ΣΧΟΛΗ ΓΟΝΕΩΝ

Ανακοίνωση-Πρόσκληση για σχολή γονέων

Η ανατροφή ενός παιδιού είναι πολύ σημαντική, ίσως η σημαντικότερη αποστολή του ανθρώπου, για την οποία χρειάζεται προετοιμασία, σωστή πληροφόρηση και υποστήριξη.

Ο γονιός συχνά κατηγορείται και σπάνια εκπαιδεύεται. Ουσιώδης και πρωταρχικός σκοπός των ομάδων είναι η πρόληψη της ψυχικής υγείας των παιδιών αλλά και όλων των μελών της οικογένειας που αποτελεί πια αναγκαιότητα στις δύσκολες εποχές που διανύουμε.

 

Μέσα από μια σειρά θεμάτων, όπως είναι οι οικογενειακοί κανόνες, η οριοθέτηση, η συναισθηματική νοημοσύνη, η ενθάρρυνση, ο σεβασμός, η προσαρμογή στον παιδικό σταθμό, και πολλά άλλα ο γονιός εκπαιδεύεται αποτελεσματικά στο ρόλο του.

Καθώς μεγαλώνει το παιδί σας θα πρέπει να αναπτύξετε τις κατάλληλες δεξιότητες έτσι ώστε βήμα – βήμα να χτίσετε μία αρμονική και αποτελεσματική επικοινωνία με το παιδί βασισμένη στον αμοιβαίο σεβασμό, την αγάπη και την εκτίμηση.

Με μεγάλη χαρά σας ενημερώνουμε ότι την ΤΕΤΑΡΤΗ 18 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 17:30 στο χώρο του Σχολείου, θα γίνει η πρώτη συνάντηση για ενημέρωση και εγγραφή στη ΣΧΟΛΗ ΓΟΝΕΩΝ.