Επιστροφή σε E-learning

Τ.Π.Ε.

Αγαπητά μου παιδιά,

σας έλειψε το μάθημα της Πληροφορικής; Αν ναι, τότε έχετε την ευκαιρία και από το σπίτι να διατηρήσετε μια επαφή με όλα όσα κάναμε σε αυτή τη σχολική χρονιά.

Ελπίζω μέχρι τώρα όλοι σας να έχετε δημιουργήσει λογαριασμό στο ΠΣΔ. Αν δεν το έχετε ήδη κάνει, τότε ακολουθήστε τις οδηγίες που έχουν αναρτηθεί και στην ιστοσελίδα του σχολείου.

Μπορείτε να βρείτε την ψηφιακή τάξη των Τ.Π.Ε. πηγαίνοντας στην σελίδα η-τάξη.

Αφού συνδεθείτε με το λογαριασμό σας στο ΠΣΔ (κάντε κλικ στο “Σύνδεση με λογαριασμό sch.gr“) πηγαίνετε στην καρτέλα Μαθήματα (βλ. και την πιο κάτω εικόνα). Εκεί ανάμεσα στα μαθήματα θα βρείτε και αυτά που έχουν δημιουργηθεί για το μάθημα των Τ.Π.Ε. Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή κάνοντας κλικ στο αντίστοιχο κουτάκι (επισημαίνεται με κόκκινο κύκλο στην εικόνα).

 

 

 

Καθήκοντα εβδομάδας 2/4 – 9/4

Πρόσβαση στα μαθήματα των Τ.Π.Ε.

Στην ψηφιακή πλατφόρμα ασύγχρονης εκπαίδευσης eclass έχουν αναρτηθεί τα παρακάτω μαθήματα, τα οποία είναι προσβάσιμα απ’ όλους τους μαθητές του 12ου Δ.Σ. Πάτρας, που έχουν αποκτήσει λογαριασμό στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο, με username π.χ. a123654: Δημιουργώντας ένα παιχνίδι με το Scratch (Ε’ και ΣΤ’) Ο κειμενογράφος (Β’ Γ’ Δ’) Ζωγραφίζοντας με τον υπολογιστή (Α’, Β’, …

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση