↑ Επιστροφή σε Τ.Π.Ε.

Καθήκοντα εβδομάδας 2/4 – 9/4

Ζωγραφίζοντας με τον υπολογιστή (Α’, Β’, Γ’)

Μπες στο eclass με το λογαριασμό που διαθέτεις στο ΠΣΔ. Δες τις δύο πρώτες ενότητες που έχουν αναρτηθεί στο μάθημα Ζωγραφίζοντας με τον υπολογιστή (Α’, Β’, Γ’) Μετά προσπάθησε να κάνεις την εργασία 2: Φτιάχνοντας μια πίτσα. Ανέβασέ τη στο eclass για να τη δω και να σου πω τη γνώμη μου. Ααα και μην …

View page »

Μαθαίνω το Scratch (Ε’ – ΣΤ’)

Δες τις δύο πρώτες ενότητες που έχουν αναρτηθεί στο μάθημα Δημιουργώντας ένα παιχνίδι με το Scratch  Μετά προσπάθησε να κάνεις την εργασία 2. Ανέβασέ τη στο eclass για να τη δω και να σου πω τη γνώμη μου. Ααα και μην ξεχάσεις να βλέπεις και τον Τοίχο του μαθήματος. Εκεί θα αναρτώνται εργασίες συμμαθητών σου, …

View page »

Ο κειμενογράφος (Β’, Γ’, Δ’)

Μπες στο eclass με το λογαριασμό που διαθέτεις στο ΠΣΔ. Δες την ενότητα Βάζουμε κείμενο και εικόνες σε Πίνακα (Γ’, Δ’). Μετά προσπάθησε να φτιάξεις και εσύ τον πίνακα σύμφωνα με τις οδηγίες. Ανέβασε τη δουλειά σου στις Εργασίες για να τη δω και να σου πω τη γνώμη μου.

View page »

 
Top
 
Yπενθυμίζουμε ότι η μηδενική χρέωση μέσω κινητής τηλεφωνίας ισχύει μόνο για τον παρόντα ιστότοπο και για τους ιστότοπους που αναφέρονται στο δελτίο τύπου του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων.
Η προβολή περιεχομένου από άλλο ιστότοπο που έχει ενσωματωθεί στον παρόντα ιστότοπο (π.χ. video youtube) ή το άνοιγμα συνδέσμων που οδηγούν σε εξωτερικό περιεχόμενο δεν υπάγονται στη μηδενική χρέωση.
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων