Εκδηλώσεις με τη λήξη του σχολικού έτους

Πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία το απόγευμα της Τετάρτης 14 Ιουνίου οι εκδηλώσεις που είχαν προγραμματιστεί για τη λήξη του σχολικού έτους. Η αρχή έγινε στην Αίθουσα Εκδηλώσεων με την εκδήλωση για την αποφοίτηση των μαθητών/τριών της Στ΄ τάξης. Οι στιγμές μοναδικές, γεμάτες χαρά, νοσταλγία και συγκίνηση!!! Ακολούθησαν στην γεμάτη κόσμο αυλή του σχολείου οι αθλητικές εκδηλώσεις.

 » (συνέχεια…)

Μετάβαση από το Δημοτικό στο Γυμνάσιο

Στα πλαίσια του προγράμματος για την ομαλή μετάβαση από το Δημοτικό στο Γυμνάσιο, οι μαθητές/τριες της Στ΄ τάξης του σχολείου μας επισκέφθηκαν, με τη συνοδεία της δασκάλας τους, το Γυμνάσιο Καλλιθέας, στο οποίο θα φοιτήσουν τη νέα σχολική χρονιά. Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 16 Μαΐου κατά το πρώτο διδακτικό δίωρο, αφού προηγουμένως είχε προηγηθεί

 » (συνέχεια…)

Συνεργασία σχολείου – οικογένειας: Κοινές αθλητικές εκδηλώσεις

Στα πλαίσια του σχεδίου δράσης ”Ενισχύοντας τη συνεργασία σχολείου – οικογένειας”, προσκλήθηκαν γονείς μαθητών/τριών του σχολείου μας σε κοινές αθλητικές εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στις 17 και 18 Μαΐου 2023. Διατέθηκε ένα διδακτικό δίωρο για κάθε ημέρα κι έτσι με τη συμμετοχή των γονέων την πρώτη μέρα έγιναν αγώνες επιτραπέζιας αντισφαίρισης (Δ΄ τάξη), καλαθοσφαίρισης (Ε΄ τάξη)

 » (συνέχεια…)

Ενισχύοντας τη συνεργασία σχολείου – οικογένειας: Η ώρα του γονέα

Στα πλαίσια του σχεδίου δράσης ”Ενισχύοντας τη συνεργασία σχολείου – οικογένειας”, προσκλήθηκαν γονείς μαθητών/τριών του σχολείου μας και παρουσίασαν τα επαγγέλματά τους/ενδιαφέροντά τους στο πλαίσιο αντίστοιχων θεματικών ενοτήτων των σχολικών βιβλίων ή των εργαστηρίων δεξιοτήτων. Με μεγάλη προθυμία ανταποκρίθηκαν οι γονείς και με επιμελή φροντίδα και οργάνωση έκαναν εισηγήσεις – παρουσιάσεις που αφορούσαν τον πρωτογενή

 » (συνέχεια…)

2ο Φεστιβάλ Μαθητικών Ταινιών 2023

Το Περιφερειακό Θεματικό Δίκτυο “Κινηματογραφική Εκπαίδευση”, στο οποίο συμμετέχει και το σχολείο μας, συνδιοργανώνει με άλλους φορείς υβριδικό (διαδικτυακό και δια ζώσης) Φεστιβάλ Μαθητικών Ταινιών 2023 στις 12 και 13 Ιουνίου 2023. Το φεστιβάλ είναι ανοιχτό για το κοινό και μπορούν να το παρακολουθήσουν όσοι και όσες επιθυμούν είτε διά ζώσης είτε διαδικτυακά.

Το σχολείο

 » (συνέχεια…)