Αρχείο για "Δεκέμβριος, 2018"

Οι χριστουγεννιάτικες ευχές μας…

Εν όψει των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς το σχολείο θα παραμείνει κλειστό από το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2018 έως και τη Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2019  σύμφωνα με το ΠΔ. 79/2017. Το σχολείο θα επαναλειτουργήσει την Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2019.

Ετικέτες:

Ευχαριστίες προς όλους…

Σας ευχαριστούμε όλους που μας τιμήσατε με την παρουσία σας στη χριστουγεννιάτικη εκδήλωσή μας, η οποία περιελάμβανε χριστουγεννιάτικο παζάρι και τραγούδια από τους μαθητές και τις μαθήτριες του σχολείου μας.

Ετικέτες:

Το χριστουγεννιάτικο παζάρι μας είναι έτοιμο και σας περιμένουμε…

Ολοκληρώθηκαν οι προετοιμασίες για το χριστουγεννιάτικο παζάρι μας και σας περιμένουμε.

Ώρα έναρξης 10.30, ώρα λήξης 13.00.

Ευχαριστούμε τους/τις μαθητές/τριες, τους δασκάλους και τους γονείς για τη συμβολή τους.

Ετικέτες:

Ξεκινά το πρόγραμμα κολύμβησης για τη Γ΄ τάξη

Τη Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2018 και ώρες 10.00-11.45 ξεκινά το πρόγραμμα κολύμβησης για τους/τις μαθητές/τριες της Γ΄τάξης στο ΟΑΚΑ. Η μεταφορά των μαθητών/τριών θα γίνεται με μισθωμένα πούλμαν από την Περιφέρεια. Συνοδός θα είναι η γυμνάστρια κ. Πατζιά Λυδία. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα θα διαρκέσει μέχρι τις 11-02-2019.  Το Ωρολόγιο Πρόγραμμα θα τροποποιηθεί για όσο διάστημα διαρκέσει το πρόγραμμα της κολύμβησης. Τα παιδιά που δε θα συμμετάσχουν στο πρόγραμμα θα απασχολούνται στο Ε2.

Πατήστε εδώ, για να διαβάσετε τις σχετικές οδηγίες.

Ετικέτες:

“Ανοιχτό σχολείο” στην πράξη…

Το σχολείο δεν είναι μόνο Γλώσσα και Μαθηματικά. Είναι βιώματα, εικόνες, σχέσεις, συναισθήματα, συνεργασία…

Έτσι στις 7 Δεκεμβρίου 2018 οι μαθητές/τριες του Γ1΄ & Γ2΄ με τις δασκάλες τους κ. Αποστολοπούλου Μ. και κ. Κατσαμάκα Α. με τη βοήθεια της τραπεζοκόμου κ. Δώρας,  των μαμάδων και των  γιαγιάδων των μαθητών/τριών έφτιαξαν μελομακάρονα και κουραμπιέδες, για να υποδεχτούν παραδοσιακά τις εορταστικές ημέρες που πλησιάζουν.

Την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2018 από τις 10.00 έως τις 14.00 το σχολείο ήταν ανοιχτό και οι μαθητές/τριες  της Δ΄, Ε΄& ΣΤ΄τάξης με τη βοήθεια της καθηγήτριας των Εικαστικών κ. Ανδρεοπούλου Β. και των υπόλοιπων δασκάλων του σχολείου δημιούργησαν τις δικές τους κάρτες και  στολίδια, διασκεδάζοντας δημιουργικά στο Εργαστήριο χριστουγεννιάτικων κατασκευών.

Σας ευχαριστούμε ολόψυχα  όλους!

Ετικέτες:

Χριστουγεννιάτικη γιορτή του 19ου Νηπιαγωγείου Αμαρουσίου

 

Πραγματοποιήθηκε σήμερα, 6 Δεκεμβρίου 2018, η χριστουγεννιάτικη γιορτή του συστεγαζόμενου 19ου Νηπιαγωγείου Αμαρουσίου με την παρουσίαση της θεατρικής παράστασης ” Χριστούγεννα στο Ζαχαροχωριό”. Μικροί και μεγάλοι πέρασαν υπέροχα! Και του χρόνου!

Ετικέτες:

Χριστουγεννιάτικο παζάρι & Επίδοση βαθμολογίας Α΄ τριμήνου

 

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τα Χριστούγεννα, το σχολείο μας θα διοργανώσει χριστουγεννιάτικο παζάρι στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του σχολείου με κατασκευές των μαθητών. Επιθυμώντας τη συμμετοχή σας σε αυτό το γιορτινό κλίμα, ζητάμε και τη δική σας συμβολή με τη δημιουργία από κοινού με τα παιδιά σας ενός γλυκίσματος, όπως (κέικ, χριστουγεννιάτικα γλυκά, σοκολατάκια, μπισκότα, κεράσματα, μαρμελάδες, κουλουράκια, κουραμπιέδες, μελομακάρονα), συσκευασμένου σε μορφή δώρου, προκειμένου να προσφερθεί στο χριστουγεννιάτικο παζάρι,  τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν, για να καλυφθούν ανάγκες του σχολείου.

Η συγκέντρωση των δημιουργιών σας θα γίνει την Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2018 στο γραφείο της διευθύντριας.

Το πρόγραμμα του παζαριού θα έχει ως εξής:

10.30-13.00: Χριστουγεννιάτικο παζάρι
10.30 -11.00 Α΄ τάξη & Γ1΄ (χριστουγεννιάτικα τραγούδια από την Α΄ τάξη)
11.00-11.30: Β΄ τάξη & Γ2΄ (χριστουγεννιάτικα τραγούδια από την Β΄ τάξη)
11.45-12.15: Δ΄ τάξη΄ (χριστουγεννιάτικα τραγούδια από την Γ΄ & Δ΄ τάξη)
12.35-13.05: Ε1΄& Ε2΄ (χριστουγεννιάτικα τραγούδια από την Ε΄ τάξη)

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ!

Ακόμη, από τις 13:15 έως τις 14:00 θα δοθούν οι Έλεγχοι Προόδου για το Α΄ Τρίμηνο στις τάξεις Γ΄, Δ΄, Ε΄& ΣΤ΄, ενώ στις τάξεις Α΄& Β΄ θα πραγματοποιηθεί απλή ενημέρωση.

Το Ολοήμερο αυτή την ημέρα θα λειτουργήσει κανονικά.

Ετικέτες: ,

Χριστουγεννιάτικο εργαστήρι κατασκευών

Την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου και ώρες από τις  10.00 έως τις  14.00 θα πραγματοποιηθεί  εργαστήρι χριστουγεννιάτικων κατασκευών για τους/τις μαθητές/τριες της Δ΄, Ε΄ και ΣΤ΄ τάξης από την καθηγήτρια Εικαστικών κ. Ανδρεοπούλου Βάνια. Για τις μικρότερες τάξεις θα διεξαχθούν χριστουγεννιάτικα  εργαστήρια εντός του διδακτικού ωραρίου.

Σε ένα γιορτινό περιβάλλον περιμένουμε με χαρά και δημιουργικότητα όλα τα παιδιά!

Ετικέτες:

3 Δεκεμβρίου: Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία

Η Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία (3 Δεκεμβρίου) θεσπίστηκε και τηρείται παγκόσμια από τα Ηνωμένα Έθνη το 1992. Εορτάζεται σε όλον τον Πλανήτη προωθώντας την κατανόηση σε θέματα αναπηρίας και την κινητοποίηση υπέρ των δικαιωμάτων αξιοπρέπειας και ευημερίας των ατόμων με αναπηρία. Επιδιώκει την αύξηση του βαθμού ένταξης των ατόμων με αναπηρία σε κάθε πτυχή της πολιτικής, κοινωνικής, οικονομικής και πολιτιστικής ζωής. Η αρχική της ονομασία ήταν «Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες» “.

Το σχολείο υποχρεούται να στηρίζει και να αγκαλιάζει με αγάπη τα άτομα με αναπηρία. Στο δικό μας σχολείο αυτό γίνεται πράξη.

Πατήστε εδώ, για να διαβάσετε την ευχαριστήρια επιστολή της Ελληνικής Εταιρείας Προστασίας Αυτιστικών Ατόμων (ΕΕΠΑΑ) προς το σχολείο μας.

Ετικέτες:

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση