Ενημερωτικές συναντήσεις και χορήγηση Ελέγχων Προόδου

Οι ενημερωτικές συναντήσεις των εκπαιδευτικών με τους γονείς και η χορήγηση των Ελέγχων Προόδου του β΄ τριμήνου των μαθητών των Γ΄, Δ΄, Ε΄ και Στ΄ τάξεων του σχολείου μας, θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη, 21-3-2018, στις 13.20΄.

Εβδομάδα κατά της βίας στα σχολεία.

Το Υπουργείο Παιδείας είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένο σε θέματα ενδοσχολικής βίας και καθιέρωσε την 5η -9η Μαρτίου ως Πανελλήνια Εβδομάδα κατά της Βίας στα Σχολεία.

Επίσκεψη Α΄και Β΄τάξης στο Κέντρο Πολιτισμού και Αθλητισμού “Nouvelle”

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΗ ΑΓΩΓΗ»

Την Τετάρτη 7 Μαρτίου, οι μαθητές της Α΄και Β΄τάξης, επισκέφτηκαν τον Πολυχώρο Εκπαίδευσης ‘NOUVELLE”  και παρακολούθησαν  ένα πρωτοποριακό εκπαιδευτικό πρόγραμμα «ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ». Το πρόγραμμα αυτό έχει σκοπό να μυήσει το παιδί στους βασικούς κανόνες της κυκλοφοριακής αγωγής, να μάθουν να ξεχωρίζουν και ν’ αντιμετωπίζουν τους κινδύνους στους δρόμους και

 » (συνέχεια…)

Έκπτωση στα Μέλη του Σχολικού Συνεταιρισμού

Τα παρακάτω καταστήματα της Νέας Φιλαδέλφειας ανταποκρίθηκαν στο αίτημα του Διοικητικού Συμβουλίου του Σχολικού μας Συνεταιρισμού και προσφέρουν έκπτωση στα Μέλη του (μαθητές/τριες της  Δ΄, της Ε΄ και της Στ΄ τάξης) για τις αγορές τους από το κατάστημα:

  • ‘’Κρεατοποιήματα: Αλεξία – Έφη’’:           20%
  • ‘’Κρεοπωλείο: Παπαχρήστος Νίκος’’:        10%
  • ‘’Παντοπωλείο: Αντώνογλου Στέλιος’’:   

     » (συνέχεια…)

Σχολικό Παντοπωλείο

Το Σχολικό Παντοπωλείο του Συνεταιρισμού διαθέτει, σε πρώτη φάση, αρτοσκευάσματα, φυσικούς χυμούς και συσκευασμένα νερά. Το διαχειρίζονται οι μαθητές και οι μαθήτριες της Στ΄ τάξης. Τα αρτοσκευάσματα προμηθεύονται από το Αρτοζαχαραπλαστείο της κ. Κουιμτζή Μαρίας και το Café Bistro Art του κ. Χρύσογλου Ιωάννη, ενώ οι φυσικοί χυμοί από το Παντοπωλείο του κ. Αντώνογλου Στυλιανού.

 » (συνέχεια…)

Σύσταση Σχολικού Συνεταιρισμού “Τα ρόδια”

Συστάθηκε και λειτουργεί από την τρέχουσα σχολική χρονιά 2017-18 ο Σχολικός Συνεταιρισμός του Δημοτικού Σχολείου Νέας Φιλαδέλφειας ”Τα ρόδια”. Το όνομα επιλέχθηκε, επειδή το παλιό όνομα του χωριού ήταν ”Νάρες”, από την τούρκικη λέξη ”nar”, που σημαίνει ροδιές. Προφανώς υπήρχαν αρκετές ροδιές στην περιοχή. Ως έμβλημά του έχει το ρόδι, το οποίο  φέρει και στην

 » (συνέχεια…)