Μαθαίνουμε το “Ο” Α΄τάξη

Η Α΄τάξη κατά τη διδασκαλία του “Ο” έφτιαξαν και έφαγαν μια Ομελέτα. Όλα τα παιδιά συμμετείχαν στην παρασκευή της και φάγανε όλα μαζί! Δεν υπάρχει περίπτωση να ξεχάσουμε ποτέ το “Ο”.

 IMG 7067

 » (συνέχεια…)

Εκπαιδευτική εκδρομή στο Πλανητάριο (Α΄, Β΄, Γ΄τάξη)

Στις 10 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε εκπαιδευτική εκδρομή από τις Α΄, Β΄και Γ΄τάξεις στο Πλανητάριο. Τα παιδιά παρακολούθησαν το πρόγραμμα και ενθουσιάστηκαν με το περιβάλλον του πλανητάριου!

IMG 7059 » (συνέχεια…)

Παρέλαση για τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου 1940

Στις 28 Οκτωβρίου 2022 έγινε η καθιερωμένη παρέλαση του σχολείου μας παρουσία όλων των παιδιών. Τα παιδιά εκκλησιάστηκαν και στη συνέχεια παρέλασαν στον κεντρικό δρόμο του χωριού . Ακολούθησε επιμνημόσυνη δέηση στο Ηρώον και κατάθεση στεφάνων.

IMG 6990 » (συνέχεια…)

Εορτασμός της Επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940

Η Γ΄τάξη του σχολείου μας μας παρουσίασε το χρονικό της 28ης Οκτωβρίου 1940 με απλό και κατανοητό τρόπο. Τα παιδιά έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και η παράσταση είχε μεγάλη επιτυχία. Μαθητές και γονείς την παρακολούθησαν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

IMG 6979 » (συνέχεια…)

Ενδοσχολική επιμόρφωση: Εργαλεία και τεχνικές αξιολόγησης μαθητή

Λήψη αρχείου

Εκπαιδευτική επίσκεψη στους “Μικρούς Ήρωες”

Στις 18 Οκτωβρίου όλες οι τάξεις του σχολείου μας επισκέφτηκαν τους “Μικρούς Ήρωες”. Σε ένα πολυχώρο πραγματοποιήθηκαν τα εκπαιδευτικά προγράμματα που είχαν επιλεχθεί από τους δασκάλους του σχολείου. Οι μαθητές παρακολούθησαν με ενδιαφέρον τους ομιλητές αλλά και έπαιξαν διάφορα παιχνίδια κατά τη διάρκεια των προγραμμάτων!

IMG

<p srcset= » (συνέχεια…)

Εορτασμός Μακεδονικού Αγώνα

Στις 16 Οκτωβρίου τιμήσαμε τους ήρωες του Μακεδονικού Αγώνα. Η σημαία και οι μαθητές του σχολείου παρακολούθησαν την Θεία Λειτουργία και στη συνέχεια έγινε κατάθεση στεφάνων στο Ηρώον του χωριού. Ο πανηγυρικός λόγος της ημέρας εκφωνήθηκε από τη δασκάλα της Γ΄τάξης Βαϊναλή Μαρίνα

.IMG 8266e5d551f40ba8e324adc4cf069a14 V.jpg

<p srcset= » (συνέχεια…)