Η συμμετοχή μας στο 14ο Μαθητικό Συνέδριο Πληροφορικής

Με μια έξυπνη λύση για την πανδημία (Covid Assistant), συμμετείχε το σχολείο μας στο 14ο Μαθητικό Συνέδριο Πληροφορικής. Την παρουσίαση έκαναν η Μαργαρίτα, η Μαρκέλλα, η Συμέλα, ο Νικόλας και ο Τρύφωνας, μαθητές και μαθήτριες της Στ΄ τάξης. Στο διάλειμμα, μετά την παρουσίαση, έδωσαν συνέντευξη στο Noesis tv.

 » (συνέχεια…)

Η εφημερίδα της Β΄ τάξης

Στα πλαίσια του μαθήματος της γλώσσας και παίρνοντας αφορμή από την ενότητα ”Εφημερίδες, εφημερίδες”, σκεφτήκαμε να δημιουργήσουμε τη δική μας εφημεριδούλα… Ξεφυλλίσαμε εφημερίδες αλλά και εφημερίδες μαθητικές άλλων τάξεων… Συνεργαστήκαμε όλη η τάξη και καταλήξαμε στα θέματα/άρθρα που θα μας απασχολήσουν. Έτσι ολοκληρώσαμε αυτή τη μικρή εφημερίδα, που έγινε με πολύ κέφι μέσα στην τάξη!

 » (συνέχεια…)

14ο Υβριδικό Μαθητικό Συνέδριο Πληροφορικής

Το σχολείο μας συμμετέχει στο 14ο Υβριδικό Μαθητικό Συνέδριο Πληροφορικής, παρουσιάζοντας μια ”έξυπνη” κατασκευή διανομής μασκών, έργο μιας ομάδας μαθητών της Στ΄ τάξης του σχολείου μας και του εκπαιδευτικού Πληροφορικής κ. Ιάσονα Κουκλιάτη. Η παρουσίαση θα γίνει στο Κέντρο Διάδοσης Επιστημών και Μουσείο Τεχνολογίας – Νόησις την Παρασκευή 15 Απριλίου 2022 στο χρονικό διάστημα 10.10΄-

 » (συνέχεια…)