Τα παιδιά του Νηπιαγωγείου Ριζαρείου συνοδευόμενα από τους γονείς τους και τους εκπαιδευτικούς εκκλησιάστηκαν εν όψει του Πάσχα σε ειδική λειτουργία κατόπιν συνεννόησης με τον Πατήρ Ελευθέριο ,τον ιερέα του χωριού ,την Πέμπτη 10 Απριλίου 2025 και μετάλαβαν μετά τη θεία λειτουργία.
Ο πάτερ Ελευθέριος μίλησε στα παιδιά για τα πάθη του Χριστού και τους εξήγησε τι είναι μεταλαβιά, πως γίνεται και τι συμβολίζει. Επίσης μίλησε στα παιδιά για το αντίδωρο που παίρνουμε στο τέλος και τι συμβολίζει. Στο τέλος είπαμε όλοι μαζί το ΠΑΤΕΡ ΗΜΩΝ και ο Πάτερ χάρισε μία εικόνα στο κάθε παιδάκι ,σα συμβολικό δώρο για τις μέρες που έρχονται.
Τα παιδιά έμαθαν για το επάγγελμα του ιερέα και του έκαναν αρκετές ερωτήσεις στις οποίες ο Πάτερ απάντησε με προθυμία. Έτσι συνδυάσαμε τη δραστηριότητα και με πιθανές μελλοντικές καριέρες STEM.
Eπιμέλεια άρθρου: Μαγκιώση Άννα