Συνεργασία Σχολείου – Οικογένειας

Στα πλαίσια του Σχεδίου Δράσης με τίτλο ”Ενισχύοντας τη συνεργασία Σχολείου – Οικογένειας”, συνδιοργανώνεται με το 1ο και το 3ο Δ.Σ. Ωραιοκάστρου ενδοσχολική επιμόρφωση για εκπαιδευτικούς και γονείς με θέμα ”Συνεργασία Σχολείου – Οικογένειας” και με εισηγητή τον κ. Ηλία Χάλιο, Ψυχολόγο, Υπεύθυνο Αγωγής Υγείας της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Θεσσαλονίκης. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί

 » (συνέχεια…)

Βάλε τέλος στην ενδοσχολική βία

Ενδοσχολική επιμόρφωση με θέμα ”Βάλε τέλος στην ενδοσχολική βία” και εισηγήτρια την κ. Σπυροπούλου Ελευθερία (Δίκτυο ΑΛΦΑ) προγραμματίζεται σε συνεργασία με το 1ο και το 3ο Δημ. Σχ. Ωραιοκάστρου και το 2ο Δημ. Σχ. Παλαιοκάστρου. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 20-1-2023 και ώρα 18.00΄- 20.30΄ στην αίθουσα εκδηλώσεων του 3ου Δ.Σ. Ωραιοκάστρου.

 » (συνέχεια…)

Κάλαντα Χριστουγέννων

Την τελευταία μέρα πριν τις διακοπές των Χριστουγέννων μέσα στο πλαίσιο των σκοπών και δραστηριοτήτων του Σχολικού Συνεταιρισμού, που είναι και η αναβίωση παραδόσεων και εθίμων, τα παιδιά της Γ’, Δ’, Ε’ και Στ΄ τάξης είπαν τα κάλαντα στους κατοίκους της Νέας Φιλαδέλφειας οι οποίοι τους χαιρετούσαν εγκάρδια και αντάλλασσαν ευχές.

 » (συνέχεια…)

Εορτασμός του Πολυτεχνείου

Τα παιδιά και η δασκάλα της  Στ’ τάξης  παρουσίασαν στους γονείς και στους υπόλοιπους μαθητές του σχολείου με κατανοητό τρόπο τα γεγονότα του Πολυτεχνείου. Μέσα από χρονικά και τραγούδια τιμήσαμε τους φοιτητές που τον Νοέμβριο του 1973 έκαναν την αρχή για την πτώση της δικτατορίας.

IMG

<p srcset= » (συνέχεια…)