imagesΑγαπητοί γονείς/κηδεμόνες,

Η σχολική εκδήλωση για τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου από τους/τις μαθητές/τριες της Ε΄ τάξης. Υπεύθυνος γιορτής ο δάσκαλος της τάξης κ. Παλούκης Θωμάς. Αρχικά, θα γίνει η παράδοση της σημαίας στους/στις μαθητές/τριες της ΣΤ΄τάξης, οι οποίοι θα πρέπει να προσέλθουν όλοι, λόγω της παράδοσης της σημαίας, φορώντας τα ρούχα της παρέλασης (σημαιοφόροι, παραστάτες, διμοιρίτες, ταμπελοφόροι και υπεύθυνοι κατάθεσης στεφάνου) καιστη συνέχεια θα παρακολουθήσουν την εκδήλωση.

Τα υπόλοιπα τμήματα θα τιμήσουν την εθνική επέτειο με δραστηριότητες μέσα στην τάξη τους. Κατά το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα δε θα πραγματοποιηθεί διάλειμμα και οι μαθητές/τριες,  δε θα φέρουν μαζί τους κολατσιό παρά μόνο την τσάντα τους με ό,τι βιβλία ή υλικά θα τους πουν οι εκπαιδευτικοί των τάξεων/τμημάτων.

Οι μαθητές θα προσέλθουν στο σχολείο κανονικά κατά το διάστημα 8.00-08.15 και θα αποχωρήσουν περίπου στις 09.45. Η Πρωινή υποδοχή και το Ολοήμερο  δε θα λειτουργήσουν σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία.

Προτείνεται η χρήση μάσκας σε χώρους όπου υπάρχει συνάθροιση και συνωστισμός.

Επίσης, δόθηκαν στους μαθητές και τις μαθήτριες κονκάρδες, φουλάρια και γάντια. Θα πρέπει να πλυθούν πριν και μετά τη χρήση τους και να επιστραφούν τη Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2022 στο σχολείο.

Επιτρέπεται η είσοδος στους γονείς των μαθητών/τριών της Ε΄& ΣΤ΄ τάξης.

Η διευθύντρια του σχολείου

Μαρία Βαστάκη