Στο πρώτο μέρος του σεμιναρίου παρουσιάστηκε η λειτουργία και δημιουργία σεναρίου με τη χρήση της πλακέτας MICROBIT βήμα -βήμα με εισηγήτρια την κ. Ματζανά Αγλαΐα – Έλλη ,
Καθηγήτρια Αγγλικών , Πρέσβειρα Scientix , εκπαιδεύτρια STEM και Προπονήτρια Ρομποτικής και Διευθύντρια του Ομίλου Robostem/SΤΕΜ in Education.
Στο δεύτερο μέρος παρουσιάστηκαν δραστηριότητες κωδικοποίησης μέσα στην τάξη που υλοποιήθηκαν με τη συμμετοχή παιδιών ,με εισηγήτρια την κ Μαγκιώση Άννα , βραβευμένη Scientix Ambassador , βραβευμένη INTEL ambassador 2024( Skills for innovation)
Το σεμινάριο παρακολούθησαν 384 εκπαιδευτικοί Προσχολικής και Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και διοργανώθηκε όπως προαναφέρθηκε από το Νηπιαγωγείο Ριζαριού σε συνεργασία με τα σχολεία που συμμετέχουν στη δράση και υπεύθυνη διοργανωσης την Προϊσταμένη του, κ.Μαγκιώση Άννα.
Στο τέλος απαντήθηκαν σχετικά ερωτήματα .
Ευχαριστούμε όλες κι όλους σας για τη συμμετοχή σας για μια ακόμη φορά.