Μια ξεχωριστή επίσκεψη σήμερα στο Παλατάκι

Μια ξεχωριστή επίσκεψη σήμερα στο Παλατάκι με τους παίκτες του Δικεφάλου να υποδέχονται μαθητές από το Δημοτικό Σχολείο Νέας Φιλαδέλφειας Θεσσαλονίκης.

 Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ενημέρωσε για αυτή την επίσκεψη μέσω facebook γράφοντας: Όμορφες στιγμές σήμερα το πρωί και για όλη την ομάδα, αλλά κυρίως για τους μαθητές από το Δημοτικό Σχολείο Νέας Φιλαδέλφειας Θεσσαλονίκης, που ήρθαν στο PAOK Sports Arena, ξεναγήθηκαν στους χώρους του γηπέδου, έμαθαν για το μπάσκετ και τον ΠΑΟΚ, έπαιξαν μπάσκετ και είχαν την ευκαιρία να πάρουν αυτόγραφα και να φωτογραφηθούν με τους Απόλλωνα Τσόχλα, Χρήστο Σαλούστρο, Δημήτρη Χαριτόπουλο και Marc Carter…

 

Yπενθυμίζουμε ότι η μηδενική χρέωση μέσω κινητής τηλεφωνίας ισχύει μόνο για τον παρόντα ιστότοπο και για τους ιστότοπους που αναφέρονται στο δελτίο τύπου του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων.
Η προβολή περιεχομένου από άλλο ιστότοπο που έχει ενσωματωθεί στον παρόντα ιστότοπο (π.χ. video youtube) ή το άνοιγμα συνδέσμων που οδηγούν σε εξωτερικό περιεχόμενο δεν υπάγονται στη μηδενική χρέωση.

1 σχόλιο στο “Μια ξεχωριστή επίσκεψη σήμερα στο Παλατάκι

Αφήστε μια απάντηση