ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

Πατήστε τον παρακάτω σύνδεσμο για να δείτε τη νέα ιστοσελίδα του σχολείου μας, με ό,τι σας ενδιαφέρει:

https://2dim-n-agchial.mag.sch.gr

 

ΛΗΞΗ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ 2019-2020

Σήμερα αποχαιρετήσαμε τους μαθητές και τις μαθήτριες του σχολείου μας  εν μέσω των περιοριστικών μέτρων του κορωνοϊού. Δόθηκαν οι Τίτλοι Προόδου και Σπουδών από τους εκπαιδευτικούς και μοιράστηκαν αναμνηστικά από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων σε όλα τα παιδιά. Οι μαθητές της Στ’ τάξης πήραν τον Αναμνηστικό Τίτλο και μια φωτογραφία ενθύμιο της τάξης τους.

Νιώσαμε λίγο περίεργα, παιδιά και εκπαιδευτικοί, για τις αποστάσεις, για την έλλειψη χειραψιών και αγκαλιών. Νιώσαμε άβολα που οι γονείς των παιδιών βρίσκονταν έξω από το σχολείο, στα κάγκελα, να περιμένουν τα παιδιά τους. Ελπίζουμε του χρόνου να είμαστε αλλιώς.

Ευχαριστούμε θερμά τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας για την άψογη συνεργασία, το ύφος και την ευπρέπεια κατά τη χρονιά που πέρασε.

Καλή σταδιοδρομία στα παιδιά μας. Καλή ξεκούραση και καλό καλοκαίρι να έχουμε όλοι.

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

ΕΠΙΔΟΣΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΙΤΛΩΝ

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

      η επίδοση της βαθμολογίας του Γ’ τριμήνου, καθώς και των Τίτλων Προόδου ή των Τίτλων Σπουδών των μαθητών/τριών θα γίνει την ημέρα λήξης των μαθημάτων, Παρασκευή 26/6/2020,  σε κλειστό και σφραγισμένο φάκελο σε κάθε μαθητή/τρια, χωρίς να απαιτείται η φυσική παρουσία γονέων & κηδεμόνων στο σχολείο, ως εξής:

 • Οι μαθητές/τριες που το χρονικό διάστημα από 22/6/2020 έως 26/6/2020 προσέρχονται στο σχολείο τις ημέρες Δευτέρα-Τετάρτη-Παρασκευή, θα έρθουν σχολείο την Παρασκευή, στις 08:15 και θα σχολάσουν στις 10:00 π.μ., παραλαμβάνοντας τους τίτλους τους
 • Οι μαθητές/τριες που το χρονικό διάστημα από 22/6/2020 έως 26/6/2020 προσέρχονται στο σχολείο τις ημέρες Τρίτη και Πέμπτη, θα έρθουν σχολείο την Παρασκευή στις 11:00 και θα σχολάσουν στις 12:30 π.μ., παραλαμβάνοντας τους τίτλους τους
 • Διευκρινίζεται ότι τα τμήματα Α2, Β1 και Β2 που λειτουργούν καθημερινά με όλους τους μαθητές/τριες, την Παρασκευή 26/6/2020, θα σχολάσουν στις 10:00 π.μ.
 • Για τους/τις μαθητές/τριες που ανήκουν σε ομάδα αυξημένου κινδύνου για νόσηση από COVID-19 ή ήδη νοσούν ή στο οικογενειακό τους περιβάλλον υπάρχει άτομο που ανήκει σε ομάδα αυξημένου κινδύνου για νόσηση από COVID-19 ή ήδη νοσεί (αρ. πρωτ. Φ.7/ΦΜ/63728/ΓΔ4/27/5/2020 Υ.Α. ΦΕΚ 2031 Β’) και απουσιάζουν δικαιολογημένα (με Υπεύθυνη Δήλωση) από το σχολείο, η βαθμολογία του Γ’ τριμήνου καθώς και οι Τίτλοι Προόδου ή οι Τίτλοι Σπουδών θα επιδοθούν στους γονείς/κηδεμόνες τους την ημέρα λήξης των μαθημάτων, Παρασκευή 26/6/2020 και ώρα 12:45 – 13:15, λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα για την αποφυγή του συγχρωτισμού στο χώρο του σχολείου.
 • Παρέλκει δε να τονιστεί πως πρέπει να μεριμνήσετε,  προσερχόμενοι εγκαίρως, για την παραλαβή και ασφαλή αποχώρηση των τέκνων σας από την πόρτα του σχολείου την ώρα που αυτά σχολάνε (στις 10:00 και στις 12:30).
 • Ενημερώνουμε τους γονείς των μεταφερόμενων μαθητών (Οικισμοί και Μικροθήβες) ότι δεν υπάρχει η δυνατότητα επιστροφής των παιδιών με το λεωφορείο.

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΑΣΚΑΛΟΘΑΝΑΣΗΣ

ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΕΙΩΝ (ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ)

Αγαπητοί γονείς,

σας γνωρίζουμε τους παρακάτω κανόνες – οδηγίες που θα ισχύσουν στο σχολείο μας για το διάστημα από 1/6/2020 έως και 26/6/2020 λόγω Covid-19.

Σας επισημαίνουμε ότι το σχολείο λειτουργεί από τις 08:00 το πρωί μέχρι τις 13:15.

Το Ολοήμερο και κατ’ επέκταση η Πρωινή ζώνη δε θα λειτουργήσουν προς το παρόν.

Συνεπώς οι μαθητές/τριες προσέρχονται στο σχολείο αυστηρά από τις 08:00 και μετά κατά τις ημέρες που λειτουργεί το υποτμήμα της τάξης του/της. Εξαιρούνται το Α2, Β1 και Β2 που λειτουργούν καθημερινά με όλα τα παιδιά (κάτω από 15).

Κατά την άφιξη και αποχώρηση των μαθητών, οι γονείς παραμένουν έξω από το σχολείο, δεν εισέρχονται στην αυλή, τηρώντας αυστηρά τα μέτρα για την αποφυγή διασποράς του Covid-19 (τήρηση αποστάσεων και αποφυγή συνωστισμού).

Κατά την είσοδό του/της ο μαθητής/τρια παραλαμβάνεται από τον/την εφημερεύοντα/ουσα εκπαιδευτικό και οδηγείται στον τομέα της τάξης του όπου και παραμένει περιμένοντας το κουδούνι. Σε περίπτωση βροχής οδηγείται κατευθείαν στην τάξη του/της όπου θα περιμένει ο/η εκπαιδευτικός της 1ης ώρας. Το προαύλιο έχει χωριστεί σε 6 τομείς (ένας για κάθε τάξη) που επιτηρείται από έναν/μία εκπαιδευτικό. Με τον ήχο του κουδουνιού οι μαθητές/τριες σχηματίζουν μονές σειρές  με τις ανάλογες αποστάσεις και εισέρχονται στην τάξη τους όπου θα γίνεται η πρωινή προσευχή και θα ξεκινάει το μάθημα. Οι αίθουσες διαμορφώθηκαν σύμφωνα με τις οδηγίες (1,5 μέτρο απόσταση τα θρανία και ένα παιδί ανά θρανίο) και σε κάθε μία υπάρχει αντισηπτικό χεριών, οινόπνευμα και αντιμικροβιακό για την απολύμανση αντικειμένων.

Τα διαλείμματα γίνονται για κάθε τάξη στον τομέα της υπό την επίβλεψη εκπαιδευτικού.

Με τη λήξη των μαθημάτων στις 13:15, οι μαθητές/τριες της Α’ τάξης αποχωρούν πρώτοι/ες και προσέρχονται στην πόρτα με τάξη και αποστάσεις,  με τον εκπαιδευτικό της τελευταίας ώρας του ωρολογίου προγράμματος και  παραλαμβάνονται από τους γονείς και κηδεμόνες τους. Γι’ αυτό παρακαλείσθε να είστε όλοι ΕΓΚΑΙΡΩΣ εκεί. Ομοίως και οι μαθητές/τριες των Β’, Γ’, Δ’, Ε’ και ΣΤ’ τάξεων και εφόσον έχουν αποχωρήσει οι μαθητές των προηγούμενων τάξεων.

Το κυλικείο δεν θα λειτουργήσει.

Πρέπει να μεριμνήσετε ώστε οι μαθητές/τριες να έχουν το νερό (σε επαρκή ποσότητα) και το φαγητό τους αποκλειστικά από το σπίτι. Αποφεύγουμε να πίνουμε νερό από τις βρύσες.

Οι μαθητές/τριες πρέπει:

 • να έχουν οπωσδήποτε μαζί τους χαρτομάντιλα και αντισηπτικά gel ή μαντιλάκια
 • να χρησιμοποιούν ΜΟΝΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ αντικείμενα, όπως μολύβια, σβήστρες, ξύστρες κ. ά.
 • να τηρούν την απόσταση ασφαλείας, περίπου 1,5 μέτρο απόσταση από τους συμμαθητές τους και να μη συνωστίζονται.
 • να αποφεύγουν την επαφή των χεριών τους με το πρόσωπό τους
 • να πλένουν τα χέρια τους με νερό και σαπούνι ή να χρησιμοποιούν αντισηπτικό πριν και μετά από το φαγητό και όταν επισκέπτονται την τουαλέτα.
 • όταν δε νιώθουν καλά κατά τη διάρκεια της ημέρας,  να ενημερώνουν αμέσως τον εκπαιδευτικό του τμήματος.
 • όταν δεν αισθάνονται καλά ή είναι άρρωστοι/ες όσο είναι στο σπίτι, ο γονέας οφείλει να μην τα φέρει στο σχολείο, να ενημερώσει το σχολείο για την υγεία του παιδιού και ο/η μαθητής/τρια να παραμείνει στο σπίτι του/της, μέχρι να γίνει εντελώς καλά.

Ύποπτα συμπτώματα για Covid-19 θα πρέπει ΑΜΕΣΩΣ να αναφέρονται στον/στην παιδίατρο και να ενημερώνεται ΑΜΕΣΑ το σχολείο.

Ενημερώνουμε επίσης τους ενδιαφερόμενους ότι η μεταφορά με το λεωφορείο του ΚΤΕΛ θα γίνεται κανονικά από και προς Οικισμούς (Μάραθο, Κριθαριά κλπ.) για δε τις Μικροθήβες θα πραγματοποιείται ΜΟΝΟ το πρωινό δρομολόγιο προς το σχολείο.

 ΤΗΡΟΥΜΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΜΑΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ

 

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΑΣΚΑΛΟΘΑΝΑΣΗΣ

ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΕΙΩΝ

Αγαπητοί γονείς,

όπως έχετε ήδη ενημερωθεί, τα δημοτικά σχολεία επαναλειτουργούν από την 1η Ιουνίου. Για τον τρόπο που θα λειτουργήσουμε έχετε λάβει σχετικό e-mail. Οι εκπαιδευτικοί των τμημάτων θα σας ενημερώσουν για τη συγκρότηση των υποτμημάτων και τις ημέρες λειτουργίας τους.

Υπενθυμίζουμε ότι το Ολοήμερο δε θα λειτουργήσει προς το παρόν.

Δε θα λειτουργήσει επίσης το κυλικείο του σχολείου. Γι’ αυτό καλό θα είναι να υπάρχει μέριμνα ώστε το παιδί να είναι εφοδιασμένο καθημερινά με το κολατσιό του και αρκετό νερό (αποφεύγουμε να πίνουμε από τις βρύσες του σχολείου).

Για λόγους τήρησης των μέτρων προστασίας αλλά και για την ασφάλεια των παιδιών, η υποδοχή των μαθητών θα γίνεται αποκλειστικά από τις 08:00 το πρωί και μετά.

Σε περίπτωση που υπάρχει σοβαρός λόγος, ο/η μαθητής/τρια μπορεί να απουσιάσει μέχρι τη λήξη του διδακτικού έτους, Στην περίπτωση αυτή ο κηδεμόνας υποχρεούται να προσκομίσει στο σχολείο σχετική Υπεύθυνη Δήλωση (θα την βρείτε παρακάτω).

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟΥΣΙΑΣ (σε μορφή pdf)

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟΥΣΙΑΣ (σε μορφή doc)

Είναι πολύ σημαντικό να προετοιμάσουμε σωστά τα παιδιά. Παρακολουθήστε το παρακάτω βίντεο και θα σας βοηθήσει να καθοδηγήσετε σωστά τα παιδιά σας.

Ανυπομονούμε να υποδεχτούμε και πάλι τα παιδιά στο Σχολείο μας!

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ

ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΜΟΥΣΙΚΗ (Α’ και Β’)

Αγαπητοί γονείς,
από τη Δευτέρα 18/5/2020 ξεκινούν και οι τηλεδιασκέψεις (ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ) για το μάθημα της Μουσικής, με την κα Μαρίλη Κυριακοπούλου, για τους μαθητές της Α’  και Β’ τάξης.

Τα μαθήματα θα γίνονται ως εξής:

ΜΟΥΣΙΚΗ (ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΛΗ)
ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΡΙΤΗ ΤΕΤΑΡΤΗ ΠΕΜΠΤΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
14.30 – 15.00

Β1 και Β2

14.30 – 15.00

Α1 και Α2

Ο σύνδεσμος της ψηφιακής τάξης της Μουσικής θα κοινοποιηθεί μέσω e-mail από το Myschool.

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΑΣΚΑΛΟΘΑΝΑΣΗΣ

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2020 – 2021

Η προθεσμία εγγραφής στο ΟΛΟΗΜΕΡΟ είναι από τις 20-5-2020 μέχρι  και 29-5-2020. 

Το σχολείο θα δέχεται καθημερινά τις αιτήσεις εγγραφής στο ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ και τα σχετικά  δικαιολογητικά (βεβαιώσεις εργασίας ή ανεργίας και από τους δύο γονείς), από τις 9:30 έως τις 13:00 κατά τις παραπάνω ημερομηνίες.

Οι μαθητές/-τριες εγγράφονται στο Ολοήμερο Πρόγραμμα, κατόπιν σχετικής αίτησης-δήλωσης των γονέων/κηδεμόνων τους που μπορείτε να βρείτε παρακάτω.

Στο Ολοήμερο Πρόγραμμα δύνανται να εγγράφονται:
α) οι μαθητές/-τριες των οποίων εργάζονται και οι δύο γονείς, προσκομίζοντας σχετική βεβαίωση του φορέα εργασίας τους ή κάρτα ανεργίας, στην περίπτωση που είναι άνεργοι.
Δικαίωμα εγγραφής στο ολοήμερο δίνεται και στην περίπτωση που προσκομίζεται βεβαίωση εργασίας από τον ένα γονέα ή κάρτα ανεργίας από τον άλλο. Για τους αυτοαπασχολούμενους, ελεύθερους επαγγελματίες, αγρότες κτλ. αρκεί η προσκόμιση πρόσφατης βεβαίωσης του ασφαλιστικού τους φορέα ή το πιο πρόσφατο ειδοποιητήριο πληρωμής του τρέχοντος έτους ακόμα και αν δεν έχει εξοφληθεί.
β) οι μαθητές/-τριες, των οποίων οι γονείς/κηδεμόνες ανήκουν σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες όπως:
πολύτεκνοι/τρίτεκνοι/μονογονεϊκές οικογένειες, γονείς με χρόνιες παθήσεις/ενταγμένοι σε πρόγραμμα απεξάρτησης/φυλακισμένοι, πολίτες τρίτων χωρών που διαμένουν σε κέντρα ή σε δομές φιλοξενίας του ελληνικού κράτους ή της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ και τα παιδιά τους φοιτούν σε σχολικές μονάδες Π.Ε με εγγραφή στο πρωινό πρόγραμμα, και δεν είναι ενταγμένα στις λειτουργούσες Δ.Υ.Ε.Π.
Η εγγραφή των μαθητών Ρομά στο Ολοήμερο Πρόγραμμα γίνεται χωρίς προϋποθέσεις.

