Νοέ 26

Καλά και Ευλογημένα Χριστούγεννα!

Νοέ 21

Ανακοίνωση

Η εκπαιδευτικός των αγγλικών κυρία Βασιλική Σταυροπούλου έχει ενημέρωση γονέων την Τρίτη 26 Νοεμβρίου 13.15 με 14.00

Νοέ 21

Ενημερωτικό σημείωμα για τις δράσεις και τον προγραμματισμό του σχολείου μας

12ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΑΤΡΑΣ                               Πάτρα, 19/11/2019

                                                                                    

  ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ  ΣΗΜΕΙΩΜΑ

Με το παρόν θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τις δράσεις και τον προγραμματισμό του σχολείου μας που αφορούν την περίοδο μέχρι και το κλείσιμο για τις γιορτές των Χριστουγέννων  (23/12/2019)

  1. Στις 18  Δεκεμβρίου ημέρα Τετάρτη και ώρα 6.30μμ θα γίνει στο χώρο εκδηλώσεων του σχολείου η γιορτή μας. Την ίδια μέρα το πρωί ΔΕ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ, γιατί θα γίνει μεταφορά ωραρίου. Παράλληλα με τη γιορτή θα λάβει χώρα το παζάρι σε συνεργασία με το ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ στο ισόγειο. Τα έσοδα θα καλύψουν ανάγκες για εποπτικό υλικό που σας έχουμε αποδείξει ότι χρησιμοποιείται από όλους .
  2. Παρακαλούμε μέχρι τις 16 Δεκέμβρη να κατασκευάσετε είδη για το παζάρι, είναι πολύ σημαντική η στήριξή σας. Τα είδη θα τα φέρνετε στο σχολείο και θα τα παραδίδετε στο γραφείο μας. 
  3. Όπως κάνουμε κάθε χρόνο την περίοδο αυτή μέχρι και 20 Δεκεμβρίου Παρασκευή μαζεύουμε τρόφιμα για το ΧΕΡΙ ΧΕΡΙ το οποίο στηρίζει και οικογένειες του σχολείου μας. Είναι σημαντικό να συμβάλλουμε με όποιον τρόπο για να κάνουμε για όλους τις γιορτές χαρούμενες και ξεχωριστές. Είμαστε σίγουροι ότι και φέτος θα ανταποκριθείτε! Τα ευπαθή προϊόντα παρακαλούμε να τα φέρετε Πέμπτη και Παρασκευή (19 και 20 Δεκέμβρη) ώστε να τα μοιράσουμε κατευθείαν. 
  4. Βαθμοί Α τριμήνου θα δοθούν Παρασκευή 20 Δεκέμβρη 12.45 Κατά την παράδοση των βαθμών οι μαθητές είναι μαζί σας καθότι δεν υπάρχουν εφημερεύοντες για την επίβλεψή τους. Οι μαθητές που θα αναχωρήσουν με το λεωφορείο και όχι με εσάς θα ειδοποιήσουν εγγράφως το σχολείο μέχρι την Τρίτη 17 Δεκέμβρη, ώστε να μη γίνει κάποια λάθος κατανόηση.
  5.  Το σχολείο μας στηρίζει και το make a wish και μπορείτε να προμηθευτείτε αστέρια.
  6. Στις 23 Δεκέμβρη Δευτέρα, το σχολείο λειτουργεί κανονικά. Για τον προγραμματισμό μας εκείνη τη μέρα, θα ενημερωθείτε. 

Η συνεργασία και η βοήθειά σας είναι πολύτιμη. Ευχαριστούμε για τη στήριξή σας σε όλα τα επίπεδα ! 

Επιτυχία και ωραίες αναμνήσεις ευχόμαστε για όλους αυτή την Ευλογημένη Περίοδο

Καλές Γιορτές!

 

Η Διευθύντρια και το Εκπαιδευτικό Προσωπικό

   

 

Νοέ 16

Εκδηλώσεις για την Επέτειο του Πολυτεχνείου

Την Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2019 πραγματοποιήθηκαν στο σχολείο μας εορταστικές εκδηλώσεις εν όψει της Επετείου του Πολυτεχνείου!

Νοέ 14

Συμπόσιο «Ψυχική Υγεία – Νέες Τεχνολογίες – Δικαιώματα του Παιδιού»

Νοέ 13

Εορταστικές εκδηλώσεις για τη 17η Νοεμβρίου

Την Παρασκευή 15 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθούν εορταστικές εκδηλώσεις μέχρι τις 9.30 π.μ.

Τα λεωφορείο θα αναχωρήσουν από το σχολείο στις 9.30.

Το ολοήμερο δεν θα λειτουργήσει.

Οκτ 30

Εκδηλώσεις για την Εθνική Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940

Την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκαν στο σχολείο μας εορταστικές εκδηλώσεις λόγω της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου! Επίσης, έγινε και η τελετή απονομής της σημαίας στους μαθητές της Στ’ Τάξης όπως και ο ορισμός παραστατών. Συγκεκριμένα, για το χρονικό διάστημα έως 31 Ιανουαρίου ορίστηκε σημαιοφόρος ο Αναστάσιος-Γεώργιος Σπηλιόπουλος και παραστάτες για το ίδιο διάστημα οι μαθητές Κόδρος-Δημήτριος Δεληγιάννης, Απόστολος Καψής, Μαρία Κυδωνιάτη, Ζωή Σαριτζόγλου και ο Νίκος Βαμβακάς. Για κατάθεση στεφάνου για την ίδια περίοδο επιλέχθηκε ο μαθητής Ευάγγελος-Φίλιππος Κωστόπουλος. Συγχαρητήρια σε όλους!!!

Οκτ 22

Σχολική εορτή 28ης Οκτωβρίου

Στις 25 Οκτώβρη θα πραγματοποιηθούν οι εκδηλώσεις για την 28η Οκτωβρίου.

Τα λεωφορεία θα αναχωρήσουν κανονικά στις 7.55 και από το σχολείο θα αναχωρήσουν στις 9.30. Το ολοήμερο δεν θα λειτουργήσει.

Σεπ 23

Συνάντηση με τους εκπαιδευτικούς του σχολείου μας

Την Τετάρτη 7.15 μμ σας περιμένουμε στην πρώτη συνάντηση με εκπαιδευτικούς για να γνωριστείτε και να ενημερωθείτε για τους στόχους της τάξης του παιδιού σας καθώς και τον τρόπο μελέτης και προετοιμασίας.

Η παρουσία σας θα θέσει τις βάσεις της καλής μας συνεργασίας.

Η Διευθύντρια και το εκπαιδευτικό προσωπικό

Σεπ 12

Ο Αγιασμός του σχολείου μας

Την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε ο Αγιασμός στο σχολείο μας.

Σας υπενθυμίζουμε ότι το Ολοήμερο πρόγραμμα του σχολείου μας θα λειτουργήσει κανονικά από Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου.

 

Παλαιότερα άρθρα «

Top
 
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων