Η σχολική εκδήλωση για τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση που έχουμε αναρτήσει. Την ημέρα αυτή στο σχολείο θα γίνει η επίδοση της σημαίας στους σημαιοφόρους και στο τμήμα των παραστατών κλπ. ενώπιον των υπόλοιπων μαθητών και γονέων της Ε΄ & ΣΤ΄ τάξης.

Στην κατάθεση στεφάνου στις 27-10-2022 δε θα παρευρεθούμε, γιατί έχει παρέλθει η σειρά του σχολείου μας ως υπεύθυνο κατάθεσης, καθώς και για την αποφυγή συγχρωτισμού.

Στη δοξολογία (28-10-2022) θα παρευρεθούν, ο σημαιοφόρος της 28ης Οκτωβρίου και  οι  παραστάτες στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στις 10.45. Έξω από την εκκλησία θα τους περιμένει ο  καθηγητής της Φυσικής Αγωγής κ. Πασχάλης Μιχαήλ. Μετά το τέλος της δοξολογίας τα παιδιά,  θα οδηγηθούν στον χώρο της παρέλασης μαζί με τον υπεύθυνο εκπαιδευτικό.

Στον χώρο της παρέλασης θα τους περιμένει και η εκπαιδευτικός κ. Βασιλοπούλου Χριστίνα.  Ώρα προσέλευσης στην παρέλαση: 10.45. Η συγκέντρωση των μαθητών/τριών θα γίνει κατά μήκος της οδού Γαρδέλη, από το σημείο της οδού Σαλαμίνος και κατά μήκος της οδού Βασ. Σοφίας, μέχρι το ύψος της πλατείας Κασταλίας. Στις 11.30 θα ξεκινήσει η παρέλαση.

Στη λήξη της παρέλασης οι γονείς θα παραλάβουν τα παιδιά τους από τον προαύλιο χώρο του κλειστού γυμναστηρίου «ΣΠΥΡΟΣ ΛΟΥΗΣ». Οι μαθητές θα εισέρχονται στον χώρο του γυμναστηρίου από την είσοδο της οδού Ν. Πλαστήρα και θα εξέρχονται από την έξοδο της οδού Βασ. Όλγας του γηπέδου. Η παραλαβή των μαθητών/τριών θα γίνει μετά τη λήξη της παρέλασης. Παρακαλούνται οι γονείς να κατευθύνονται στον χώρο παραλαβής των παιδιών τους χωρίς καθυστέρηση και να ενημερώνουν τον κ. Πασχάλη Μ.  και την κ. Βασιλοπούλου Χ. για την αποχώρηση του παιδιού τους. Εάν κάποιος άλλος εκτός του γονέα παραλάβει το παιδί, να έχει ενημερωθεί προηγουμένως το σχολείο με ηλεκτρονικό μήνυμα.

Αναφορικά με τα μέτρα προστασίας που θα πρέπει να τηρηθούν στη δοξολογία και στην παρέλαση για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου, σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα η χρήση μάσκας προτείνεται σε χώρους όπου υπάρχει συνάθροιση και συνωστισμός.