023, στο Ολυμπιακό Γυμναστήριο Πυγμαχίας Περιστερίου, η οποία διοργανώθηκε από τον Σύλλογο Ελλήνων Παραολυμπιονικών, το «Ζήσε Αθλητικά» της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, το Διεθνές Κέντρο Ολυμπιακής Εκεχειρίας, την Ειδική Ολυμπιάδα Ελλάδος, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής (Ε.Π.Ε.) και με την υποστήριξη της Alpha Bank.

Κατέκτησε την 1η θέση ανάμεσα σε οχτώ σχολεία και πήρε το χρυσό μετάλλιο και το κύπελο! Συγχαρητήρια στους παίκτες και τις παίκτριες της ομάδας μας για την αγωνιστικότητα και την τακτική τους και στους θεατές μαθητές και μαθήτριες για την άψογη συμπεριφορά τους! Και φυσικά συγχαρητήρια στον ΕΦΑ του σχολείου κ. Πασχάλη Μιχαήλ.

Τη διοργάνωση παρουσίασε ο Χρυσός Παραολυμπιονίκης Μπότσια και Πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Παραολυμπιονικών, Γρηγόρης Πολυχρονίδης, ο οποίος ήταν και ο εμπνευστής αυτής της πρωτοβουλίας, η οποία σκοπεύει στη γνωριμία των παιδιών με το άθλημα του Μπότσια και τον Παραολυμπιακό Αθλητισμό ολοκληρωτικά.

Οι νικήτριες ομάδες βραβεύτηκαν με μετάλλια, πιστά αντίγραφα των μεταλλίων των Παραολυμπιακών Αγώνων «Λονδίνο 2012», διοργάνωση στην οποία ο Γρηγόρης Πολυχρονίδης είχε κερδίσει το χρυσό μετάλλιο. Επιπρόσθετα, οι νικήτριες ομάδες έλαβαν πλούσια δώρα.

Συγκεκριμένα για τη νίκη μας αυτή ως έπαθλο πήραμε ένα laptop HP για το σχολείο και τρία tablet  Samsung για τους μαθητές/τριες.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση