ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜ. ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΠΤΕΛΕΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΒΟΛΟΥ

PRIMARY SCHOOL OF PTELEOS

PRIMARY SCHOOL OF PTELEOS

Σήμερα, Παρασκευή 13 Ιουνίου 2014, πραγματοποιήθηκε εκδήλωση στο Δημαρχείο του Βόλου για την παρουσίαση και βράβευση των μαθητικών εντύπων που εκδόθηκαν κατά το σχολικό έτος 2013-2014 από σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Ν. Μαγνησίας. Η εκδήλωση διοργανώθηκε από τον Τομέα Παιδείας του Δήμου Βόλου και συντονίστηκε από την κα Σούλα Μπαρτζιώκα, Πρόεδρο της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας και δημοτική σύμβουλο Βόλου, και τον κ. Δημήτρη Μαρέδη, δημοσιογράφο, ενώ το παρόν έδωσε και ο Δήμαρχος Βόλου, κ. Σκοτινιώτης.

Η φετινή συμμετοχή ξεπέρασε κάθε προηγούμενο! Στη δράση συμμετείχαν 32 σχολεία (Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια, Λύκεια, Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας) με πάνω από 40 ερασιτεχνικές εκδοτικές προσπάθειες ποικίλων μορφών και περιεχομένου, όπως σχολικές εφημερίδες, διηγήματα, περιοδικά, ιστοσελίδες ακόμη και ξενόγλωσσα έντυπα! Με μεγάλη χαρά και υπερηφάνεια, λοιπόν, σας ανακοινώνουμε ότι η δίγλωσση εφημερίδα μας, που λέγεται «P.T.E.L.E.O.S. (Printing, Typing, Editing, Listening to each other … Enjoying Our School)» ήταν ανάμεσα στις βραβευθείσες! Στην εκδήλωση παρευρέθηκε για λογαριασμό του σχολείου μας η υπεύθυνη του προγράμματος έκδοσης του αγγλικού μαθητικού εντύπου μας, κα Χαμηλού Παρασκευή, η οποία και παρουσίασε τη φετινή δράση, μνημονεύοντας φυσικά την πολύτιμη συνεργασία της με την καθηγήτρια της Φυσικής Αγωγής, κα Φούντα Δέσποινα.

Συγχαρητήρια σε όλους τους μικρούς δημοσιογράφους του Δημοτικού Σχολείου Πτελεού, που με έμπνευση, μεράκι και δημιουργικότητα συνέβαλαν στην έκδοση ενός 24σέλιδου τεύχους ποικίλης ύλης, γράφοντας στα αγγλικά και τα ελληνικά! Πληκτρολόγησαν, έκαναν χρήση του διαδικτύου για έρευνα, συνεργάστηκαν ομαδικά, πήραν συνεντεύξεις και, τελικά, είδαν την παραγωγή γραπτού λόγου με θετικό μάτι! Πολλά μπράβο, παιδιά!

Δείτε την εφημερίδα μας εδώ:

Δείτε το στο slideshare.net

Leave a Reply