Χριστουγεννιάτικη γιορτή!

Την Χριστουγεννιάτικη γιορτή του σχολείου μας επιμελήθηκαν οι Α΄και Β΄ τάξη, παρουσιάζοντας την “Μπουγάδα του Άι Βασίλη” και τους “12 μήνες” αντίστοιχα. Μας μετέφεραν στο εορταστικό κλίμα των ημερών προσφέροντας ένα απολαυστικό θέαμα

 » (συνέχεια…)

Τα γλυκά μπισκοτόσπιτα της Α΄ τάξης!

 

Τελειώνοντας την 3η Ενότητα της Γλώσσας με το Ζαχαροπλαστείο του Γλυκόσαυρου και εν όψη Χριστουγέννων, αποφασίσαμε να γίνουμε κι εμείς μικροί ζαχαροπλάστες φτιάχνοντας τα δικά μας χιονισμένα μπισκοτόσπιτα για τα Χριστούγεννα!

 » (συνέχεια…)

Χριστουγεννιάτικο Παζάρι!

Με επιτυχία υλοποιήθηκε και φέτος το Χριστουγεννιάτικο παζάρι του σχολείου μας. Τα παιδιά μαζί με τους δασκάλους τους έφτιαξαν με μεράκι και αγάπη χριστουγεννιάτικες κατασκευές και στολίδια που έγιναν ανάρπαστα!

Βέβαια, εκτός από

 » (συνέχεια…)

Ενημερωτικές συναντήσεις και Εκδηλώσεις

Αγαπητοί γονείς, σας ενημερώνουμε για τις παρακάτω ενημερωτικές συναντήσεις και εκδηλώσεις:

α. Οι ενημερωτικές συναντήσεις των εκπαιδευτικών με τους γονείς των μαθητών/τριών θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 19  Δεκεμβρίου 2018 στις 13.20΄ και θα ακολουθήσει η χορήγηση των Ελέγχων Προόδου των μαθητών των Γ΄, Δ΄, Ε΄ και Στ΄ τάξεων.

β. Το χριστουγεννιάτικο παζάρι μας θα πραγματοποιηθεί,

 » (συνέχεια…)

Όνειρο καλοκαιρινής νυκτός!

 

Σήμερα επισκεφτήκαμε την Παιδική Σκηνή του θεάτρου Αυλαία” για να παρακολουθήσουμε τη ρομαντική κωμωδία του Ουίλιαμ Σαίξπηρ: “Όνειρο καλοκαιρινής νύχτας”. Πληροφορίες για την υπόθεση » (συνέχεια…)

Καλώς ήρθατε στο ιστολόγιό μας!

H εξέλιξη της τεχνολογίας των πληροφοριών και της επικοινωνίας έχει προσδώσει άλλες διαστάσεις στον χρόνο και στον χώρο επιφέροντας πραγματική επανάσταση στην πληροφόρηση και στην επικοινωνία. Το σχολείο, ως κοινωνικός θεσμός, οφείλει να παρακολουθεί τα νέα δεδομένα

 » (συνέχεια…)

Συγκρότηση Διοικητικού Συμβουλίου Σχολικού Συνεταιρισμού “Τα ρόδια” 2018-9

Για άλλη μια χρονιά συγκροτήθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο του Σχολικού Συνεταιρισμού  του σχολείου μας. Τα παιδιά λειτουργούν το σχολικό παντοπωλείο, που λειτουργεί ως κυλικείο τις ώρες του διαλείμματος.

 

Τα όργανα διοίκησης συγκροτούνται ως ακολούθως:

Α) Το Διοικητικό Συμβούλιο

Πρόεδρος: Θεολόγου Φοίβη (μαθήτρια της Στ΄

 » (συνέχεια…)

Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία

 

Η σημερινή ημέρα είναι αφιερωμένη στην κοινωνική ομάδα των αναπήρων. Θεσπίστηκε από τα Ηνωμένα Έθνη το 1992 και εορτάζεται κάθε χρόνο στις 3 Δεκεμβρίου με στόχο την ευαισθητοποίηση απέναντι σε θέματα

 » (συνέχεια…)