ΕΝΑΡΞΗ ΣΧΟΛΕΙΟΥ- ΜΕΤΡΑ

Ενόψει της δια ζώσης λειτουργίας των σχολείων από τη Δευτέρα 13-9-2021, σας ενημερώνουμε για τα εξής:

Η διενέργεια αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (self-test) είναι υποχρεωτική για τους/τις μαθητές/τριες όλων των σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας.  Ο υποχρεωτικός αυτοδιαγνωστικός έλεγχος διενεργείται δύο φορές την εβδομάδα, προ Τρίτης και Παρασκευής και έως είκοσι τέσσερις (24) ώρες πριν από την προσέλευση στη σχολική μονάδα και οι μαθητές/τριες προσέρχονται με την επίδειξη βεβαίωσης αρνητικού αποτελέσματος. Κατ’ εξαίρεση, την πρώτη εβδομάδα λειτουργίας κάθε σχολικής μονάδας ο πρώτος αυτοδιαγνωστικός έλεγχος (selftest) διενεργείται έως και είκοσι τέσσερις (24) ώρες πριν την προσέλευση στη σχολική μονάδα.

          Θα πρέπει επίσης να σας επισημάνουμε ότι η χρήση της μάσκας σε όλους τους χώρους του σχολείου παραμένει υποχρεωτική ανεξάρτητα από τη χρήση των αυτοδιαγνωστικών ελέγχων.

Ο Αγιασμός θα γίνει τη Δευτέρα 13/9/2021 ώρα 8.30π.μ. Μόνο οι μαθητές θα προσέλθουν εντός σχολείου. Οι γονείς των μαθητών της Α΄τάξης θα εισέλθουν στο προαύλιο και θα μείνουν στο προαύλιο τηρώντας τις αποστάσεις. Στις 9.00 π.μ. θα γίνει η αποχώρηση των μαθητών από το σχολείο. Έναρξη πλήρους προγράμματος (και ολοήμερο) την Τρίτη 14/9/2021 . Την Τρίτη θα δοθούν και τα βιβλία.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση