Η Ε΄τάξη μαθαίνει για τη λειτουργία των βιβλιοθηκών1

Την Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2015 το πρωί επισκέφτηκαν το σχολείο μας η κ. Παναγιώτα Γκαλέτση και η Έλλη….. που είναι βιβλιοθηκονόμοι στην βιβλιοθήκη του δήμου Ωραιοκάστρου… (περισσότερα…)

Συνέντευξη της Όλγας Σεχίδου στους μαθητές της Γ΄τάξης!

Φωτογραφία0785os2Συνέντευξη από τη συγγραφέα Όλγα Σεχίδου (Από τη Γ’ τάξη)

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης της κας Όλγας Σεχίδου στο σχολείο μας, τα παιδιά της Γ’ τάξης είχαν την ευκαιρία να πάρουν συνέντευξη από τη συγγραφέα. Η κυρία Σεχίδου άκουσε πολύ προσεκτικά τα παιδιά και απάντησε με απίστευτη προθυμία και υπομονή όλες τους τις ερωτήσεις! (περισσότερα…)

Η ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΟΛΓΑ ΣΕΧΙΔΟΥ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΤΑΙ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ!

Η συγγραφέας Όλγα Σεχίδου επισκέφθηκε το σχολείο μας,έκανε δραστηριότητες και συζήτησε με τα παιδιά.

Με τους μαθητές των Α΄, Β΄,Γ΄, τάξεων ασχολήθηκε με το βιβλίο » Η Έλσα και οι άλλοι». Με τους μαθητές των Δ΄, Ε΄, ΣΤ, τάξεων ασχολήθηκε με το βιβλίο » Η Έλσα και ο Σοκολάτα με γάλα «. Η κ. Σεχίδου συζήτησε με τα παιδιά πάνω στα θέματα που θίγει σε αυτά τα βιβλία.Φωτογραφία07905so

ΣΧΟΛΗ ΓΟΝΕΩΝ

Ανακοίνωση-Πρόσκληση για σχολή γονέων

Η ανατροφή ενός παιδιού είναι πολύ σημαντική, ίσως η σημαντικότερη αποστολή του ανθρώπου, για την οποία χρειάζεται προετοιμασία, σωστή πληροφόρηση και υποστήριξη.

Ο γονιός συχνά κατηγορείται και σπάνια εκπαιδεύεται. Ουσιώδης και πρωταρχικός σκοπός των ομάδων είναι η πρόληψη της ψυχικής υγείας των παιδιών αλλά και όλων των μελών της οικογένειας που αποτελεί πια αναγκαιότητα στις δύσκολες εποχές που διανύουμε.

 

Μέσα από μια σειρά θεμάτων, όπως είναι οι οικογενειακοί κανόνες, η οριοθέτηση, η συναισθηματική νοημοσύνη, η ενθάρρυνση, ο σεβασμός, η προσαρμογή στον παιδικό σταθμό, και πολλά άλλα ο γονιός εκπαιδεύεται αποτελεσματικά στο ρόλο του.

Καθώς μεγαλώνει το παιδί σας θα πρέπει να αναπτύξετε τις κατάλληλες δεξιότητες έτσι ώστε βήμα – βήμα να χτίσετε μία αρμονική και αποτελεσματική επικοινωνία με το παιδί βασισμένη στον αμοιβαίο σεβασμό, την αγάπη και την εκτίμηση.

Με μεγάλη χαρά σας ενημερώνουμε ότι την ΤΕΤΑΡΤΗ 18 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 17:30 στο χώρο του Σχολείου, θα γίνει η πρώτη συνάντηση για ενημέρωση και εγγραφή στη ΣΧΟΛΗ ΓΟΝΕΩΝ.