Επίσης, είναι δυνατό να συγκροτείται τμήμα Πρωινής Ζώνης (7:00-8:00).

Στο τμήμα αυτό Πρωινής Ζώνης (7:00-8:00) δικαίωμα συμμετοχής έχουν μαθητές/-τριες οι οποίοι/ες είναι εγγεγραμμένοι/ες και φοιτούν στο ολοήμερο πρόγραμμα. 

ΕΝΤΥΠΟ ΑΙΤΗΣΗΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΣΤΟ ΟΛΟΗΜΕΡΟ

 

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΑΣΚΑΛΟΘΑΝΑΣΗΣ

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΜΑΘΗΤΩΝ/ΤΡΙΩΝ ΣΤΗΝ Α΄ ΤΑΞΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ (σχολ. έτος 2020 – 2021)

Οι εγγραφές θα πραγματοποιηθούν 15 – 29 Μαΐου 2020

(ύστερα από τηλεφωνικό ραντεβού στο 24280 78456 και με χρήση μάσκας)

 

Στην Α΄ τάξη Δημοτικού εγγράφονται υποχρεωτικά οι μαθητές/τριες που συμπληρώνουν την ηλικία των έξι (6) ετών (έτος γέννησης 2014).

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

1. Πιστοποιητικό γέννησης Δήμου ή Κοινότητας του παιδιού (θα αναζητηθεί από τον   Διευθυντή του σχολείου μέσω της πλατφόρμας Myschool). Για τους αλλοδαπούς μαθητές χρειάζεται πιστοποιητικό γέννησης ή οικογενειακής κατάστασης επίσημα μεταφρασμένο.

2. Επίδειξη του Βιβλιαρίου Υγείας του παιδιού ή προσκόμιση άλλου στοιχείου, στο οποίο αποδεικνύεται ότι έγιναν τα προβλεπόμενα εμβόλια.

3. Αποδεικτικό στοιχείο διεύθυνσης κατοικίας (π.χ. λογαριασμός ΔΕΗ, μισθωτήριο συμβόλαιο κατοικίας).

4. Βεβαίωση φοίτησης Νηπιαγωγείου (την ημέρα της εγγραφής) και το Πιστοποιητικό Φοίτησης Νηπιαγωγείου (στο τέλος του διδακτικού έτους) για την εγγραφή στο Δημοτικό.

(Η Βεβαίωση φοίτησης παραλαμβάνεται από το Νηπιαγωγείο)

5. Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή συμπληρωμένο από γιατρό (το έντυπο θα το παραλάβετε από τον Διευθυντή του  σχολείου ή μπορείτε να το κατεβάσετε από εδώ).

Επισημαίνεται ότι, κατά την περίοδο των εγγραφών, αποτελεί ευθύνη των Διευθυντών/ντριών των σχολικών μονάδων η μέριμνα για την τήρηση των απαιτούμενων μέτρων αποφυγής διασποράς του κορονοϊού, όπως αυτά έχουν ανακοινωθεί από τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (Ε.Ο.Δ.Υ.) (https://eody.gov.gr/covid-19-odigies-gia-ti-chrisi-maskas-apo-to-koino/).

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΑΣΚΑΛΟΘΑΝΑΣΗΣ

 

ΕΝΑΡΞΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤ’ ΤΑΞΗ

Αγαπητοί γονείς,
από την Τρίτη 13/5/2020 ξεκινούν και οι τηλεδιασκέψεις (ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ) για τους μαθητές της ΣΤ1 τάξης με την κα Δήμητρα Δρεκόλια

Τα μαθήματα θα γίνονται κάθε Τετάρτη και Παρασκευή 12:00 – 13:00.

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΑΣΚΑΛΟΘΑΝΑΣΗΣ

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΑ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

Διαβάστε την προκήρυξη της διαδικασίας εισαγωγής μαθητών της Στ΄ τάξης στα  Καλλιτεχνικά Γυμνάσια για το σχολικό έτος 2020-2021.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΑ ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

Διαβάστε την προκήρυξη της διαδικασίας εισαγωγής μαθητών της Στ΄ τάξης στα  Μουσικά Γυμνάσια για το σχολικό έτος 2020-2021Λήψη αρχείου

ΕΝΑΡΞΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ (Ε’ ΚΑΙ ΣΤ’)

Αγαπητοί γονείς,

από την Δευτέρα 11/5/2020 ξεκινούν και οι τηλεδιασκέψεις (ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ) για το μάθημα της Πληροφορικής (ΤΠΕ), με την κα Ευγενία Γκαλίδη, για τους μαθητές της Ε’ και ΣΤ’ τάξης.

Ο σύνδεσμος της ψηφιακής τάξης της Πληροφορικής θα σας κοινοποιηθεί μέσω e-mail.

Τα μαθήματα θα γίνονται ως εξής:

Ε’ τάξη   κάθε Πέμπτη 12.00 – 13.00

ΣΤ’ τάξη κάθε Δευτέρα 12.00 – 13.00

 

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΑΣΚΑΛΟΘΑΝΑΣΗΣ

ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΜΟΥΣΙΚΗ (Γ’, Δ’, Ε’)

Αγαπητοί γονείς,
από την Τρίτη 5/5/2020 ξεκινούν και οι τηλεδιασκέψεις (ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ) για το μάθημα της Μουσικής, με την κα Μαρίλη Κυριακοπούλου, για τους μαθητές της Γ’, Δ’ και Ε’ τάξης.

Παράλληλα τροποποιείται το πρόγραμμα Μουσικής για την ΣΤ’ τάξη.

Τα μαθήματα θα γίνονται ως εξής:

ΜΟΥΣΙΚΗ (ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΛΗ)

ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΡΙΤΗ ΤΕΤΑΡΤΗ ΠΕΜΠΤΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
12.00 – 12.30

Ε1 και Ε2

12.00 – 12.30

Γ1 και Γ2

12.00 – 12.30

ΣΤ1 και ΣΤ2

14.30 – 15.00

Δ1 και Δ2

Ο σύνδεσμος της ψηφιακής τάξης της Μουσικής θα κοινοποιηθεί μέσω e-mail από το Myschool.

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΑΣΚΑΛΟΘΑΝΑΣΗΣ

ΕΝΑΡΞΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΑΓΓΛΙΚΑ (Γ’ ΤΑΞΗΣ)

Αγαπητοί γονείς,
από την Παρασκευή 8/5/2020 ξεκινούν και οι τηλεδιασκέψεις (ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ) για το μάθημα των Αγγλικών, με την κα Δέσποινα Χρηστάκη, για τους μαθητές της Γ’ τάξης.

Τα μαθήματα θα γίνονται κάθε Παρασκευή ως εξής:

Γ1 14.00 – 15.00
Γ2 15.00 – 16.00

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΑΣΚΑΛΟΘΑΝΑΣΗΣ

ΔΗΛΩΣΗ Β’ ΞΕΝΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ/ΤΡΙΕΣ ΤΗΣ Δ’ ΤΑΞΗΣ

Σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με την υπ. αριθμ. Φ.52/38300/Δ1/17-3-2020 οι γονείς των μαθητών και μαθητριών της Δ΄ τάξης θα πρέπει να συμπληρώσουν την παρακάτω υπεύθυνη δήλωση για την επιλογή της β΄ ξένης γλώσσας που θα διδαχθούν τα παιδιά τους στην Ε΄ τάξη το σχολικό έτος 2020-2021.

Παρακαλείσθε να τυπώσετε την υπεύθυνη δήλωση, να την συμπληρώσετε και να την αποστείλετε το συντομότερο στο email του σχολείου varnaleio@gmail.com

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ

ΕΝΑΡΞΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

Αγαπητοί γονείς,

σας ενημερώνουμε ότι μέχρι και τις 10 Μαΐου έχει ανασταλεί η λειτουργία των σχολείων. Αναμένοντας τις νέες ανακοινώσεις για το πιθανό άνοιγμα των σχολείων και για όσο χρονικό διάστημα παραμένουμε κλειστά, από την Δευτέρα 27/4/2020 θα ξεκινήσει και επικουρικό πρόγραμμα Σύγχρονης Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης για τους/τις μαθητές/τριές μας για το οποίο θα ενημερώνεστε μέσω email (γονέων και παιδιών) εφόσον τροποποιείται ή εντάσσονται σε αυτό και άλλες ώρες. Δείτε εδώ το πρόγραμμα και οδηγίες.

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ

ΕΥΧΕΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΣ ΚΑΙ ΑΛΜΥΡΟΥ κ. ΙΓΝΑΤΙΟΥ

Δείτε το μήνυμα στο παρακάτω βίντεο

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΟΝΕΩΝ/ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕ.Κ.Ε.Σ. ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Αγαπητοί γονείς,

Υλοποιώντας ομόφωνη απόφαση της 13ης Ολομέλειας του ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Θεσσαλίας που πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά στις 23 Μαρτίου 2020, και σε συνεργασία με την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Θεσσαλίας, σας καλούμε στην ενημερωτική διαδικτυακή συνάντηση με γενικό θέμα: «Σχέσεις γονέων παιδιών στις μέρες του ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ», που θα πραγματοποιηθεί σε συνθήκες ζωντανής μετάδοσης στο Youtube την Παρασκευή 10 Απριλίου και ώρες 16:00-18:00.

Προκειμένου να παρακολουθήσετε την ενημερωτική συνάντηση ζωντανά, δεν έχετε παρά να πληκτρολογήσετε την ακόλουθη ηλεκτρονική διεύθυνση σε ένα φυλλομετρητή, δηλαδή, ένα πρόγραμμα πλοήγησης στο διαδίκτυο:

https://youtu.be/G0vuvAlY8Ko

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως οι ομιλίες θα μαγνητοσκοπηθούν και πως αυτή η μαγνητοσκόπηση (το βίντεο) της εκδήλωσης θα είναι διαθέσιμη και μετά το τέλος της πραγματοποίησης της από το κανάλι της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Θεσσαλίας (το αναζητάτε με το όνομα ΠΔΕ Θεσσαλίας) στο YouTube ώστε να μπορέσετε να την παρακολουθήσετε………

 

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση και το πρόγραμμα εδώ.

 

 

ΨΗΦΙΑΚΑ ΒΙΒΛΙΑ

Παιδιά, επισκεφτείτε το site :

http://ebooks.edu.gr/new/allmaterial.php

για να «κατεβάσετε»  όλα τα βιβλία σας σε ψηφιακή μορφή  (διδακτικά πακέτα δημοτικού-βιβλία pdf), αλλά και για να έχετε στη διάθεσή σας πολύ χρήσιμο διαδραστικό υλικό!

ΟΙ  ΨΗΦΙΑΚΕΣ  ΜΑΣ  ΤΑΞΕΙΣ  ΕΝΑΙ  ΗΔΗ ΕΤΟΙΜΕΣ!

 ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ!

Ο Διευθυντής και οι Εκπαιδευτικοί

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση