Εορτασμός της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου

-Η σχολική γιορτή για την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 24 Μαρτίου στις 8.30΄  το πρωί στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου.

Η προσέλευση στο σχολείο θα γίνει τη συνηθισμένη ώρα το πρωί. Η γιορτή θα τελειώσει περίπου στις 10:00΄ και οι γονείς θα παραλάβουν τα παιδιά τους από τον χώρο του

 » (συνέχεια…)

Ενημερωτικές συναντήσεις με γονείς και χορήγηση Ελέγχων Προόδου

Την Τετάρτη 22-3-2023 στις 13.20΄ θα πραγματοποιηθούν οι ενημερωτικές συναντήσεις των εκπαιδευτικών με τους γονείς και θα χορηγηθούν οι Έλεγχοι Προόδου των μαθητών/τριών των Γ΄, Δ΄, Ε΄ και Στ΄ τάξεων του σχολείου.

Η Δ’ τάξη επιχειρηματολογεί….

Με αφορμή τον μύθο της Αθηνάς και του Ποσειδώνα και τη διαμάχη τους για το όνομα μιας πόλης από την ενότητα ” Η ελιά” στο μάθημα της Γλώσσας, οι μαθητές και οι μαθήτριες της Δ’ τάξης χωρίστηκαν σε ομάδες και επιχειρηματολόγησαν. Ένα debate με πρωταγωνιστές τους δύο θεούς και τους μαθητές υποστηρικτές τους πραγματοποιήθηκε στην

 » (συνέχεια…)

Επίσκεψη της Α΄ τάξης στη βιβλιοθήκη του σχολείου μας

Η Α΄τάξη πραγματοποίησε την πρώτη της επίσκεψη στη βιβλιοθήκη του σχολείου μας και έγινε συζήτηση για το βιβλίο οι δώδεκα μήνες “Ο Μάρτιος”

IMG 7960 1 2

Διαθεματικό μάθημα ανακύκλωση και η γειτονιά μου

Οι μαθητές της Α’ τάξης προσέγγισαν με το δικό τους τρόπο το θέμα της ανακύκλωσης αλλά και την ενότητα “Μαθαίνω τον τόπο μου”. Σημαντική ήταν και η βοήθεια στο μάθημα των εικαστικών.

IMG 7988 » (συνέχεια…)

Επίσκεψη στο Ολυμπιακό Μουσείο

Οι μαθητές των μικρών μας τάξεων πραγματοποίησαν επίσκεψη στο Ολυμπιακό Μουσείο και ειχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τα Παραολυμπιακά αθλήματα αλλά και να δοκιμάσουν τις ικανότητές τους σ’αυτά! μαζί με τους μαθητές υπήρχαν και αρκετοί γονείς μέσα στο πλαίσιο του σχεδίου δράσης για την βελτίωση των σχέσεων σχολείου οικογένειας.

 » (συνέχεια…)

Επίσκεψη στο Αγρόκτημα της Γεωργικής Σχολής

Οι μαθητές των μεγάλων τάξεων πραγματοποίησαν επίσκεψη στο αγρόκτημα της αμερικάνικης γεωργικής σχολής και πήραν μέρος στο πρόγραμμα “Το κυνήγι του θησαυρού”.

IMG 7946 1 » (συνέχεια…)