Αρχείο για "Δεκέμβριος, 2021"

Χριστουγεννιάτικη γιορτή

Οι μαθητές και οι μαθήτριες της Α΄ τάξης με τη δασκάλα τους κ. Σοφία Μπινιάρη και τη μουσικό κ. Άννα Μεσολωρά ετοίμασαν μια συγκινητική, χριστουγεννιάτικη γιορτή με ποιήματα και τραγούδια. Θεατές οι μαθητές και οι μαθήτριες της Β΄ τάξης, η διευθύντρια και δάσκαλοι. Του χρόνου ευχόμαστε να μπορούμε να ανοίξουμε το σχολείο, ώστε να χαρείτε τα παιδιά σας από κοντά.

https://blogs.sch.gr/6dimamarous/files/2021/12/video-1640244321.mp4

https://blogs.sch.gr/6dimamarous/files/2021/12/video-1640246677.mp4

Θερμά συγχαρητήρια στους μαθητές και τις μαθήτριες και στις εκπαιδευτικούς!

Ετικέτες:

Να τα πούμε;

Οι μαθητές/τριες της Β΄τάξης, του Γ2 και της Δ΄ τάξης τραγούδησαν τα κάλαντα στη διευθύντρια του σχολείου. Η εορταστική ατμόσφαιρα με τις φωνούλες των παιδιών απλώθηκε απλώθηκε παντού.

Και του χρόνου, παιδιά!

https://blogs.sch.gr/6dimamarous/files/2021/12/video-1640254386.mp4

 

Ετικέτες:

Παραδόθηκαν τα είδη πρώτης ανάγκης για “Το Χαμόγελο του παιδιού”

Σήμερα 22-12-2021,  αυτοκίνητο από “Το Χαμόγελο του παιδιού” παρέλαβε 70 σακούλες με είδη πρώτης ανάγκης και τρόφιμα. Ευχαριστούμε τους μαθητές, τις μαθήτριες και τους γονείς του σχολείου μας, που πάντα είναι αρωγοί στις δράσεις του σχολείου.

Ετικέτες:

Χριστουγεννιάτικες ευχές

. 2022 Β

Σύμφωνα με το ΠΔ79/2017 η λειτουργία του σχολείου για τις χριστουγεννιάτικες διακοπές σταματά στις 24 Δεκεμβρίου και η επαναλειτουργία του είναι στις 8 Ιανουαρίου του νέου έτους. Επειδή 8 Ιανουαρίου 2022 είναι Σάββατο, το σχολείο θα λειτουργήσει την επόμενη εργάσιμη, δηλαδή τη Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2022.

Ο Σύλλογος Διδασκόντων του σχολείου μας σας εύχεται ολόψυχα “Καλές Γιορτές!” και “Ευτυχισμένο το Νέο Έτος 2022!”

 

Ετικέτες:

Χριστουγεννιάτικα δωράκια από τα μέλη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων

Σήμερα, 22-12-2021,  μέλη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων μοίρασαν στους μαθητές και τις μαθήτριες του σχολείου μας όμορφα χριστουγεννιάτικα δωράκια. Χθες πρόσφεραν γούρια για το 2022 σε όλο το εκπαιδευτικό και υπαλληλικό προσωπικό του σχολείου.

Η διευθύντρια, οι εκπαιδευτικοί και όλοι οι μαθητές/τριες ευχαριστούμε θερμά γι΄αυτή την ευγενική χειρονομία!

Ευχόμαστε σε όλους “Καλές γιορτές με Υγεία, Αγάπη, Τύχη, Αισιοδοξία και Δημιουργικότητα!”

 

Ετικέτες:

Επικαιροποίηση του Ευρωπαϊκού σχολικού προγράμματος διανομής φρούτων, λαχανικών και γάλακτος

unnamedΤο σχολείο μας για τρίτη συνεχή χρονιά συμμετέχει στο Ευρωπαϊκό σχολικό πρόγραμμα διανομής φρούτων, λαχανικών και γάλακτος το οποίο οργανώνει το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων σε συνεργασία με το ΥΠΑΙΘ.

Για τη συμμετοχή των μαθητών/μαθητριών στο Πρόγραμμα ζητείται η ενυπόγραφη συγκατάθεσή των γονέων/κηδεμόνων,  η οποία θα επιστραφεί  στο σχολείο μέχρι την Τετάρτη 22-12-2021.

 

Ετικέτες:

Το σχολείο μας στέκεται δίπλα στα παιδιά…

Το σχολείο μας σε κάθε ευκαιρία δηλώνει έμπρακτα, ότι στέκεται δίπλα στον άνθρωπο με σεβασμό και αγάπη. Έτσι μετά από πρόταση μελών του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου οι τάξεις ΣΤ1΄ και Β΄ ετοίμασαν ονομαστικές, χριστουγεννιάτικες καρτούλες και ένα σουπλά, για να τα ανταλλάξουν με τα παιδιά από τη δομή φιλοξενίας ασυνόδευτων ανηλίκων “Little Pugad”, η οποία ανήκει στην οργάνωση The Homeproject.

Ο ξενώνας αυτός  φιλοξενεί 12 παιδιά ηλικίας από 6 έως 13 ετών.

Την προηγούμενη εβδομάδα τα παιδιά του ξενώνα ετοίμασαν ζωγραφιές,  ώστε να φτιάξουν χριστουγεννιάτικες  κάρτες, τις οποίες παραδοσιακά μοιράζουν σε φίλους του ξενώνα και σε ανθρώπους που συνεργάζονται. Έτσι συμφωνήθηκε να γίνει ανταλλαγή  καρτών με χριστουγεννιάτικες ευχές. Σήμερα λοιπόν, 20-12-2021 παραλάβαμε μία κάρτα για κάθε τμήμα από τα παιδιά τις δομής και εμείς τους στείλαμε τις δημιουργίες των μαθητών/τριών μας.

Λειτουργία του σχολείου στις 23-12-2021

.jpgΑγαπητοί γονείς/κηδεμόνες,

Την Πέμπτη 23-12-2021 είναι η τελευταία ημέρα λειτουργίας του σχολείου πριν τις διακοπές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, σύμφωνα με το ΠΔ 79/2017.

Το σχολείο την ημέρα αυτή θα λειτουργήσει κανονικά (Πρωινό και Ολοήμερο πρόγραμμα).

Την ημέρα αυτή οι μαθητές/τριες της Α΄ τάξης μαζί με τη δασκάλα τους κ. Μπινιάρη Σοφία και τη μουσικό κ. Μεσολωρά Άννα θα παρουσιάσουν χριστουγεννιάτικα ποιήματα και τραγούδια στους συμμαθητές  και τις συμμαθήτριές τους της Β΄τάξης, ενώ οι μαθητές/τριες των άλλων τάξεων θα τηρήσουν το πρόγραμμά τους σε συνδυασμό με χριστουγεννιάτικες δράσεις (κάλαντα, χειροτεχνίες κλπ).

 

Η διευθύντρια του σχολείου

Ετικέτες:

Δράση με την “Κιβωτό του Κόσμου”

Αυτή τη χρονιά το σχολείο μας έχει προγραμματίσει να πραγματοποιήσει διάφορες δράσεις με στόχο την  ενημέρωση – ευαισθητοποίηση των μαθητών/τριών  σε ζητήματα που απασχολούν την κοινωνία και την ενεργό συμμετοχή τους μέσα από την προσφορά.

Τη Δευτέρα λοιπόν, 13-12-2021,  όλα τα παιδιά του σχολείου συζήτησαν διαδικτυακά με εκπρόσωπο της “Κιβωτού του Κόσμου” για τη δράση της.

Επίσης, οι μαθητές/τριες από την Α΄έως την Δ΄ τάξη ετοίμασαν χριστουγεννιάτικες χειροτεχνίες για τα παιδιά της δομής και οι μαθητές/τριες της Ε΄ & ΣΤ ΄ τάξης θα προσφέρουν ένα αγαπημένο τους αντικείμενο συνοδευόμενο με μια επιστολή.

Ετικέτες:

Ενημέρωση γονέων και επίδοση βαθμολογίας Α΄ τριμήνου

.pngΑγαπητοί γονείς/κηδεμόνες,

Σύμφωνα με το ΦΕΚ 5437/23-11-2021, για την επίδοση της βαθμολογίας του α΄ τριμήνου (εκτός Α & Β τάξης), θα δώσουμε τη βαθμολογία του α΄ τριμήνου σε κλειστούς φακέλους στις 17/12/2021, ημέρα Παρασκευή στα παιδιά. Την εβδομάδα 13-17/12/2021 θα ενημερωθείτε από τους /τις εκπαιδευτικούς τηλεφωνικά για την πρόοδο των παιδιών σας.

Η διευθύντρια του σχολείου

 

Ετικέτες:

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση