Δωρεά βιβλίων από τη Λέσχη Lions Θεσσαλονίκης »Αριστοτέλης»

Έναν μεγάλο αριθμό βιβλίων, δερματόδετων παλαιότερων εκδόσεων, εκ μέρους του κ. Γεωργίου Κακουλίδη, δώρισε στο σχολείο μας για τη σχολική μας βιβλιοθήκη η Λέσχη Lions Θεσσαλονίκης »Αριστοτέλης». Ευχαριστούμε θερμά γι΄ αυτήν την πρωτοβουλία την Πρόεδρό της κ. Λίτσα Δείνα!

βιβλίων » Read more

Πρόγραμμα μετάβασης των νηπίων στο Δημοτικό Σχολείο

Με μεγάλη χαρά συνεργαστήκαμε με το Νηπιαγωγείο Νέας Φιλαδέλφειας και υποδεχθήκαμε τους μαθητές και τις μαθήτριές του  στους χώρους του σχολείου μας, στα πλαίσια του προγράμματος ομαλής μετάβασης των νηπίων στο Δημοτικό Σχολείο που υλοποιείται από το Νηπιαγωγείο. Στη φωτογραφία, τα αυριανά μας »πρωτάκια» ξεναγούνται στην αίθουσα διδασκαλίας της Α΄ τάξης και εξερευνούν, συζητούν και

 » Read more

Εκδηλώσεις στο σχολείο

Την Τρίτη 14 Ιουνίου 2022 στις 7.30 το απόγευμα, θα πραγματοποιηθούν στον αύλειο χώρο του σχολείου αθλητικές εκδηλώσεις με τη συμμετοχή όλων των μαθητών και των μαθητριών μας. Στη συνέχεια θα ακολουθήσει γλέντι με φαγητό και ζωντανή μουσική που διοργανώνει ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων.

Εκδηλώσεις για την αποφοίτηση των μαθητών/τριών της Στ΄ τάξης

Την Πέμπτη 9 Ιουνίου 2022 στις 7 το απόγευμα, στο Κελεσόγλειο Πνευματικό κέντρο της Νέας Φιλαδέλφειας θα πραγματοποιηθούν οι εκδηλώσεις για την αποφοίτηση των μαθητών/τριών της Στ΄ τάξης του σχολείου μας. Οι μαθητές/τριες θα παρουσιάσουν τη θεατρική παράσταση «Ταξίδι στο χρόνο», ενώ θα γίνει και η απονομή των αναμνηστικών από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων.

 » Read more