Εγγραφές μαθητών/τριών στην Α΄ τάξη σχολικού έτους 2024-25

Λήψη αρχείου

Φιλαναγνωσία με την Γ’ τάξη

Οι μαθητές και μαθήτριες της Γ’ τάξης πέρασαν ένα δημιουργικό δίωρο στη βιβλιοθήκη του σχολείου μας διαβάζοντας βιβλία της αρεσκείας τους. Ζωγράφησαν σκηνές από το βιβλίο αλλά…. έγιναν και συγγραφείς αλλάζοντας το τέλος της ιστορίας τους!

result image 2 » (συνέχεια…)

Εργαστήριο Δεξιοτήτων “ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ”

Την Τρίτη 27 Φεβρουαρίου ολοκληρώθηκε η πρώτη ενότητα των εργαστηρίων “Ανακαλύπτοντας τα ταλέντα μας” με το εργαστήριο  του Αθλητισμού.  Τα παιδιά δοκίμασαν το ταλέντο αλλά και τις δυνάμεις τους στα Άλματα. Μετά από μια σύντομη παρουσίαση των αλμάτων στον στίβο εξασκήθηκαν στην αυλή του σχολείου στο άλμα σε μήκος, άλμα τριπλούν και άλμα σε ύψος.

 » (συνέχεια…)

Το Κυλικείο μας!

Στο κυλικείο του σχολείου μας, που το διαχειρίζονται τα παιδιά της Στ’ τάξης, προσθέσαμε φρέσκα φρούτα μέσα στα πλαίσια μιας υγειινής και ισορροπημένης διατροφής!

Untitled 1

“Σχολικός Εκφοβισμός” Ενδοσχολική επιμόρφωση

Με μεστό και ουσιαστικό λόγο ο Βασίλειος Κουλούρης (δάσκαλος της Β’ τάξης του σχολείου μας) άγγιξε το σημαντικό θέμα του σχολικού εκφοβισμού που ταλανίζει τα τελευταία χρόνια την εκπαιδευτική κοινότητα, δίνοντας έμφαση στις πρακτικές πρόληψης. Η παρουσίασή του έγινε στα πλαίσια ενδοσχολικής επιμόρφωσης του σχολείου μας.

 » (συνέχεια…)

Καινούρια βιβλία στη Βιβλιοθήκη του σχολείου μας!

Με χαρά λάβαμε σήμερα τα βιβλία που μας έστειλε η Library4all, μια αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία που ιδρύθηκε τον Οκτώβριο του 2013 με στόχο την ανάπτυξη της φιλαναγνωσίας σε παιδιά σχολικής και προσχολικής ηλικίας, μέσω της υποστήριξης και της ενίσχυσης σχολικών βιβλιοθηκών με βιβλία. Τα παιδιά αγκάλιασαν τη νέα συλλογή βιβλίων που ήρθαν να εμπλουτίσουν

 » (συνέχεια…)

Σχέδιο δράσης “Ανακαλύπτοντας τα ταλέντα μας”

Το Εργαστήριο Κινηματογράφου στον χώρο της βιβλιοθήκης με υπέυθυνη τη δασκάλα του σχολείου κ. Μαρίνα Βαϊναλή και το Εργαστήριο Θεάτρου στην αίθουσα πολλαπλών εκδηλώσεων με υπεύθυνη την εκπαιδευτικό Θεατρικής Αγωγής κ. Νεφέλη Μπαλτατζή. Το πρώτο εργαστήριο παρακολουθούν 7 μαθητές/τριες ενώ το δεύτερο εργαστήριο 24 μαθητές/τριες. Επίσης πραγματοποιήθηκε και το εργαστήριο πληροφορικής στο οποίο συμμετέχουν 10

 » (συνέχεια…)

“Ανακαλύπτοντας τα ταλέντα μας”

Η λειτουργία του Εργαστηρίου Μουσικής στον χώρο της Σχολικής Βιβλιοθήκης, με υπεύθυνο τον εκπαιδευτικό Μουσικής του σχολείου τον κ. Μανόλη Γερεμπακάνη, στα πλαίσια του Σχεδίου Δράσης “Ανακαλύπτοντας τα ταλέντα μας”. Δεκαπέντε μαθητές/τριες του σχολείου μας  δήλωσαν και παρακολουθούν το συγκεκριμένο Εργαστήριο.

426978226 719902493279287 7369810294823068696 n » (συνέχεια…)

Εκπαιδευτική επίσκεψη στο Παιδικό Μουσείο!

Την Τρίτη 13 Φεβρουαρίου οι μαθητές των Α’, Β’ και Γ’ τάξεων επισκέφτηκαν το Παιδικό Μουσείο Θεσσαλονίκης και παρακολούθησαν τα προγράμματα για τα παραδοσιακά παιχνίδια και την κλιματική αλλαγή!

429105277 1574247453324338 6861678494444087736 n